دسترسی سریع به محتوای این مقاله
- 1 منظور از کسب و کار اینترنتی چیست؟
- 2 چرا راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی مهم است؟
- 3 کسبوکار اینترنتی در تونل زمان
- 4 ویژگیهای کسب و کار اینترنتی موفق
- 5 چرا کسب درآمد از اینترنت جذاب است
- 6 راه های کسب درآمد از طریق اینترنت
- 7 انواع روشهای کسب و کار اینترنتی
- 8 1 – تولید محتوا
- 9 2 – ترجمه
- 10 3 – طراحی سایت
- 11 4 – ویراستاری
- 12 5 – پشتیبانی از شبکههای مجازی
- 13 6 – برنامه نویسی
- 14 7 – تدوین فیلم
- 15 8 – تایپ
- 16 9 – تولید پادکست
- 17 10 – تولید ویدیوهای آموزشی
- 18 11 – تبدیل صوت به متن
- 19 12 – نریشن یا صداگذاری بر روی ویدیوها
- 20 13 – نوشتن پایان نامه
- 21 14 – ادمین شبکههای اجتماعی
- 22 15 – انجام کارهای گرافیکی
- 23 16 – طراحی لوگو
- 24 17 – سئو و بهینه سازی سایت
- 25 18 – مشاوره تلفنی
- 26 19 – فروش سایت
- 27 20 – طراحی بنر
- 28 21 – همکاری در فروش
- 29 22 – اینفلوئنسر شدن
- 30 23 – آموزش مجازی
- 31 24 – ساخت اپلیکیشن
- 32 25 – طراحی و ساخت بازی
- 33 26 – کسب درآمد از بازیهای موبایلی
- 34 27 – آنباکسینگ محصولات
- 35 28 – فروش محصولات فیزیکی
- 36 29 – فروش محصولات دانلودی
- 37 30 – کسب درآمد اینترنتی از فریلنسری
- 38 31 – راه اندازی سایت فریلنسری
- 39 32 – راه اندازی فروشگاه اینترنتی
- 40 33 – داستان نویسی
- 41 34 – عکاسی و فیلمبرداری
- 42 35 – طراحی ربات تلگرام
- 43 36 – مشاوره کسب و کار
- 44 37 – مربی ورزشی آنلاین
- 45 38 – خرید و فروش دامینهای رند ( خرید و فروش دامنه)
- 46 39 – تبلیغ نویسی
- 47 40 – تامین امنیت سایت و شبکههای اجتماعی
- 48 41 – یوتیوبر شدن
- 49 42 – کسب و کار اینترنتی املاک
- 50 43 – فروش تور سفر
- 51 44 – فروش قالب وردپرس
- 52 45 – سرمایه گذاری در بورس
- 53 46 – بازاریابی اینترنتی
- 54 47 – تولید محتوای متفاوت و دریافت حق عضویت
- 55 48 – رزومه نویسی
- 56 49 – بلاگری
- 57 50 – بازاریابی پورسانتی
- 58 51 – همکاری در فروش دورههای آموزشی
- 59 52 – کتاب فروشی نیچ بزنید
- 60 53 – فروش آنلاین فیلم
- 61 54 – آموزش فرزند داری برای پدران و مادران
- 62 55 – سایت سرگرمی کودکان
- 63 56 – مشاوره تخصصی در زمینه کودک و نوجوان
- 64 57 – واسطه گری بین تولید کننده مواد غذایی و خریدار
- 65 58 – تبلیغات اینستاگرام
- 66 59 – فروش کتابهای نایاب
- 67 60 – وبلاگ نویسی
- 68 61 – سرمایه گذاری در بیت کوین
- 69 62 – استریمر شدن
- 70 63. فعالیت در سایتهای کلیکی
- 71 64. طراحی ربات برای تلگرام یا اینستاگرام
- 72 65. ارائه خدمات مشاوره به صورت اینترنتی
- 73 66. آموزش آشپزی به شکل مجازی
- 74 67. ایجاد پایگاه داده
- 75 68. مشارکت در فروش
- 76 69. فعالیت به عنوان کارمند خانگی
- 77 70. تهیه فیلمهای آموزشی و فروش آنها
- 78 هر مهارت، یک شغل اینترنتی
- 79 چند اشتباه بزرگ در کسب و کارهای اینترنتی
- 80 – ره صد ساله در یک شب!
- 81 – کسب درآمد از اینترنت کار هر کسی نیست!
- 82 – باید از شغل قبلی خود استعفا بدم!
- 83 – کسب درآمد از طریق اینترنت کار افراد تنبل است!
- 84 – اینترنت نیاز به تخصص خاصی ندارد!
- 85 6 نکته برای موفقیت در کسب درآمد اینترنتی
- 86 1. حتماً از قبل برنامه ریزی کنید
- 87 2. دانش کافی و به روز داشته باشید
- 88 3. با فضای رقابتی در دیجیتال مارکتینگ آشنا باشید
- 89 4. دستهبندی کنید
- 90 5. خلاق و جذاب باشید
- 91 6. بررسی کنید، آنالیز کنید و نتیجه بگیرید
- 92 نکته آخر
بسیاری از افراد جامعه به دلیل نداشتن شناخت کافی معتقدند که کسب درآمد از اینترنت کار افراد تنبل است، سخت کوشی یا هوشمندانه کار کردن مسئله این است. اما عقیده ما در گروه مدیر وب کاملاً برخلاف این گروه است و ما اعتقاد داریم که افراد زرنگ در این حوزه موفقتر هستند. شاید این دیدگاه اشتباه باعث شود که افراد زیادی در بین راه خسته شده و مسیر موفقیت خود را رها کنند. کسب پول از اینترنت و داشتن شغل اینترنتی، بدون داشتن سرمایه نیاز به تخصص کافی دارد و باید فرد به طور مداوم با دنیای دیجیتال در ارتباط باشد. بنابراین، در گروه مدیر وب تصمیم گرفتیم که روش کسب درآمد از اینترنت را به شکل دقیق مورد بررسی قرار دهیم و راههای کسب درآمد اینترنتی را معرفی کنیم تا شما نیز از آنها استفاده کنید. پس با ما همراه باشید.
منظور از کسب و کار اینترنتی چیست؟
به هر فعالیتی در فضای مجازی که منجر به درآمدزایی شود، کسب و کار اینترنتی میگویند. فرقی هم ندارد که چنین کسب و کاری از نوع فروش محصول باشد یا ارائه یک خدمت. چون آنچه که در این بین اهمیت دارد، بستر فعالیت شماست که باید فضای گسترده و جهانی اینترنت باشد. اما شاید برای شما سوال باشد که چرا راه اندازی و حتی بحث در خصوص کسب و کارهای اینترنتی تا این اندازه مهم است. پس قبل از معرفی روشهای کسب درآمد اینترنتی، پاسخ این سوال شما را میدهیم.
چرا راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی مهم است؟
چند سالی است که اینترنت وارد زندگی ما شده و سبکهای زندگی را تغییر داده است. حتی گاهی اوقات میزان این تاثیرگذاری خیلی بیشتر از آن چیزی است که ما در ظاهر میبینیم. اغلب کارهای بانکی که قبلا برای انجام آنها ساعتها در صف بودیم، الان در عرض چند دقیقه یا حتی چند ثانیه انجام میشوند. مراحل طولانی انجام کارهای اداری امروزه خلاصه شده و اغلب خدمات از طریق سایتهای اینترنتی انجام میشود. برای ثبت نامهای دانشگاه و شرکت در آزمون، نیازی به ارائه برگههای کاغذی نیست و بیشتر مدارک مورد نیاز در سایت آپلود میشوند. خرید بسته اینترنتی، خرید اقلام خوراکی، مقایسه قیمتها و خیلی کارهای دیگر، از طریق اینترنت قابل انجام است.
در کنار تمامی این کاربردهای فضای مجازی، هوش مصنوعی را هم در نظر بگیرید. تکنولوژی جدیدی که جدیدا بر سر زبانها افتاده و قصد تغییر سبک زندگی و درآمدزایی انسان بیش از شرایط موجود را دارد. چون به تدریج قرار است تا رباتها جایگزین نیروی انسانی شوند! موارد اشاره شده تنها گوشهای از کاربرد اینترنت در زندگی بشر امروزی هستند. پس وقتی قرار به زندگی در چنین فضایی باشد، به ناچار باید سراغ کسب و کارهای اینترنتی رفت. چون در اینکه آینده متعلق به اینترنت و کسب و کارهای آنلاین است، اصلا شکی نیست.
قبل از هر چیزی اجازه دهید که تعریف عامیانه و دلنشینی از کسب درآمد از اینترنت داشته باشیم. کسب درآمد از اینترنت یا همان کسب پول از طریق اینترنت مورد سؤال بسیاری از کاربران است و همه ما دوست داریم که با آسانترین راه ممکن درآمد ثابت ماهیانه برای خود درست کنیم. پس باید قبول کنید که انگیزه کافی برای استفاده از این روش وجود دارد، اما نکتهای که باعث دلسردی اکثر کاربران میشود، این است که رقابت در این حوزه بسیار بالا بوده و فرد باید صبر و حوصله کافی برای فعالیت در آن داشته باشد.
