،

آموزش سئو وردپرس برای کسب رتبه 1 گوگل

آموزش سئو وردپرس

دسترسی سریع به محتوای این مقاله

4.3
(435)

وردپرس یکی از محبوب‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا است که در حال حاضر بیش از 40 درصد وب سایت‌های موجود در دنیای اینترنت از آن استفاده می‌کنند. یکی از دلایل محبوبیت این سیستم مدیریت محتوا سازگاری آن با سئو به صورت پیش فرض است. البته این نکته به معنای آن نیست که با نصب وردپرس و استفاده از آن سایت شما از نظر سئو بهینه سازی می‎شود! خیر، اما با آموزش سئو وردپرس و ترفندهای آن شما در زمان کوتاه و مناسبی می‌توانید جایگاه سایت خود را ارتقا دهید. اگر شما نیز یک سایت وردپرسی دارید یا می‌خواهید این سایت را راه اندازی کنید، این محتوا برای شما بسیار مفید خواهد بود.

سئو وردپرس چیست؟

قبل از آن که سراغ آموزش سئو در وردپرس برویم، می‌خواهیم بدانیم سئو وردپرس چیست؟ سئو وردپرس به تمامی کارهایی گفته می‌شود که برای افزایش رتبه یک سایت وردپرسی و بهینه سازی آن انجام می‌شود. یکی از ویژگی‌های مهم سئو وردپرس آن است که بسیاری از نیازمندی‌های سئو به طور پیش فرض در وردپرس رعایت شده است، از طرف دیگر بهبود جنبه‌های مختلف سئو تکنیکال در وردپرس حتی برای افراد با دانش فنی کم نیز ساده و قابل انجام است. سئو سایت وردپرس چیست؟ و برای بهبود جایگاه سایت چه کارهایی باید انجام داد؟ با ما همراه شوید تا آموزش صفر تا صد سئو وردپرس را با یکدیگر بررسی کنیم.

 

 

آشنایی با پنل مدیریت محتوا وردپرس

همان طور که در بالا نیز اشاره شد، پنل مدیریت وردپرس بسیار ساده و کاربرپسند است و شما می‌توانید به راحتی با آن کار کنید. اولین گام در آموزش سئو وردپرس، یادگیری این سیستم مدیریت محتوا و آشنایی با بخش‌های آن است. پس از ورود به این سیستم مدیریت محتوا شما با صفحه زیر روبه رو می‌شوید. وردپرس دارای بخش‌های مختلفی است که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهیم شد.

پیشخوان

داشبورد یا صفحات پیشخوان در هر پلتفرم شامل اطلاعات و چکیده‌ای از بخش‌های مهم آن است.

 

آشنایی با پنل مدیریت محتوا وردپرس

 

نوشته‌ها

منو نوشته‌ها یکی از بخش‌های مهم پنل مدیریت محتوا است که می‌توانید در آن همه مقالات و پست‌های صفحه خود را مدیریت کنید. زیر منوی افزودن نوشته برای ایجاد مقاله جدید، زیر منوی همه نوشته‌ها برای مشاهده و مدیریت همه پست‌های منتشر شده، زیر منوی دسته‌ها برای ایجاد و مدیریت دسته بندی‌ها و زیر منوی برچسب‌ها برای مدیریت و ایجاد تگ‌ها یا برچسب‌های مقاله در این بخش قرار دارند.

 

نوشته ها

 

رسانه‌ها

همان طور که از نام آن پیدا است، در این بخش می‌توانید فایل‌های چند رسانه‌ای مانند عکس‌ها و فیلم‌ها را بارگذاری کرده و یا فایل‌های چند رسانه‌ای قبلی را مدیریت کنید.

 

رسانه‌ها در وردپرس

 

برگه‌ها

برگه‌ها بخش مهم دیگری در آموزش سئو وردپرس به شمار می‌رود. از برگه‌ها برای ایجاد صفحات استاتیک مانند تماس با ما، درباره ما، همکاری با ما یا صفحات کاربردی مانند تسویه حساب، سبد خرید و غیره استفاده می‌شود. در این منو می‌توانید برگه جدید ایجاد کرده یا برگه‌های قبلی خود را مدیریت کنید.

 

برگه ها

 

دیدگاه‌ها

در این بخش شما می‌توانید دیدگاه و کامنت‌های ثبت شده در وب سایت خود را مدیریت کنید. آن‌ها را حذف کرده یا اجازه انتشار بدهید.