شما:
اگر بخواهید یک صفحه اینستاگرام درست کنید، باید با فالوور های خود در ارتباط باشید؛
اگر بخواهید کانال تلگرام داشته باشید، باید کاربران را به سمت مطالب خود جذب کنید؛
اگر فریلنسر هستید، باید سابقه کاری و رزومه مناسبی برای خود درست کنید؛
اگر وبلاگ نویس هستید، باید خلاقانه رفتار کنید و مطالب جذاب بنویسید؛
اگر با مشارکت در فروش میخواهید پول بدست بیاورید، باید اصول بازاریابی را فرا بگیرید.
پس کسب درآمد از اینترنت یعنی کسب تخصص و دانش به مرور زمان و به کار گرفتن آنها در فضای مجازی. اگر پشتکار و توانایی کافی برای فعالیت در این بخش را دارید، ما به شما اطمینان میدهیم که موفق خواهید شد، فقط زمان بگذارید!
کسبوکار اینترنتی در تونل زمان
با توجه به اینکه حجم وسیعی از کسب و کار اینترنتی با استفاده از کامپیوترها انجام میشود، شاید بسیاری معتقد باشند که شروع کسب درآمد با اینترنت با ظهور کامپیوتر انجام گرفت. اگرچه اولین کامپیوتر در سال 1937 میلادی ساخته شد، اما ظهور اینترنت به سال1960 برمیگردد و تا سال 1990 جنبه همگانی نداشته است. بیشترین تحول در حوزه اینترنت و مشاغل کامپیوتری از سال 2000 به بعد رخ داد و از این زمان به بعد را میتوان زمان انفجار کسبوکارهای آنلاین معرفی کرد. البته اگر چه در این سالها بیشتر درآمدها به تبلیغات و بحث وبسایتها برمیگشت، اما به مرور زمان با ظهور شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک و به دنبال آن برنامههایی مانند اینستاگرام و تلگرام، روند کسب درآمد از اینترنت تحول بیشتری داشت که به روند کنونی آن رسیده است. خوشبختانه در حال حاضر کسب پول به کمک برنامههای اینترنتی فقط به کامپیوتر و برنامههای کامپیوتری محدود نمیشود و اپلیکیشنهای متعددی وجود دارد که به راحتی میتوان از آنها برای کسب درآمد استفاده کرد. در ادامه به برخی از روشهای کسب درآمد از طریق اینترنت خواهیم پرداخت و نشان میدهیم که دلیل تمایل بیشتر جامعه به این روش چیست.
ویژگیهای کسب و کار اینترنتی موفق
چرا کسب درآمد از اینترنت جذاب است
سوالی که اینجا مطرح میشود این است که چرا بیشتر افراد جامعه به کسب درآمد از اینترنت علاقه دارند؟ مطمئناً افراد با توجه به شناخت و تجهیزاتی که در اختیار دارند، پاسخهای متفاوتی به این سؤال خواهند داد، اما چند نکته باعث جذابیت بالای این روش شده است:
همه افراد جامعه به آن دسترسی دارند: اگر به دنبال کسب پول از طریق اینترنت هستید، یک کامپیوتر خانگی معمولی، یک گوشی هوشمند، یک تبلت یا یک لپتاپ ابزارهایی هستند که بهراحتی میتوانید کسبوکار خود را راهاندازی کنید. پس همه افراد جامعه با داشتن اطلاعات اولیه در این حوزه به راحتی میتوانند به بخشهای مختلف آن دسترسی داشته باشند و از امتیازات آن بهره ببرد. حال ممکن است یک فرد به تولید عروسکهای دستی فعالیت داشته باشد و فرد دیگر در زمینه تهیه و ارائه مقالههای علمی.
امکان استفاده از آن در حوزههای مختلف وجود دارد: یکی از بزرگترین مزایای فعالیت در حوزه مجازی این است که فعالیت افراد مختلف در آن هیچ محدودیتی ندارد. به عنوان مثال ممکن است یک فرد در زمینه انتشار مطالب دینی و مذهبی فعالیت داشته باشد، فردی دیگر در زمینه مشاوره خانواده و امور روانشناسی فعالیت کند و فرد دیگری کالا و خدمات تولیدی خاص خود را بفروشد. در هر صورت ارتباط از طریق اینترنت بسیار ساده است و هر فردی میتواند کالا و خدمات مورد نظر خود را در اختیار مشتریان مختلف قرار دهد.
به کمترین سرمایهگذاری اولیه نیاز دارد: یکی از بهترین راهکارهای کسب درآمد که به سرمایه گذاری و پول اولیه نیاز ندارد، استفاده از بستر اینترنت است. البته ممکن است برخی از شما به مسئله خرید اینترنت یا ابزارهای مانند کامپیوتر یا گوشیهای هوشمند اشاره کنید، اما فراموش نکنید که امروزه این ابزارها به عنوان بخش معمولی زندگی افراد شناخته میشوند و به صورت روزانه با آنها سروکار دارند. حتی اگر افرادی پیدا شوند که به این دستگاهها دسترسی نداشته باشند، باز هم با یک سرمایه اندک میتوانند آنها را تهیه کنند و فعالیت خود را در منزل شروع کنند.
با تجهیزات معمولی قابل انجام است: اجازه دهید روند شروع کسب درآمد از اینترنت را مرور کنیم. یک کامپیوتر یا یک گوشی هوشمند میخرید، اینترنت لازم برای فعالیت آن فراهم میکنید و در منزل وقت کافی برای فعالیت در این حوزه اختصاص میدهید. به نظر میرسد که به تجهیزات خیلی پیشرفتهای نیاز نخواهید داشت. پس اگر روشی برای کسب درآمد وجود داشته باشد که نیاز به تجهیزات و تخصص بالایی نداشته و ارزان باشد، به نظر شما روش مناسبی برای کسب درآمد نیست؟!
راه های کسب درآمد از طریق اینترنت
اکنون که با اصول اولیه و تجهیزات مورد نیاز برای شروع کسب درآمد از اینترنت آشنا شدیم، لازم است که برخی از روشهای اجرائی آن را نیز بشناسیم تا بتوانیم عملکرد موفق و قابل اطمینان در این حوزه داشته باشیم. ابزارهای استفاده شده برای به دست آوردن پول از طریق اینترنت متفاوت هستند و به تبع این تفاوتها، لازم است که از روشهای مختلفی استفاده کنیم. این روشها ممکن است منحصر به یک برنامه خاص باشند یا در چند مورد به کار گرفته شوند.
انواع روشهای کسب و کار اینترنتی
1 – تولید محتوا
تا چند سال پیش کمتر کسی پیدا میشد که با اصطلاح «تولید محتوا» آشنا باشد. اما امروزه این حرفه تبدیل به یک شغل اینترنتی پرطرفدار شده است. چون یکی از مهمترین ملاکهای رتبه بندی و نمایش سایتها در نتایج گوگل، داشتن محتوای قوی است. به همین خاطر مدیران سایت همواره سعی دارند تا با استخدام تولیدکنندگان محتوا حرفهای، بخش بلاگ سایت خود را تقویت کنند.
تولید محتوا در اصل نگارش یک مقاله مطابق با اصول سئو است. معیارهای اصول سئو توسط موتورهای جستجوگر تعیین و به روز رسانی خواهد شد. فرصتهای شغلی در تولید محتوا بسیار زیاد است و هر بلاگری میتواند در حوزه تخصص یا علاقه خود شروع به نوشتن کند. درآمد ماهیانه این شغل بسته به میزان فعالیت و بزرگی پروژهها، بین 2 تا 30 میلیون در ماه است. برای شروع کار هم فقط به یک اینترنت پرسرعت نیاز دارید. برای پیدا کردن پروژه هم میتوانید از سایتهای کاریابی و برون سپاری استفاده کنید.
تولید محتوا یکی از پرطرفدارترین روشهای کسب درآمد آنلاین است. با توجه به رشد روزافزون اینترنت و شبکههای اجتماعی، نیاز به محتوای باکیفیت در حوزههای مختلف بسیار زیاد است. شما میتوانید با تولید انواع محتوا مانند مقالات، ویدیوها، پادکستها و یا طراحی گرافیک، درآمد کسب کنید. برای مثال، میتوانید به عنوان نویسنده مهمان در وبلاگهای مختلف همکاری کنید، کانال یوتیوب خود را ایجاد کنید یا در پلتفرمهای فریلنسری مانند جابینجا، جاب ویژن، لینکدین، ای استخدام و … به دنبال پروژههای تولید محتوا بگردید.
2 – ترجمه
مترجمی جزو قدیمیترین کسب و کارهای خانگی است که با گسترش اینترنت، دامنه فعالیت آن هم افزایش یافت. چون گسترش اینترنت باعث شده تا شغل مترجمی یا اکثر کسب و کارهای اینترنتی وابسته به بعد مکان نباشند. مثلا یک مترجم حرفهای ساکن تهران میتواند با مشتریانی از استانهای دیگر و یا حتی خارج کشور در ارتباط باشد. چون نیازی به توافق حضوری نبوده و تمامی امور در بستر اینترنت انجام می شود. البته نباید منکر نقش سایتهای واسطهای در بازاریابی و توسعه این شغل اینترنتی بود.
بهرحال برای افرادی که توانایی ترجمه متنهای انگلیسی یا دیگر زبانهای خارجی را دارند، امکان درآمدزایی از اینترنت فراهم شده است. البته حوزه کاری یک مترجم صرفا وابسته به متن نیست و به ترجمه انیمیشن، ترجمه ویدیو، مترجمی برای شرکتهای تجاری و سمینارها نیز مربوط میشود. این شغل با درآمدی بین 3 تا 30 میلیون تومان، بهترین ایده درآمدزایی از اینترنت برای افراد آشنا با زبانهای خارجی است.
ترجمه، یکی از محبوبترین و در دسترسترین راههای کسب درآمد آنلاین بدون نیاز به سرمایه اولیه است. با توجه به تنوع زبانها و نیاز روزافزون به محتواهای ترجمه شده، فرصتهای شغلی بسیاری در این حوزه وجود دارد. برای مثال، میتوانید بهعنوان مترجم متون تخصصی در حوزههای پزشکی، حقوقی، فنی و یا مترجم متون عمومی برای وبسایتها و اپلیکیشنها فعالیت کنید. برای آشنایی بیشتر با پلتفرمهایی که به مترجمان فرصت همکاری میدهند، میتوانید به Upwork،Freelancer و Gengo مراجعه کنید. این پلتفرمها به شما امکان میدهند تا با کارفرمایان از سراسر جهان ارتباط برقرار کرده و پروژههای ترجمه را بر عهده بگیرید.
3 – طراحی سایت
اگر قرار باشد که بیشتر مشاغل سنتی به سمت اینترنتی شدن بروند، به بستری برای فعالیت نیاز خواهند داشت. یک ایده مناسب برای کسب و کار اینترنتی در چنین شرایطی، طراحی سایت است. چون تمامی افراد تخصص لازم برای طراحی و راه اندازی یک سایت اینترنتی شیک و جذاب رو ندارند. در این بین شما میتوانید با کسب تخصص در حوزه طراحی سایت، به درآمدهای 6 تا 30 میلیونی در ماه برسید.
آینده بسیار روشنی پیش روی این شغل اینترنتی وجود دارد. چون در حال حاضر بیش از ده هزار سایت اینترنتی در ایران وجود دارد که اکثر آنها نیاز به طراحی و کامل شدن دارند. منابع بسیار متعددی برای یادگیری و شروع این کسب و کار اینترنتی وجود دارد؛ که البته اکثر آنها رایگان هستند. اما افرادی که علاقمند به یادگیری تخصصی چنین حرفه ای دارند، بهتر است که در کلاسهای آموزشی موجود با هزینهای اندک شرکت کنند.
طراحی سایت، دریچهای به دنیای کسبوکارهای آنلاین است. با یادگیری اصول اولیه طراحی وب، میتوانید سایت شخصی خود را ایجاد کنید یا برای کسبوکارهای دیگر طراحی انجام دهید. برای مثال، وبسایتهای فروشگاهی بزرگی مانند دیجیکالا و یا پلتفرمهای آموزشی مانند فرادرس، نمونههایی از موفقیت در طراحی سایت هستند. این وبسایتها با طراحی کاربرپسند و سئو شده، توانستهاند مخاطبان زیادی را جذب کنند و به درآمد بالایی دست یابند. شما هم میتوانید با الهام از این نمونههای موفق، سایت خود را طراحی کرده و به یک طراح وب حرفهای تبدیل شوید.
4 – ویراستاری
یک ویراستار وظیفه دارد تا نوشتهای را به لحاظ محتوا، دقت، صحت، اعتبار، آراستگی و بکارگیری صحیح علائم نگارشی بررسی کند. این بررسی باید در حد اندازه و منطقی باشد؛ به طوری که سبک صاحب نویسنده در آن رعایت شود. ویراستاری جزو کسب و کارهای اینترنتی است که نیازی به سرمایه ندارد. اکثر کارفرمایان این کار، دانشجویان و نویسندگانی هستند که وقت کافی برای ویرایش نوشتههای خود ندارند. یا شاید آشنایی لازم با نکات نگارشی زبان و قواعد فارسی را ندارند.
ویراستاری یک متن کار خیلی سختی نیست؛ اما نیاز به ریزبینی و دقت قابل توجهی دارد. با داشتن یک سیستم کامپیوتری و کمی تخصص در زمینه ویرایش متن، میتوانید چنین شغلی را در منزل شروع کنید. درآمد این شغل به مانند اکثر کسب و کارهای اینترنتی در ابتدا کم است. اما به مرور زمان که سرعت و تجربه شما در این کار بیشتر شد، میتوان توقع درآمدهای بیشتری را هم داشت.
وقتی صحبت از ویراستاری میشود، خیلیها فقط به تصحیح غلطهای املایی و نگارشی فکر میکنند. اما ویراستاری خیلی فراتر از اینهاست. یک ویراستار حرفهای علاوه بر اینکه غلطها را پیدا میکند، به متن جان تازهای میبخشد.
ویراستارها با تسلطی که بر زبان دارند، جملات پیچیده را ساده میکنند، طوری که همه بتوانند راحت مطلب را بفهمند. مثلاً، یک متن تخصصی را طوری ویرایش میکنند که برای همه قابل فهم باشد. یا یک مقاله علمی را برای انتشار در مجلات آماده میکنند.
خوشبختانه این روزها پیدا کردن کار ویراستاری خیلی سخت نیست. سایتهایی مثل آپورک و فایور پر از فرصتهای کاری برای ویراستاران هستند. حتی شبکههای اجتماعی مثل لینکدین هم میتوانند به ویراستارها کمک کنند تا مشتریهای جدید پیدا کنند.
5 – پشتیبانی از شبکههای مجازی
شبکههای مجازی پرطرفدار همچون اینستاگرام و تلگرام، نقش مهمی در برندسازی و ارتباط بین مشتری و فروشنده دارند. چون مشتری قبل از انتخاب و خرید یک محصول از پیج اینستاگرامی، به دنبال پاسخی برای سوالات خود میگردد. مثلا اینکه جنس لباسی که قصد خریداری آن را دارد چگونه است؟ اصلا کالای ارائه شده برای فروش در سایز خریدار وجود دارد؟ پس یک فروشگاه بزرگ اینترنتی هر روز با حجم زیادی از پیام مشتریان روبرو است. مشتریانی که اگر به موقع به سوال آنها پاسخ داده نشود، از خرید خود پشیمان خواهند شد.
پاسخگویی و مدیریت تمامی پیامهای مشتریان، کار خیلی سختی است. پس مدیر چنین فروشگاهی به شخصی نیاز دارد تا این پیامها را در اسرع وقت پاسخ داده و آنها را مدیریت کند. این کار دقیقا بخشی از وظایف پشتیبان شبکه های اجتماعی است. شغلی دورکاری و پردرآمد که حتی از راه دور و منزل هم قابل انجام است. یادگیری این نوع خاص از کسب و کارهای اینترنتی بسیار راحت بوده و درآمد ماهیانه بین 5 تا 40 میلیون دارد. ضمنا سایتهای برون سپاری بهترین مکان برای پیدا کردن چنین شغلی هستند.
پشتیبانی از شبکههای مجازی یکی از راههای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین بدون نیاز به سرمایه اولیه است. شما میتوانید با ایجاد و مدیریت صفحات اجتماعی برای کسبوکارها، افراد مشهور یا حتی برندهای شخصی، به آنها در افزایش تعامل با مخاطبان و جذب مشتریان جدید کمک کنید. برای این کار، میتوانید از پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، فیسبوک، توییتر و لینکدین استفاده کنید. ابزارهایی مانند Hootsuite، Buffer و Sprout Social نیز میتوانند در مدیریت و برنامهریزی پستهای شما بسیار مفید باشند. به عنوان مثال، میتوانید به عنوان یک مدیر شبکههای اجتماعی برای یک فروشگاه آنلاین کوچک فعالیت کنید و با ایجاد محتوای جذاب و تعامل با فالوورها، به افزایش فروش آنها کمک کنید.
6 – برنامه نویسی
برنامه نویسی جزو پردرآمدترین کسب و کارهای اینترنتی است. اما قبل از فکر کردن به درآمدهای ده و یا چند صد میلیونی این شغل، باید سختیهای آن را در نظر گرفته و به این کار علاقه داشته باشید. چون برنامه نویسی نیاز به یادگیری یک زبان خاص داشته و اکثر پروژههای آن زمان بر هستند. پس تنها چیزی که شاید سختیهای این کار را قابل تحمل کند، بحث علاقه است. تقاضا برای این شغل زیاد بوده و دامنه فعالیت آن بسیار وسیع است. چون حتی پس از مدتی کار کردن و کسب تجربه، میتوان به فکر درآمدهای دلاری بود.
امکانات مورد نیاز برای شروع برنامه نویسی، یک سیستم کامپیوتری متوسط است. اما برای یادگیری باید حداقل یکی دو سال کار کرده و حتی اگر لازم بود در کلاسهای آموزشی شرکت کنید. برای گرفتن کار و پروژههای برنامه نویسی، بهترین گزینه سایتهای برون سپاری هستند. سپس به مرور زمان میتوانید با شرکتهای بزرگ همکاری کرده و تمامی کارها را در منزل انجام دهید.
برنامهنویسی یکی از مهارتهای پرطرفدار و پردرآمد در دنیای امروز است. با یادگیری زبانهای برنامهنویسی مختلف مانند پایتون، جاوا اسکریپت و جاوا، میتوانید در پروژههای متنوعی مشارکت کنید. برای شروع، پلتفرمهایی مانند فریلنسر، آپورک و فایور امکان ارائه خدمات برنامهنویسی به مشتریان سراسر جهان را فراهم میکنند. همچنین میتوانید با شرکت در هکاتونها و چالشهای برنامهنویسی، تجربه عملی کسب کرده و رزومه خود را تقویت کنید. برای یادگیری رایگان برنامهنویسی، سایتهایی مانند کورسرا، ادکس و یودمی دورههای آموزشی متنوعی ارائه میدهند.