 

دیدگاه‌ها در وردپرس

 

نمایش

منوی نمایش خود زیر منوهای مختلفی دارد که هرکدام از آن‌ها برای کاربردهای مخصوص به خود مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای مثال در زیر منوی پوسته می‌توانید قالب‌های موجود در وردپرس خود را مشاهده و مدیریت کنید. امکان اضافه کردن و یا تغییر قالب وب سایت نیز در این بخش وجود دارد. زیر منوی سفارشی سازی نیز بخشی است که می‌توانید با استفاده از آن تغییراتی در المان‌ها و ظاهر سایت ایجاد کرده و آن را سفارشی سازی کنید. البته این فاکتور به نوع قالب مورد استفاده نیز بستگی دارد. برخی قالب‌ها امکانات کمتر و برخی امکانات بیشتری برای شخصی سازی در اختیار شما قرار می‌دهند.

 

نمایش

 

افزونه‌ها

یکی دیگر از بخش‌های پرکاربرد و بسیار مهم در آموزش SEO وردپرس، کار کردن با افزونه‌ها است. در این بخش می‌توانید با نصب یا به روزرسانی افزونه‌ها امکانات جدیدی را به سایت خود اضافه کنید. نکته جالب آن که در صورت انتشار نسخه جدید افزونه‌ای که نصب کرده‌اید، وردپرس از طریق اعلان آن را به شما اطلاع می‌دهد.

 

افزونه‌ها در وردپرس

 

کاربران

در این بخش از وردپرس می‌توانید کاربرانی که در سایت شما ثبت نام کرده‌اند را مشاهده کنید. خودتان نسبت به ثبت نام کاربر جدید اقدام کرده یا در بخش شناسنامه پروفایل کاربری خود را ویرایش کنید.

 

افزونه‌ها در وردپرس

 

ابزارها

ابزارها نیز یک بخش پرکاربرد در آموزش سئو در وردپرس به شمار می‌رود. این بخش شامل هفت زیر منو بوده که مهم‌ترین آن درون ریزی، برون ریزی و سلامت سایت است. در بخش برون ریزی می‌توانید از محتواهایی که در سایت خود منتشر کرده‌اید یک خروجی گرفته و آن در یک سایت وردپرسی دیگر بارگذاری کنید. فایل‌های خروجی به صورت XML بوده و شما می‌توانید نوشته‌ها، برگه‌ها، رسانه‌ها یا هر بخش دیگر را برون ریزی کرده و در یک سایت دیگر درون ریزی کنید.

سلامت سایت بخش بسیار مهم دیگر در آموزش سئو وردپرس است که به شما این امکان را می‌دهد ایمنی و سلامت سایت خود را بررسی کنید. در این بخش می‌توانید اطلاعات کاملی از سرور مورد استفاده مانند پایگاه داده، افزونه‌ها یا پوسته‌ها را مشاهده کنید. همچنین در این بخش موارد و مشکلات سایت که بر روی ایمنی تاثیر منفی دارد به شما نمایش داده می‌شود. برای مثال افزونه‌ها و پوسته‌های غیرفعالی که بر روی ایمنی سایت شما تاثیر منفی دارد را به شما معرفی می‌کند.

 

ابزارها

 

تنظیمات

آخرین بخشی که در منو پیشخوان وردپرس به شما نمایش داده می‌شود، تنظیمات است. در این بخش می‌توانید تنظیمات مربوط به رسانه، گفت و گو، خواندن، حریم خصوصی، پیوندهای یکتا و پیکربندی سایت خود را انجام دهید.

 

تنظیمات دز وزدپزس

 

فاکتورها و راهکارهای مهم و کاربردی در آموزش سئو سایت وردپرس

سئو سایت وردپرس با انجام راهکارها و اقدامات ساده می‌تواند در یک بازه زمانی مناسب بسیار ارتقا پیدا کند. نکته مهم آن که برای سئو سایت وردپرس خود صبور باشید و سراغ راهکارهای سئو کلاه سیاه نروید، زیرا گوگل متوجه آن شده و ممکن است سایت خود را به طور کامل از دست دهید. راهکارهای زیر آموزش SEO وردپرس جز راهکارهای اصولی و پایه است.