7 – تدوین فیلم
مهارت Film editing یا همان تدوین فیلم، یکی دیگر از پردرآمدترین کسب و کارهای اینترنتی است. تدوین فیلم جزو آخرین مراحل فیلمسازی است که در پس تولید انجام میشود. در این کار باید بخشهایی از فیلم خام را انتخاب کرده و با اضافه کردن پیوندهایی به آن، سکانسهایی را به آن اضافه کنیم. این کار تخصصی وابسته به مکان نیست و قابلیت تبدیل شدن به شغل اینترنتی را دارد.
فرصتهای شغلی این کار بسیار زیاد بوده و آینده بسیار خوبی در پیش روی خود دارد. چون اکثر کاربران اینترنتی افراد کم حوصله ای هستند که تمایلی به مطالعه متنهای طولانی ندارند. به همین خاطر مدیران سایت سعی دارند تا برای معرفی محصولات خود، از ویدیوهای کم حجم تدوین شده استفاده کنند. جالب است بدانید که گاهی اوقات دستمزد تدوین یک فیلم به صورت ثانیهای محاسبه میشود.
تدوین فیلم، هنری است که با پیشرفت تکنولوژی و افزایش تقاضا برای محتواهای تصویری، به یک شغل پرطرفدار تبدیل شده است. اگر به دنیای فیلم و تدوین علاقهمند هستید، میتوانید با استفاده از مهارتهای خود، درآمد خوبی از اینترنت کسب کنید. امروزه پلتفرمها و ابزارهای متنوعی برای تدوین فیلم در دسترس هستند که به شما امکان میدهند بدون نیاز به تجهیزات حرفهای و صرف هزینههای زیاد، کار خود را آغاز کنید.
ابزارها و پلتفرمهای محبوب برای تدوین فیلم:
نرمافزارهای تدوین: Adobe Premiere Pro، Final Cut Pro، DaVinci Resolve از جمله محبوبترین نرمافزارهای تدوین هستند که امکانات گستردهای را برای ویرایش و ترکیب ویدیوها در اختیار شما قرار میدهند.
پلتفرمهای اشتراکگذاری ویدیو: یوتیوب، ویو، آپارات و بسیاری دیگر از پلتفرمها، امکان آپلود و اشتراکگذاری ویدیوهای تدوین شده را فراهم میکنند.
سایتهای فریلنسری: سایتهایی مانند فایور، آپورک،پونیشا، جابینجا امکان ارائه خدمات تدوین فیلم به مشتریان مختلف را فراهم میکنند.
مارکتپلیسهای ویدیو: سایتهایی مانند Shutterstock و VideoHive، محلی برای فروش کلیپها و افکتهای آماده هستند که میتوانید از آنها در پروژههای خود استفاده کنید.
نمونههایی از مشاغل مرتبط با تدوین فیلم:
تدوین فیلمهای تبلیغاتی: بسیاری از کسبوکارها برای تبلیغ محصولات و خدمات خود به ویدیوهای تبلیغاتی نیاز دارند.
تدوین فیلمهای آموزشی: تولید ویدیوهای آموزشی برای آموزش مهارتهای مختلف، یکی دیگر از حوزههای پرطرفدار در زمینه تدوین فیلم است.
تدوین ویدیوهای کوتاه برای شبکههای اجتماعی: تولید محتوای ویدیویی کوتاه برای اینستاگرام، تیکتاک و سایر شبکههای اجتماعی، فرصتهای درآمدزایی بسیاری را ایجاد کرده است.
ساخت تیزر و تریلر: ساخت تیزر و تریلر برای فیلمها و سریالها، یکی دیگر از حوزههای تخصصی در زمینه تدوین فیلم است.
8 – تایپ
ساده ترین شیوه درآمدزایی از اینترنت، تایپ متنهایی به زبان فارسی یا خارجی است. چون نیاز به تخصص خاصی نداشته و فقط باید کمی با اصول نگارش آشنا باشید؛ که البته برای یادگیری مفاهیم پایهای به یکی دو روز زمان نیاز دارید. نکته مهم در خصوص این شیوه از کسب و کار اینترنتی، نحوه بازاریابی آن است. چون آگهیهای کلاهبرداری زیادی برای تایپ متن وجود دارد که نباید به آنها اعتماد کرد.
بهترین روش برای گرفتن پروژههای تایپ، استفاده از سایتهای فریلنسری است. چون این سایتها واسط بین شما و مشتری هستند و از بابت پرداخت دستمزد نگرانی نخواهید داشت. روش بعدی راه اندازی یک پیج اینستاگرامی و بازاریابی در پیج دانشگاههای معتبر است. اغلب دانشجوهای ارشد یا دکتری وقت و حوصله کافی برای تایپ متن پایان نامه را ندارند. یا بیشتر دانشجویان دانشگاه آزاد شاغلانی هستند که تایپهای خود را به صورت برون سپاری انجام میدهند.
تایپ کردن تنها محدود به وارد کردن متن در یک سند نیست. امروزه، فرصتهای متنوعی برای کسب درآمد از طریق تایپ وجود دارد. از تایپ ساده اسناد گرفته تا ویرایش متون تخصصی، زیرنویسگذاری ویدیوها و حتی ورود دادهها به سیستمهای مختلف، همگی میتوانند منابع درآمدی خوبی باشند. ابزارها و پلتفرمهای متعددی برای این منظور در دسترس هستند، از جمله Google Docs، Microsoft Word، Upwork، Fiverr و سایتهای فریلنسری دیگر. برای مثال، میتوانید در Upwork پروژههای تایپ متنوعی را پیدا کرده و با مشتریان سراسر جهان همکاری کنید. همچنین، سایتهایی مانند Rev.com فرصتهای خوبی برای زیرنویسگذاری ویدیوها ارائه میدهند.
9 – تولید پادکست
پادکست در اصل یک فایل صوتی دیجیتال است که برای دانلود کاربران اینترنتی در سایت یا شبکههای اجتماعی منتشر میشود. مزایای پادکست برای بسیاری از افراد بیشتر از محتوای متنی است. چون نیازی به مطالعه ندارد و با استفاده از یک هندزفری ساده و در هر مکانی، میتوان به آن گوش داد. گوش دادن به این فایل از طریق کامپیوتر، لب تاب و یا هر دستگاه هوشمند دیجیتال دیگر امکان پذیر است. این ویژگیها به ما این امکان را میدهد تا به دیده یک کسب و کار اینترنتی به موضوع نگاه کنیم.
چون مدیران سایتها و فروشگاههای اینترنتی، به خوبی با مزیتهای تولید پادکست آشنا هستند. به همین خاطر همیشه یک سری فایلهای متنی یا ویدیویی برای تبدیل به پادکست دارند. پس شما هم میتوانید با فراهم کردن یک سری تجهیزات اولیه برای ضبط صدا، چنین کاری را انجام دهید. حتی یک سری پلتفرمهای مخصوص برای ایجاد پادکست وجود دارد که درآمدزایی از این شیوه را راحت میکند.
تولید پادکست یکی دیگر از روشهای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین است. با توجه به رشد روزافزون علاقهمندان به پادکست، فرصتهای درآمدزایی در این حوزه بسیار گسترده است. برای شروع، میتوانید از پلتفرمهای رایگان و کاربرپسندی مانند Anchor، Spotify for Podcasters یا Google Podcasts استفاده کنید. این پلتفرمها به شما امکان میدهند پادکست خود را ضبط، ویرایش و منتشر کنید. همچنین، میتوانید از طریق فروش محصولات یا خدمات مرتبط با موضوع پادکست، تبلیغات، یا مشارکت با اسپانسرها درآمد کسب کنید. برای مثال، پادکستهای آموزشی، انگیزشی و داستانگویی، از جمله محبوبترین ژانرهای پادکستی هستند که پتانسیل درآمدزایی بالایی دارند.
10 – تولید ویدیوهای آموزشی
یک نوع دیگر از محتوای کاربردی، فایلهای ویدیویی هستند. فایلهای ویدیویی یک روش جذاب برای آموزشهای مجازی هستند. پس افرادی که صاحب یک تخصص یا حرفه خاص هستند، میتوانند با تولید یک سری ویدیوهای آموزشی به فکر درآمدزایی از اینترنت باشند. موفقیت در این کار و میزان درآمد آن، بستگی به کیفیت ویدیو و شیوه آموزشی شما دارد. البته برای شروع چنین کسب و کاری حتما لازم نیست که شما آموزش دهنده باشید. چون افرادی هستند که به تخصص شما برای تولید ویدیوهای آموزشی نیاز دارند.
پس از شما میخواهند تا با ضبط ویدیو و یا انجام دیگر کارهای تخصصی مربوط به آن، یک فایل آموزشی برای آنها بسازید. درآمد این کار بستگی به علاقه و میزان تخصص شما در انجام آن دارد. برای بازیابی و جذب مشتری هم میتوان از طریق سایتهای فریلنسری اقدام کرد.
تولید ویدیوهای آموزشی یکی از راههای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین است. با توجه به افزایش تقاضا برای یادگیری آنلاین، میتوانید از مهارتهای خود در هر زمینهای ویدیوهای آموزشی تهیه کرده و در پلتفرمهایی مانند یوتیوب، Udemy، و Skillshare به فروش برسانید. برای مثال، اگر در زمینه برنامهنویسی مهارت دارید، میتوانید دورههای آموزشی گامبهگام برای زبانهای برنامهنویسی مختلف ایجاد کنید. ابزارهایی مانند Camtasia، Adobe Premiere Pro و Screencast-O-Matic برای ضبط و ویرایش ویدیوهای آموزشی بسیار مفید هستند. همچنین، میتوانید از پلتفرمهایی مانند Teachable برای ساخت و فروش دورههای آموزشی خود استفاده کنید.
11 – تبدیل صوت به متن
یکی دیگر از شیوههای درآمدزایی از اینترنت، تبدیل فایل صوتی به متن است. یعنی تقریبا برعکس کاری که برای تولید پادکست انجام میگرفت را باید در چنین شغلی انجام داد. مشتری یک فایل صوتی را به شما میدهد که شاید داستانی و یا ضبط شده یک مصاحبه حضوری باشد. حال نیاز دارد تا بخشهایی از این فایل صوتی و یا کل آن را به متن تبدیل کرده و بر روی سایت خود قرار دهد. یا شاید اصلا قصد چاپ آن را داشته باشد.
بهرحال آنچه که در این بین اهمیت دارد، دقت شما در انجام این کار است. چون شما باید از روی همین فایل صوتی، محل دقیق استفاده از ویرگول و دیگر علائم نگارشی را تشخیص دهید. این کار را میتوان حتی با گوشی موبایل هم انجام داد و نیاز به سرمایه آنچنانی ندارد. درآمد چنین تبدیلی با توجه به راحت بودن کار، کمتر از دیگر شغلهای تخصصی اینترنتی است.
تبدیل صوت به متن یکی از مهارتهای پرکاربرد در عصر دیجیتال است و فرصتهای کسب درآمد متنوعی را فراهم میکند. با استفاده از ابزارها و نرمافزارهای پیشرفته، میتوان فایلهای صوتی را به متن تبدیل کرد و در زمینههایی مانند زیرنویسگذاری ویدیوها، رونویسی مصاحبهها، ایجاد پادکستهای متنی و بسیاری دیگر از آنها استفاده کرد. برای مثال، میتوان به رونویسی فایلهای صوتی جلسات، سخنرانیها و پادکستها برای افراد ناشنوا یا کسانی که به دلایل مختلف نمیتوانند فایل صوتی را گوش دهند، اشاره کرد. همچنین، میتوان با تبدیل فایلهای صوتی به متن، محتوای متنی باکیفیت برای وبسایتها و بلاگها تولید کرد.
12 – نریشن یا صداگذاری بر روی ویدیوها
افرادی که تن صدای آنها خاص بوده و به گویندگی علاقه دارند، میتوانند از طریق نریشن در فضای مجازی به درآمد برسند. نریشن (Narration) یک واژه انگلیسی است که در زبان فارسی آن را به متن خوانی یا گویندگی ترجمه میکنند. البته گویندگی در اصل هنری جذاب برای انتقال احساسات مختلف به مخاطب است. پس اگر چنین استعدادی دارید، بهتر است از آن برای نریشن یا صداگذاری بر روی فایلهای ویدیویی استفاده کنید.
یکی از جذابیتهایی که این کار دارد، قابلیت انجام آن به صورت دورکاری است. یعنی حتما لازم نیست که شما برای صداگذاری بر روی یک فایل ویدیویی، در یک مکان خاص حضور داشته باشید. فقط کافیه که فضایی از منزل را به چنین کاری اختصاص داده و با مشتریان خود از طریق اینترنت در ارتباط باشید. پروژههایی از این قبلی را میتوان در سایتهای فریلنسری پیدا کرد. در ابتدا شاید درآمد کار کم باشد، ولی پس از چند بار کار کردن با شرکت یا استودیوهای مطرح، به درآمد چشمگیر میرسید.
نریشن یا صداگذاری روی ویدیوها، یکی از راههای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین است. با استفاده از صدای خود میتوانید به ویدیوهای آموزشی، تبلیغاتی، انیمیشن و… جان ببخشید. برای شروع این کار، به تجهیزات حرفهای نیاز ندارید. یک میکروفون معمولی و نرمافزارهای ویرایش صدا مانند Audacity (رایگان) یا Adobe Audition (پولی) کافی است. برای پیدا کردن پروژههای نریشن، میتوانید در پلتفرمهای فریلنسری ایرانی مانند پونیشا، ایرانتالنت و یا پلتفرمهای خارجی مانند Upwork، Fiverr و Freelancer جستجو کنید. همچنین، میتوانید به کانالهای یوتیوب و پادکستهایی که به دنبال نریشن هستند، مراجعه کنید. برای نمونه، سایتهای تولید محتوای آموزشی مانند Udemy و Skillshare همیشه به دنبال صداگذاران حرفهای هستند.
13 – نوشتن پایان نامه
دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری برای اخذ مدرک خود نیاز به ارائه پایان نامه دارند. پایان نامه هم در اصل یک گزارش تخصصی از تحقیقاتی است که دانشجو در طول دوره تحصیلی خود انجام داده است. اما اغلب دانشجویان دکتری و ارشد نوشتن این رساله را به ماهها و روزهای پایانی موکول میکنند. پس دانشجویی که در رشته تخصصی خود تبحر دارد، میتواند از این طریق درآمدزایی کند. اینکه انجام چنین کاری اصلا درست و اخلاقی است، یک بحث جداگانه به حساب می.آید.
اما شاید موضوعی که انجام این شغل اینترنتی را توجیه پذیر میکند، نیاز یک دانشجو بدون سرمایه به پول است. چون اغلب دانشجویان و یا خانواده آنها قادر به تامین هزینههای تحصیل و اقامت نیستند. پس نوشتن پایان نامه میتواند یک ایده جذاب برای چنین افرادی باشد. انجام این کار زمان بر است و گاهی اوقات باید قدرت تحلیل و برنامه نویسی هم داشته باشید. استفاده از سایتهای فریلنسری و مراجعه به کافی نتهای اطراف دانشگاههای دولتی و آزاد، روشی برای گرفتن چنین پروژههایی است.
نوشتن پایاننامه، فرصتی طلایی برای دانشجویان است تا ضمن کسب درآمد، دانش خود را در زمینه تخصصیشان به کار گیرند. بسیاری از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی با نگارش پایاننامه برای سایر دانشجویان، اساتید و یا حتی شرکتها، درآمد قابل توجهی کسب میکنند. پلتفرمهایی مانند پایاننامه ایران، پایاننامه برتر و پایاننامه نگار در ایران و ThesisRush، MasterPapers و MyThesis در سطح بینالمللی، امکان سفارش و فروش پایاننامه را فراهم کردهاند. علاوه بر این، سایتهای فریلنسری همچون ایرانتالنت، پارسکدرز و Upwork نیز فرصتهای مناسبی برای یافتن پروژههای نگارش پایاننامه هستند.
14 – ادمین شبکههای اجتماعی
فعالیت فروشگاه و سایتهای اینترنتی باید به روز باشد. مثلا یک پیج اینستاگرامی فروش محصول باید هر روز تصاویری از اجناس جدید خود را در با مشتریان به اشتراک بگذارد. یا صاحب یک نشریه لازم است تا روزانه مطلب مربوط به خبرهای جدید را روی سایت بیاورد. انجام چنین کاری برای مدیر سایت یا صاحب پیج اینستاگرامی تقریبا غیرممکن است. چون تمرکز اصلی او باید بر تامین محصول و یا مدیریت امور باشد و وقت لازم برای انجام چنین کاری را ندارد.
به همین خاطر برای انجام چنین کاری، افرادی را به صورت دورکاری استخدام میکنند که به آن ادمین میگویند. میزان دستمزد ادمین هم بستگی به بزرگ یا کوچک بودن سایت و مشغلههای آن دارد. تجهیزات مورد نیاز برای این شغل اینترنتی، یک سیستم کامپیوتری با اینترنت پرسرعت است. تعهد کاری و بارگذاری به موقع مطالب و محصولات بر روی صفحه اینترنتی، میتواند درآمدهای خوبی برای شما به همراه داشته باشد.
ادمین شبکههای اجتماعی یکی از مشاغل پرطرفدار در دنیای دیجیتال است. شما میتوانید با مدیریت صفحات اجتماعی کسبوکارها، افراد مشهور یا حتی برند شخصی خود، به درآمد برسید. برای شروع این کار، به دانش اولیه از شبکههای اجتماعی مختلف، ابزارهای مدیریت محتوا و اصول بازاریابی نیاز دارید. پلتفرمهای ایرانی مانند اینستاگرام، تلگرام و روبیکا، فرصتهای خوبی برای شروع کار به عنوان ادمین را فراهم میکنند. ابزارهای ایرانی مانند Manty، ریچ سوشیال و آواتار مارکتینگ هم میتوانند به شما در مدیریت و تحلیل عملکرد صفحات اجتماعی کمک کنند. در سطح بینالمللی نیز پلتفرمهایی مانند فیسبوک، توییتر و لینکدین بازار کار گستردهای برای ادمینهای شبکههای اجتماعی دارند. ابزارهای خارجی مانند Hootsuite، Buffer و Sprout Social نیز برای مدیریت چندین شبکه اجتماعی به طور همزمان بسیار کاربردی هستند.