ارتقا سرعت و امنیت سایت

یکی از مهم‌ترین فاکتورها در آموزش سئو وردپرس، سرعت و امنیت سایت است. زبان برنامه نویسی وردپرس php است. هنگام خرید هاست در اولین قدم برای راه اندازی وب سایت وردپرسی خود از شرکت پشتیبان بخواهید ورژن PHP شما را حداقل 7 و بالاتر از آن قرار دهد. ورژن‎ های قدیمی از نظر سرعت و امنیت نمی‌توانند انتظارات کنونی را برآورده کرده و تاثیر منفی بر سئو سایت وردپرس خواهند گذاشت.

 

ارتقا سرعت و امنیت سایت

 

فعال بودن قابلیت ثبت یا ایندکس

یکی دیگر از موارد در آموزش صفر تا صد سئو وردپرس، فعال بودن قابلیت ایندکس است. برای انجام این کار کافی است از قسمت تنظیمات وارد منو خواندن شویم. در این قسمت مشخص کرده‌ایم که سایت قابلیت ایندکس شدن دارد یا خیر؟ در صورتی که همه چیز در سایت آماده است، معطل چه هستید؟ قابلیت ایندکس شدن سایت را فعال کنید.

 

فعال بودن قابلیت ثبت یا ایندکس

 

بهینه سازی URL

یکی از موارد دیگر در آموزش سئو وردپرس، بهینه سازی URL است. زمانی که شما یک صفحه جدید ایجاد می‌کنید، وردپرس به صورت خودکار و پیش فرض یک آدرس برای آن می‎ سازد. باید به این نکته توجه داشته باشید که URLهای پیش فرض مناسب سئو نیستند و شما برای بهبود سئو وردپرس سایت خود باید این آدرس را تغییر داده و بهینه کنید. برای پیکربندی آدرس و URL سایت باید از قسمت تنظیمات و سپس پیوندهای یکتا استفاده کنید.

ساختار لینک داخلی

فاکتور مهم دیگر در آموزش سئو در سایت وردپرس، استفاده درست از لینک‌های داخلی است. برای استفاده مناسب از لینک داخلی موارد زیر را در نظر داشته باشید.

 

لینک سازی داخلی

 

از تعداد مناسب لینک استفاده کرده و در لینک دهی افراط نکنید

لینک‌هایی که در منو سایت، داخل سایدبار و فوتر قرار می‌دهید، بسیار مهم هستند. از این رو مهم‌ترین لینک‌‎ها را در این بخش‌ها قرار دهید.

انکرتکست یا همان متنی که به صفحه مورد نظر لینک می‌شود، بسیار مهم بوده و نقش مهمی در سئو سایت وردپرس دارد. از این رو در انتخاب آن‌ها دقت لازم را داشته باشید.

ثبت سایت در سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس

قدم مهم بعدی در آموزش سئو وردپرس که به شما کمک می‌کند بتوانید آنالیز بهتر و دقیق‌تری از سایت خود داشته باشید، ثبت سایت در سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس است. این ابزارها در سئو سایت وردپرس بسیار موثر بوده و می‌توانند اطلاعات مهم زیر را در اختیار شما قرار دهند. با تحلیل این اطلاعات و ارائه راهکارهای مناسب، می‌توانید به خوبی سئو سایت خود را ارتقا دهید.

  • چه تعداد بک لینک برای سایت شما ساخته شده است؟
  • آمار بازدید روزانه سایت چقدر است؟
  • سرعت صفحات سایت چقدر است؟
  • سایت در چه کلماتی در گوگل رتبه دارد و در چه کلماتی ضعیف است؟
  • مخاطبان با چه کلمه کلیدی به سایت شما رسیده‌اند؟
  • مشکلات و معایب سایت شما از نگاه گوگل چیست؟
  • کاربران شما چه جنسیت و چه سنی دارند؟
  • کدام صفحات بازدید بیشتری داشته؟
  • کاربران به طور میانگین چه مدت در سایت شما مانده‌اند؟
  • و….

 

ثبت سایت در سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس

 

لینک سازی خارجی

فاکتور مهم دیگر در آموزش SEO سایت وردپرس، استفاده از بک لینک‌های خارجی است. آمارها نشان می‌دهد استفاده از بک لینک خارجی مناسب در یک بازه کوتاه یک ماهه می‌تواند بازدید سایت را تا بیش از 50 درصد افزایش دهد! برای استفاده از بک لینک خارجی باید حتما از سایت‌های مرتبط با فعالیت سایت خود استفاده کرده و یک رپورتاژ مناسب را در یک سایت معتبر درج کنید.

 

لینک سازی خارجی

 

تحقیق کلمات کلیدی و استفاده اصولی در تولید محتوا

کلمه کلیدی یکی از مهم‌ترین مواردی است که بر روی سئو سایت تاثیرگذار خواهد بود. قبل از آن که نگارش یک محتوای جدید را آغاز کنید، باید تحقیقات کافی درباره کلمات کلیدی مربوط به آن انجام دهید. بدانید که پربازدید‌ترین کلمات کلیدی درباره محتوای مورد نظرتان چیست؟ کاربران از چه کلماتی برای یافتن محتواهای مشابه استفاده کرده‌اند؟ بر روی چه کلمات کلیدی کمتر کار شده است؟ با استفاده از این اطلاعات و استفاده مناسب از کلمات کلیدی در متن می‌توان محتوا را به خوبی برای کلمات کلیدی بهینه کرده و سئو سایت را به شکل چشم گیری ارتقا داد.

ساخت نقشه سایت

نقشه سایت فاکتور مهم دیگر در آموزش سئو وردپرس است. نقشه سایت به گوگل و موتورهای جست و جو کمک می‌کند که تمام صفحات سایت را آن طور که شما می‌خواهید پیمایش و ایندکس کنند. اگر تعداد صفحات سایت وردپرسی شما زیاد است و مقالات خود را به طور روزانه به روزرسانی می‌کنید، داشتن نقشه سایت بسیار برای شما مهم و کاربردی خواهد بود. پس از ساخت نقشه سایت باید آن را در گوگل سرچ کنسول آپدیت کنید.

بیشتر بدانید: نقشه سایت (sitemap) چیست؟ 

 

ساخت نقشه سایت

 

انتخاب قالب سئو فرندلی

شما برای طراحی سایت خود می‌توانید از قالب‌های مختلفی استفاده کنید. قالب می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر سرعت سایت داشته و تعامل کاربران با سایت را افزایش یا کاهش دهد. برای انتخاب قالب سایت خود حتما قالبی را انتخاب کنید که چهار فاکتور زیر را داشته باشد.

  • واکنشگرایی یعنی قابلیت نمایش در تمامی دستگاه‌های دیجیتال مانند دسکتاپ، تبلت یا موبایل را داشته باشد.
  • سرعت بالایی داشته باشد.
  • کدنویسی آن مبتنی بر سئو انجام شده باشد.

 

انتخاب قالب سئو فرندلی

 

افزایش سرعت و امنیت سایت با نصب پلاگین‌

شما برای سئو سایت وردپرسی می‌توانید پلاگین‌های مختلفی را نصب کنید. برای مثال پلاگین WP Rocket سرعت سایت را به شکل قابل توجهی افزایش داده و قابلیت بهینه سازی سایت و تنظیم کش را در اختیار شما قرار می‌دهد. همچنین با نصب پلاگین Wordfence می‌توانید امنیت سایت خود را افزایش داده و سئو آن را بهبود ببخشید.

 

تگ‌ها و دسته بندی‌ها را مشخص کنید

یکی دیگر از موارد مهم در آموزش سئو وردپرس استفاده مناسب از تگ‌ها و دسته بندی‌ها است. با استفاده از تگ‌ها شما صفحات و پست‌های وب سایت خود را در دسته‌ها و گروه‌های خاص دسته بندی می‌کنید. استفاده از این مساله یک راهکار چند سر سود است! از یک طرف کاربران می‌توانند به راحتی به محتوای مورد نیازشان دسترسی پیدا کرده و تجربه کاربری بهتری با سایت شما خواهند داشت. از طرف دیگر موتورهای جست و جو گوگل ساختار وب سایت شما را تشخیص داده و بهتر آن را ایندکس می‌کنند.

تگ‌ها در واقع کلید واژه‌هایی هستند که شما می‌توانید برای هر پست و هر محتوا ذکر کرده و مشخص کنید که مطلب شما پیرامون موضوع اصلی نوشته شده است. برای مثال اگر درباره بهترین افزونه وردپرس مطلبی نوشته باشید، می‌توانید از تگ افزونه وردپرس برای مطلب خود استفاده کنید. برای اضافه کردن تگ جدید یا مدیریت تگ‌های قبلی می‌توانید از قسمت پیشخوان بر روی گزینه پست و سپس تگ کلیک کنید.