15 – انجام کارهای گرافیکی
اغلب شرکتهای معتبر کارهای گرافیکی خود را به صورت برون سپاری انجام میدهند. یعنی به جای استخدام یک فرد متخصص، پروژههای گرافیکی خود را به افرادی خارج از سازمان میسپارند. پس اگر تجربه کار کردن با نرم افزارهای تخصصی گرافیک همچون فتوشاپ و ایلاستریتور را دارید، یک فرصت شغلی جذاب پیش روی شما وجود دارد. چون با تبلیغ در شبکههای مجازی و قرار دادن چند نمونه کار در سایتهای برون سپاری، میتوانید برای خود کار پیدا کنید.
البته نباید در همان ابتدا توقع رسیدن به درآمدهای چشمگیر را داشته باشید. اما فقط کافیست تا یکی دو تا از پروژههای گرافیکی مربوط به شرکتهای تجاری به پست شما بخورد. از این مرحله به بعد شما یک فرد حرفهای شناخته شده و درآمد اینترنتی شما افزایش مییابد. برای یادگیری چنین تخصصی هم، فایلهای زیادی در فضای مجازی وجود دارد. یا میتوانید با شرکت در کلاسهای آموزشی، این پروسه یادگیری را کوتاهتر کنید.
انجام کارهای گرافیکی یکی از محبوبترین راهها برای کسب درآمد آنلاین بدون نیاز به سرمایهگذاری اولیه است. با داشتن مهارتهایی مانند فتوشاپ، ایلوستریتور و یا حتی ابزارهای طراحی آنلاین ساده، میتوانید طیف گستردهای از خدمات گرافیکی را به مشتریان ارائه دهید. برای شروع، میتوانید از پلتفرمهای فریلنسری ایرانی مانند پونیشا، ایرانتالنت و یا فریلنسر شروع کنید. در این پلتفرمها، میتوانید پروژههای گرافیکی متنوعی را پیدا کرده و با کارفرمایان مختلف همکاری کنید. در سطح بینالمللی، پلتفرمهایی مانند آپورک، فریلنسر و فیورر گزینههای بسیار مناسبی هستند. این پلتفرمها به شما امکان میدهند با مشتریان از سراسر جهان ارتباط برقرار کرده و پروژههای بزرگتری را به دست آورید. علاوه بر این، میتوانید از شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و لینکدین برای معرفی نمونه کارهای خود و جذب مشتری استفاده کنید.
16 – طراحی لوگو
اکثر شرکتهای معتبر در دنیا، دارای لوگو و برند مخصوص به خود هستند. چون لوگوها در اصل زبان گویای کسب و کارها هستند. به طوری که مشتری با دیدن برخی لوگوهای معروف همچون اپل، نایک، آدیداس و غیره ناخودآگاه به یاد محصولات آن شرکت میافتد. این موضوع باعث شده تا شرکتها مبلغ زیادی برای طراحی لوگو هزینه کنند. به همین خاطر طراحی لوگو در فضای مجازی، جزو کسب و کارهای اینترنتی پردرآمد است.
یک طراح لوگو باید علاوه بر گذراندن دورههای فتوشاپ، کار کردن با نرم افزارهای طراحی و ویرایش عکس و متن را بلد باشد. تایپوگرافی، از دیگر مهارتهای مورد نیاز برای طراحی لوگو است. هر چقدر که در انجام این کار حرفه ایتر باشید، درآمد شما بیشتر خواهد بود. طراح لوگو باید در کنار تخصص، خلاقیت و ذوق بالایی داشته باشد. سایتهای واسطه ای و شبکههای اجتماعی، گزینههای مناسبی برای تبلیغ و جذب مشتری است.
طراحی لوگو یکی از مهارتهای ارزشمندی است که بدون نیاز به سرمایه قابل توجه، میتواند به منبع درآمد خوبی تبدیل شود. با استفاده از نرمافزارهای طراحی گرافیکی رایگان و پلتفرمهای آنلاین، میتوانید نمونه کارهای خود را ایجاد کرده و آنها را در بازارهای آنلاین به فروش برسانید. برای مثال، میتوانید از نرمافزارهای گرافیکی متنباز مانند GIMP یا Inkscape برای طراحی لوگو استفاده کرده و سپس نمونه کارهای خود را در پلتفرمهایی مانند فایور (Fiverr)، آپورک (Upwork) یا حتی بازارهای داخلی مانند ایسام (Isam) و پونیشا (Ponisha) به نمایش بگذارید. همچنین، شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و لینکدین نیز میتوانند برای جذب مشتریان بالقوه بسیار مفید باشند.
17 – سئو و بهینه سازی سایت
سئو یک ترفند جالب برای نمایش سایت در بین رتبههای برتر نتایج گوگل و یا دیگر موتورهای جستجوگر است. چون بسیاری از کاربران اینترنتی برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود از گوگل کمک میگیرند. پس قرار گرفتن در رتبههای برتر نتایج گوگل، به معنای دیده شدن و فروش بیشتر محصول است. این موضوع باعث شده تا مدیران سایت توجه زیادی به سئو و بهینه سازی محتوای سایت داشته باشند.
پس وقتی اکثر سایتها به دنبال سئوکار حرفهای برای سایت باشند، یک موقعیت شغلی مناسب ایجاد میشود. سئو کاری و بهینه سازی محتوای سایت را میتوان به صورت دورکاری و از طریق اینترنت انجام داد. فقط باید تخصص لازم برای انجام این کار را داشته و اطلاعات شما همیشه به روز باشد. مثلا اینکه الگوریتمهای گوگل چگونه عمل کرده و ملاکهای رتبه بندی موتورهای جستجوگر چیست؟ اگر در این حوزه تخصص داشته باشید، میتوان به درآمدهای خوبی رسید.
یکی از راههای پرکاربرد کسب درآمد آنلاین بدون سرمایه، بهبود رتبه سایت در نتایج جستجوی گوگل است. با یادگیری اصول سئو، میتوانید وبسایت خود یا دیگران را بهینه کرده و ترافیک ارگانیک جذب کنید. ابزارهای رایگان و پلتفرمهای متنوعی مانند گوگل سرچ کنسول، گوگل آنالیتیکس، Moz و SEMrush برای تحلیل و بهبود سئو در دسترس هستند. در ایران نیز پلتفرمهایی مانند راکت و ایدهآل خدمات سئو را ارائه میدهند. برای نمونههای عملی از وبسایتهایی مانند دیجیکالا و ایرانجیب الهام بگیرید که با سئو قوی، ترافیک بالایی را به سمت خود جذب کردهاند. در سطح جهانی نیز سایتهایی مانند Amazon و Airbnb نمونههای بارزی از موفقیت در سئو هستند.
18 – مشاوره تلفنی
اگر شما یک روانشناس ساکن در تهران باشید، فقط امکان ارائه خدمات به بیماران حضوری را دارید. اما برای یک روانشناس فعال در شبکههای مجازی، هیچ محدودیتی در جذب مشتری وجود ندارد. چون میتواند به تمامی افرادی که با او تماس میگیرند، مشاوره تلفنی بدهد. این شیوه درآمدزایی نه تنها برای روان شناس، بلکه برای بسیاری دیگر از کسب و کارها قابل اجرا است.
حتی جذابیتهای مشاوره تلفنی خیلی بیشتر از روش حضوری است. چون شاید بیمار حرف هایی برای گفتن داشته باشد که به صورت حضوری قابل بیان نیست. هزینه مشاوره را هم میتوان از طریق کارت به کارت یا درگاههای پرداخت بانکی دریافت کرد.
مشاوره تلفنی به عنوان یکی از روشهای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین، به شما امکان میدهد تا دانش و مهارتهای خود را در حوزههای مختلف با دیگران به اشتراک بگذارید. برای مثال، میتوانید به عنوان مشاور تغذیه، مشاور کسبوکار، مشاور روانشناسی، یا مشاور تحصیلی فعالیت کنید. پلتفرمهایی مانند تالاب، ایسام، و کارن به شما امکان میدهند تا به عنوان مشاور تلفنی ثبتنام کرده و با مشتریان بالقوه ارتباط برقرار کنید. در سطح جهانی، پلتفرمهایی مانند Upwork، Fiverr، و Clarity.fm نیز فرصتهای گستردهای برای مشاوران تلفنی فراهم میکنند. با ایجاد یک پروفایل جذاب و ارائه نمونه کارهای قوی، میتوانید مشتریان خود را جذب کرده و به درآمد پایدار برسید.
19 – فروش سایت
شاید شنیدن اینکه بخواهید یک سایت را به فردی دیگر بفروشید، برای بسیاری از مردم عجیب باشد. اما هیچ چیز در اینترنت و فضای مجازی غیرممکن نیست. چون افرادی هستند که تمامی کارهای مربوط به ایجاد، طراحی و تکمیل سایت را انجام داده و پس از به ثمر رسیدن زحمات خود، آن را واگذار میکنند.
مثلا تا چند ماه پیش، سایت بیمیتو اولین و بزرگترین سایت برای فروش آنلاین خدمات بیمهای بود. اما به یکباره سایت ازکی پیدا شد و پس از معرفی خود، سایت بیمیتو را هم خریداری کرده و با یکدیگر ادغام کرد. چون گاهی اوقات افراد یا شرکتهای بزرگ برای حذف رقبای خود، حاضرند پول زیادی خرج کنند. پس اگر وقت و حوصله کافی برای طراحی و تکمیل سایت را دارید، بر روی این نوع از شغلهای اینترنتی هم فکر کنید.