ایجاد دسته بندی نیز همان طور که از نام آن پیدا است، به شما کمک می‌کند بتوانید تمامی محتواهای مربوط به یک موضوع را در یک گروه قرار دهید. برای مثال اگر در وب سایت خود درباره وردپرس و سئو مطلب منتشر می‌کنید، می‌توانید راهکارهای مختلف آموزش سئو در وردپرس را در یک دسته بندی قرار داده و محتواهای مربوط به سئو سایت وردپرس را در آن قرار دهید.

یک افزونه سئو نصب کنید

یک راهکار حیاتی در سئو سایت وردپرس که به هیچ وجه نمی‌توان از آن صرف نظر کرد، نصب یک افزونه سئو در وردپرس است. همان طور که می‌دانیم افزونه‌های مختلف با کاربری‌های مختلف برای یک سایت وردپرس وجود دارد. شما برای بررسی و بهبود سئو سایت خود می‌توانید یک افزونه سئو مانند Yoast SEO یا The SEO Framwork را نصب کنید. با استفاده از این افزونه‌ها می‌توانید نقشه سایت ایجاد کنید، دسته بندی‌ها و تگ‌ها را پیاده سازی کنید، از پشتیبانی گوگل آنالیتیکس بهره ببرید، عنوان و محتوای خود را با در نظر گرفتن کلمات کلیدی بهینه کنید و از دیگر راهکارهای پیشنهادی افزونه برای بهبود سئو سایت بهره ببرید.

 

افزونه سئو

 

تصاویر را بهینه کنید

یکی دیگر از موارد بسیار مهم در سئو سایت وردپرس بهینه سازی تصاویر است. برای بهینه سازی تصاویر می‌توانید از ALT تصویر استفاده کنید. Alt یک توضیح درباره هر تصویر است که شما می‌نویسید. موتور جست و جو این متن‌ها را خوانده و تعیین می‌کند آیا عکس شما ارتباطی با جست وجوی کاربران دارد یا خیر؟ آسان‌ترین روش برای اضافه کردن متن Alt به تصاویر استفاده از افزونه سئو بهینه سازی تصویر استفاده کنید. همچنین می‌توانید در قسمت رسانه پس از بارگذاری هر تصویر نام جایگزین آن را نیز وارد کنید. توجه داشته باشید هنگام وارد کردن چند کلمه حتما بین آن‌ها خط تیره قرار دهید.

انتخاب www یا non-www

برای دسترسی به هر سایت از طریق URL دو روش وجود دارد. می‌توان آن‌ها را با WWW یا بدون آن جست و جو کرد. مهم است بدانید که موتورهای جست وجو این دو آدرس را با دو دامنه متفاوت در نظر گرفته و آن را از یکدیگر جدا می‌دانند. در واقع اگر آدرس سایت دقیقا مشابه و بدون WWW باشد، موتورهای جست و جو آن را متفاوت با آدرسی که مشابه با مورد قبلی اما بدون WWW است می‌دانند. همچنین باید بدانید که انتخاب WWW یا non-WWW تاثیری بر روی سئو سایت شما نمی‌گذارد، بلکه نکته آن جا است که ترفندهای سئو هر دو روش با یکدیگر تفاوت‌هایی دارد که شما باید دقیقا مشابه با آن عمل کنید تا نتیجه دلخواه حاصل شود.

سئو تکنیکال با ابزار Screaming Frog

یکی دیگر از موارد مهم در آموزش سئو وردپرس بررسی سئو تکنیکال است. با انجام تمامی راهکارهای بالا شما نیاز دارید سایت خود را بررسی کرده، نقاط قوت و ضعف آن را پیدا کنید. ابزار Screaming Frog یک ابزار بسیار کاربردی برای سئو تکنیکال است. این ابزار سایت شما را به طور کامل از نظر سئو تکنیکال مورد بررسی قرار داده و مشکلات موجود را نمایش می‌دهد.