شما میتوانید با ایجاد یک وبسایت در حوزههای مختلف و توسعه آن، به مرور زمان به ارزش آن بی افزایید و سپس آن را به فروش برسانید. برای این کار، میتوانید از پلتفرمهای ایرانی مانند راکت، سازینو و یا پلتفرمهای خارجی همچون Flippa، Shopify Exchange و MotionInvest استفاده نمایید. این پلتفرمها به شما امکان میدهند تا سایت خود را به صورت مزایدهای یا با قیمت ثابت به فروش برسانید. همچنین، با استفاده از ابزارهایی مانند Google Analytics میتوانید آمار دقیق عملکرد سایت خود را به خریداران ارائه داده و ارزش سایت خود را افزایش دهید.
طراحی بنر یکی از مهارتهای پرکاربرد در دنیای دیجیتال است که میتوانید با آن به کسب درآمد آنلاین دست پیدا کنید. برای شروع این کار، نیازی به سرمایه اولیه زیادی ندارید. کافی است به نرمافزارهای طراحی گرافیکی رایگان یا کمهزینه مانند Canva، Adobe Photoshop Express و GIMP مسلط شوید. همچنین میتوانید از پلتفرمهای ایرانی مانند ایوند، دیوار و نیازمندیهای محلی برای پیدا کردن مشتری شروع کنید. برای دسترسی به بازار کار جهانی، میتوانید در پلتفرمهای خارجی مانند Fiverr، Upwork و 99designs به دنبال پروژههای طراحی بنر باشید. این پلتفرمها به شما امکان میدهند تا با مشتریان از سراسر جهان ارتباط برقرار کرده و نمونه کارهای خود را به نمایش بگذارید.
20 – طراحی بنر
بنرها انواع مختلفی همچون تبلیغاتی و مناسبتی دارد که متناسب با نیاز افراد طراحی میشوند. مهمترین نکته در خصوص بنر، شیوه طراحی آن است. چون مهم است که برای نوشتن متن یا اضافه کردن عکس به یک بنر، از چه نرم افزارهایی استفاده کنید. نرم افزارهای کورل و فتوشاپ، جزو رایج ترین ابزارهای مورد استفاده برای طراحی بنر هستند.
اکثر شرکتهای تبلیغاتی به دنبال یک طراح حرفهای دورکاری برای ساخت بنر مشتریان خود هستند. چون هزینه برون سپاری این کار برای آنها، به مراتب از استخدام نیروی جدید کمتر است. ولی اگر قصد فروش مستقیم خدمات خود به مشتریان را دارید، باید از سایتهای فریلنسری استفاده کنید. به تدریج که فعالان این صنف شما را شناختند، دیگر نیازی به واسطه نخواهد بود و مستقیم با مشتری طرف هستید.
طراحی بنر یکی از مهارتهای پرکاربرد در دنیای دیجیتال است که میتوانید با آن به کسب درآمد آنلاین دست پیدا کنید. برای شروع این کار، نیازی به سرمایه اولیه زیادی ندارید. کافی است به نرمافزارهای طراحی گرافیکی رایگان یا کمهزینه مانند Canva، Adobe Photoshop Express و GIMP مسلط شوید. همچنین میتوانید از پلتفرمهای ایرانی مانند ایوند، دیوار و نیازمندیهای محلی برای پیدا کردن مشتری شروع کنید. برای دسترسی به بازار کار جهانی، میتوانید در پلتفرمهای خارجی مانند Fiverr، Upwork و 99designs به دنبال پروژههای طراحی بنر باشید. این پلتفرمها به شما امکان میدهند تا با مشتریان از سراسر جهان ارتباط برقرار کرده و نمونه کارهای خود را به نمایش بگذارید.
21 – همکاری در فروش
از قدیم گفتند که برای راه اندازی یک شغل خوب و پردرآمد، باید سرمایه داشت. اما این موضوع در خصوص برخی از کسب و کارهای اینترنتی مانند همکاری در فروش، صدق نمیکند. چون در این شیوه از درآمدزایی، شما فروشنده محصول یا خدمتی هستید که متعلق به خود شما نیست. فقط درصدی از سود این معامله به شما میرسد که همان پورسانت همکاری در فروش است. یعنی تقریبا یک شیوه درآمدزایی مشابه با بازاریابیهای سنتی که در بازار واقعی انجام میشود.
البته مزیتهای همکاری در فروش اینترنتی به مراتب بیشتر از بازاریابیهای سنتی است. چون دیگر قرار نیست که ساعتها در گرمای تابستان پیاده روی کرده و آخر سر هم مغازه دار حاضر به شنیدن حرف شما نباشد. بلکه تمامی مذاکرات و تبلیغ شما از طریق اینترنت انجام میشود. فقط باید هنر مذاکره را بلد بوده و با شیوههای تبلیغ و بازاریابی آشنا باشید. جالب است بدانید که بخشی از درآمد سایت معروف دیجی کالا، از همین روش همکاری در فروش است.
همکاری در فروش یا Affiliate Marketing یکی از محبوبترین روشهای کسب درآمد آنلاین بدون نیاز به سرمایه اولیه است. در این روش، شما محصولات یا خدمات یک شرکت دیگر را تبلیغ میکنید و درصدی از فروش حاصل از معرفی شما را به عنوان پاداش دریافت میکنید. برای شروع همکاری در فروش، میتوانید در پلتفرمهای مختلفی مانند ایزی پی (EasyPay)، آفین (Afin)، دیجیکالا مگ و آمازون (Amazon) ثبتنام کنید. همچنین، بسیاری از کسبوکارهای ایرانی و خارجی برنامههای همکاری در فروش اختصاصی خود را دارند. برای مثال، میتوانید با برندهای معروف مد، لوازم الکترونیکی، دورههای آموزشی و… همکاری کنید و محصولات آنها را به مخاطبان خود معرفی کنید. با استفاده از لینکهای اختصاصی که در اختیار شما قرار میگیرد، میتوانید عملکرد کمپینهای خود را پیگیری کرده و درآمدتان را افزایش دهید.
22 – اینفلوئنسر شدن
برای درآمدزایی از اینترنت حتما لازم نیست که کار خاصی انجام داده و یا تخصصی خاص داشته باشید. مثلا کاری که یک اینفلوئنسر انجام میدهد، صرفا نمایش یک کار خاص و جذب افراد علاقمند به آن موضوع است. شخصیتهای معروفی همچون صدف بیوتی و جواد خواجوی، مثالی از اینفلوئنسرهای موفق در فضای مجازی هستند. منبع اصلی درآمد این افراد، از تبلیغاتی است که در صفحه شخصی خود قرار میدهند.
چون وقتی تعداد دنبال کنندگان شما در شبکههای مجازی زیاد باشد، فضای تبلیغاتی ایجاد میشود. این فرصت درآمدزایی محدود به یک شبکه خاص نیست. چون برخی از اینفلوئنسرها هستند که علاوه بر اینستاگرام، در یوتیوب هم فعالیت دارند؛ که البته شیوه کسب درآمد اینترنتی از یوتیوب کمی متفاوت تر از شبکههای دیگر است. استفاده از ترفندهای بازاریابی در اینفلوئنسری، سرعت رشد شما را چندین برابر میکند.
اینفلوئنسر شدن یکی دیگر از راههای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین است. با تولید محتوای جذاب و مرتبط در حوزههای مورد علاقه خود، میتوانید به تعداد زیادی دنبالکننده دستیافته و از طریق همکاری با برندها، فروش محصولات، و تبلیغات درآمد کسب کنید. برای شروع این مسیر، میتوانید از پلتفرمهای داخلی مانند اینستاگرام، روبیکا و آپارات و همچنین پلتفرمهای خارجی مانند یوتیوب، تیکتاک و توییتر استفاده کنید. ابزارهایی مانند Canva، Adobe Premiere Pro و Lightroom نیز به شما کمک میکنند تا محتوای بصری حرفهای تولید کنید.
23 – آموزش مجازی
در کنار تمام بدیهایی که کرونا داشت، مزیت فراگیری آموزش مجازی را نباید نادیده گرفت. چون در شرایطی کرونایی معلمان امکان حضور در کلاس را نداشته و به ناچار از آموزش مجازی استفاده میکردند. این کار باعث شد تا قابلیتهای فضای مجازی بیشتر از پیش به چشم بیاید. به مرور زمان هم آموزش مجازی تبدیل به یک کسب و کار اینترنتی جدید و آبرومند شد. پس اگر شما تجربه تدریس را دارید، یکی از گزینه های جذاب همین آموزش مجازی است.
فرقی هم ندارد که آموزش شما درسی باشد یا غیر درسی. مثلا شاید به عنوان تعمیرکار وسایل خانگی، قصد آموزش حرفه خود را داشته باشید. چون هر مهارتی را میتوان با استفاده از شبکههای مجازی و برگزاری وبینار آموزش داد. میزان درآمد این شغل اینترنتی هم بستگی به قدرت بیان و تبلیغات شما دارد. بهرحال مزیتهای این روش از آموزش نسبت به شیوه حضوری بسیار بیشتر است. چون دیگر وابسته به مکان نبوده و میتوانید دانش آموزانی از استانهای مختلف کشور داشته باشید.
آموزش مجازی یکی از پرطرفدارترین روشهای کسب درآمد آنلاین است. شما میتوانید با استفاده از مهارتهای خود در هر زمینهای، از برنامهنویسی و طراحی گرفته تا زبانهای خارجی و آشپزی، دورههای آموزشی آنلاین ایجاد کنید. پلتفرمهای متنوعی مانند اسکای روم، ایجاد و مدرسین در ایران و Udemy، Coursera و Skillshare در سطح جهانی به شما امکان میدهند تا دورههای خود را به فروش برسانید و به جامعهای گسترده از دانشآموزان دسترسی پیدا کنید. علاوه بر این، میتوانید از طریق شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و یوتیوب نیز محتوای آموزشی رایگان تولید کرده و مخاطبان خود را جذب کنید تا در نهایت آنها را به دورههای پولی خود هدایت کنید.
24 – ساخت اپلیکیشن
میزان استفاده از گوشی و اپلیکیشنهای کاربردی آن، روز به روز بیشتر میشود. چون حمل گوشی به نسبت لب تاب و تبلت راحتتر بوده و کاربردهای بیشتری هم دارد. پس شاید یک ایده خوب برای کسب و کارهای اینترنتی، ساخت یک اپلیکیشن برای موبایل باشد. اپلیکیشنی که بتواند جوابگوی نیاز مردم بوده و انجام یک سری کارها را آسان کند. برنامههای اسنپ، ویز و نشان، چند نمونه دم دستی از این اپلیکیشنها هستند.
درآمد شما از این کار هم بستگی به کاربردی بودن اپلیکیشن دارد. پس اگر مهارت برنامه نویسی دارید، کمی هوشمندانه عمل کرده و اپلیکیشنی بسازید که دردی از مردم دوا کند. البته گاهی اوقات نیازی به ایده جدید نبوده و میتوان از مهارت خود برای ساخت اپلیکیشن شرکتهای بزرگ استفاده کرد. چون اغلب کسب و کارهای مطرح به دنبال ساخت اپلیکیشنی برای حرفه و برند خود هستند. برای شروع و معرفی کار خود بهتر است که از برخی شبکههای اجتماعی همچون لینکدین استفاده کنید.
ساخت اپلیکیشن یکی دیگر از روشهای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین است. با توجه به افزایش روزافزون استفاده از تلفنهای هوشمند، نیاز به اپلیکیشنهای متنوع نیز بیشتر شده است. شما میتوانید با یادگیری برنامهنویسی و استفاده از پلتفرمهای ساخت اپلیکیشن، ایدههای خود را به واقعیت تبدیل کنید. برای مثال، میتوانید اپلیکیشنی برای آموزش زبانهای خارجی، مدیریت مالی شخصی، یا بازیهای موبایلی طراحی کنید.
ابزارها و پلتفرمهای ساخت اپلیکیشن:
پلتفرمهای ایرانی: کافه بازار، سیباپ، بازار، مایکت. این پلتفرمها به شما امکان میدهند اپلیکیشن خود را به کاربران ایرانی معرفی کنید.
پلتفرمهای خارجی: اپ استور (App Store)، گوگل پلی (Google Play)، فیگما (Figma) برای طراحی رابط کاربری، و ابزارهای برنامهنویسی مانند Swift، Kotlin، React Native.
25 – طراحی و ساخت بازی
ایده بعدی مربوط به ساخت و طراحی بازیهای موبایلی است. چون دم دستی ترین ابزاری امروزی برای سرگرمی مردم، همین گوشیهای موبایل است. پس برای کسی که تخصص و تجربه ساخت اپلیکیشن را دارد، بهترین گزینه همین طراحی بازی است. چون فرقی ندارد که شما از چه شیوهای برای درآمدزایی از اینترنت استفاده میکنید. بلکه نکته مهم برای موفقیت در کسب و کارهای اینترنتی، جمع کردن عده ای از کاربران اینترنتی به دور خود است.
یک بازی جذاب میتواند نظر طیف گستردهای از کاربران اینترنتی را به خود جلب کند. پس از فراگیر شدن بازی طراحی شده، بخشی از آن را پولی کنید. یا از کاربران بازی بخواهید تا برای کسب سکه و ادامه بازی، تبلیغات را نگاه کنند. البته این گزینهها تنها دو مورد از شیوههای رایج برای کسب درآمد از بازیهای موبایلی هستند.
طراحی و ساخت بازی یکی از جذابترین روشهای کسب درآمد آنلاین است که با کمی خلاقیت و دانش فنی امکانپذیر است. برای شروع این مسیر، میتوانید از موتورهای بازیسازی رایگان و متنباز مانند Unity یا Unreal Engine استفاده کنید. همچنین، پلتفرمهایی مانند itch.io برای انتشار بازیهای مستقل بسیار محبوب هستند. در ایران نیز سایتهایی مانند کافه بازار و مایکت برای انتشار بازیهای موبایل وجود دارد. برای کسب درآمد از بازیهای خود میتوانید از تبلیغات درونبرنامهای، فروش درونبرنامهای، یا فروش بازی استفاده کنید. برخی از بازیسازان موفق ایرانی مانند استودیو بازیسازی کپچر گیمز و استودیو بازیسازی گیمتوس میتوانند الهامبخش شما باشند.
26 – کسب درآمد از بازیهای موبایلی
اگر تا چند سال پیش کسی به شما میگفت که با بازی کردن هم میتوان پول درآورد، شاید او را مسخره میکردید. اما اینترنت باعث شده تا از هر کاری بتوان درآمدزایی کرد. یعنی در کنار بازی کردن و کلی سرگرم شدن، درآمد دلاری هم داشته باشید. یک سری بازیها مانند paid game player، inboxDollars، swagbucks و second life هستند که در ازای گیم به شما پول میدهند. بازی زولا هم یک نسخه ایرانی از این بازیهای موبایلی است.
کسب درآمد از بازیهای موبایلی به عنوان یک فرصت جذاب برای بسیاری از افراد تبدیل شده است. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش محبوبیت بازیهای موبایلی، روشهای مختلفی برای کسب درآمد از این حوزه ایجاد شده است. از جمله این روشها میتوان به تولید محتوا در زمینه بازی، استریم بازی، شرکت در مسابقات حرفهای، فروش آیتمهای درونبازی و توسعه بازیهای مستقل اشاره کرد. برای شروع این مسیر، میتوانید از پلتفرمهای داخلی مانند کافهبازار و مایکت و پلتفرمهای خارجی مانند Google Play و App Store استفاده کنید. همچنین، سایتهایی مانند Twitch و YouTube برای استریم بازی و تولید محتوای ویدیویی بسیار محبوب هستند. علاوه بر این، پلتفرمهایی مانند Unity و Unreal Engine برای توسعه بازیهای مستقل بسیار کاربردی هستند.
27 – آنباکسینگ محصولات
اکثر فروشگاههای اینترنتی برای محصولات پرطرفدار خود، یک ویدیوی آنباکسینگ قرار میدهند. یعنی نمونهای از کالای مورد نظر را برای یک فرد خاص میفرستند تا علاوه بر معرفی آن، توضیحاتی در خصوص ویژگی محصول به مشتری بدهند. به چنین فرآیندی در بازار کسب و کارهای اینترنتی، آنباکسینگ میگویند. فردی که کار آنباکسینگ انجام میدهد، باید تا حدودی با مشخصات محصول آشنا باشد. برای این کار هم به یک سری امکانات محیطی و تجهیزات فیلمبرداری نیاز داریم.
شاید درآمد این کار در ابتدا بسیار ناچیز باشد. البته این موضوع نه تنها برای شغل آنباکسینگ، بلکه برای اغلب کسب و کارهای اینترنتی وجود دارد. اما به مرور که کاربران از ویدیوهای شما استقبال کردند، درآمد این کار افزایش مییابد. حتی شرکتهای معتبر نمونههایی با کیفیت از محصول را برای شما ارسال کرده و از شما میخواهند تا در ازای دریافت مبلغی مشخص، محصول آنها را آنباکسینگ کنید.
راهی سرگرمکننده برای کسب درآمد از طریق معرفی محصولات مختلف. با تولید ویدیوهای جذاب و باکیفیت از روند باز کردن بستهبندی محصولات و بررسی آنها، میتوانید به عنوان یک اینفلوئنسر در حوزه محصولات مورد علاقهتان شناخته شوید. برای شروع این کار، پلتفرمهایی مانند یوتیوب، اینستاگرام و تیکتاک گزینههای مناسبی هستند. همچنین میتوانید با برندها همکاری کرده و محصولات آنها را به صورت رایگان دریافت کنید. برای افزایش تعامل با مخاطبان، میتوانید از هشتگهای مرتبط، چالشها و مسابقات استفاده کنید. نمونههایی از اینفلوئنسرهای موفق در حوزه آنباکسینگ را میتوانید در کانالهای یوتیوب و صفحات اینستاگرام آنها مشاهده کنید.
28 – فروش محصولات فیزیکی
شاید بهتر بود که این ایده از کسب و کار اینترنتی را در ابتدای لیست خود قرار میدادیم. چون سادهترین روش برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی، فروش محصولات فیزیکی است. یعنی اگر تا دیروز کالای مغازه خود را به صورت حضوری میفروختید، از این بعد میتوان عکسی از آن را در سایت یا صفحه شخصی خود قرار دهید. کاربران فضای مجازی پس از مشاهده مشخصات محصول و مناسب بودن قیمت، آن را برای خرید اینترنتی انتخاب میکنند.
اما مهمترین نکته در ارتباط با فروش اینترنتی، شیوه بازاریابی است. مشتری در فضای مجازی امکان مقایسه قیمت و کیفیت