 

ابزار Screaming Frog

 

عدم وجود مطالب تکراری

نکته مهم بعدی در آموزس سئو در وردپرس آن است که سایت خود را از مطالب تکراری پاک کنید. یکی از دلایل اصلی و عمده پنالتی شدن صفحات، وجود مطالب تکراری است. برای جلوگیری از پنالتی شدن و تاثیر منفی بر روی سئو سایت وردپرس آن را با rel=canonical به مطلب اصلی ارجاع داده یا آن را به روزرسانی یا حذف کنید.

نوایندکس کردن صفحات تکراری

ممکن است در سایت خود صفحاتی مانند صفحه برچسب‌ها داشته باشید که ارزشی برای کاربر خلق نکرده یا توسط قالب‌ها و افزونه‎ های مختلف ساخته شده باشند. برای جلوگیری از تاثیر منفی این صفحات بر روی سئو سایت وردپرس می‌توانید این صفحات را نو ایندکس کنید تا موتورهای جست وجو آن را بررسی نکنند. برای انجام این کار کافی است در منوی اصلی به تنظیمات افزونه بروید، سپس گزینه SEO و پس از آن ظاهر جست و جو را کلیک کرده و زبانه طبقه بندی‌ها را انتخاب کنید. در این بخش می‌توانید نمایش برچسب‌ها در نمایش جست و جو را خاموش کنید.

 

نوایندکس کردن صفحات تکراری

 

برای افزایش سرعت ایندکس شدن، درخواست کراول بدهید

به طور معمول زمانی که شما یک محتوا را بر روی سایت وردپرسی خود منتشر می‌کنید، ممکن است چند دقیقه، چند ساعت و یا حتی چند روز طول بکشد تا موتورهای جست و جو صفحه جدید شما را ایندکس کنند. یک راه وجود دارد تا شما از گوگل بخواهید این زمان را کوتاه‌تر کند. انجام این کار با درخواست کراول در گوگل سرچ کنسول برای شما وجود دارد.

فعالیت در شبکه‌های مجازی

جالب است بدانید که در چند سال اخیر گوگل برای رتبه دادن به یک سایت به فعالیت او در شبکه‌های اجتماعی و میزان تعامل کاربران با آن‌ها را نیز مورد بررسی قرار می‌دهد. در واقع گوگل تعداد پست‌ها، تعداد کامنت‌ها، تعداد به اشتراک گذاری‌ها و فاکتورهای دیگر را مورد بررسی قرار داده و تصمیم می‌گیرد سایت شما چقدر از نگاه کاربران ارزشمند و مفید است. از این رو حتما برای سئو سایت وردپرسی خود لینک صفحات اجتماعی خود را نیز قرار داده و در آن‌ها نیز فعال باشید.

 

فعالیت در شبکه‌های مجازی

 

فعال سازی CDN

در صورت فعال سازی یک CDN مانند کلودفلر تمامی اطلاعات سایت شما مانند فایل‌های CSS و جاوا اسکریپت بر روی سرورهای CDN در کل دنیا ذخیره شده و با توجه به موقعیت کاربران، از نزدیک‌ترین سرور به آن‌ها استفاده می‌شود. استفاده از CDN تاثیر بسیار زیادی بر روی سرعت و سئو سایت می‌گذارد. کلودفلر یک شبکه توزیع رایگان است که به راحتی می‌توانید از آن استفاده کنید.

 

فعال سازی CDN

 

جمع بندی

سئو سایت تاثیر بسیار مهمی بر روی رتبه بندی سایت داشته و مشخص می‌کند که سایت در چه جایگاهی از صفحات جست و جو به کاربران نمایش داده شود. با آموزش سئو وردپرس و انجام راهکارهای آن می‌توانید تا حد قابل توجهی سئو سایت خود را ارتقا دهید.

میانگین امتیاز 4.3 / 5. تعداد آرا: 435

4 دیدگاه برای “آموزش سئو وردپرس برای کسب رتبه 1 گوگل

  1. امیر پارسا گفته:

    قشنگی این مقاله این بود علاوه بر توضیح جامع و پاراگراف محور بر اساس شیوه نامه مدیروب
    میتونید هر عنوان رو جدا گونه جستجو کنید و اطلاعات بیشتری کسب کنید

    تشکر و قدر دانی

  2. مدیر و بنیانگذار استارتاپ ردپانت گفته:

    خیلی خوب بود. یکی هم من اضافه می‌کنم؛ انتخاب درست هاست مخصوص وردپرس.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *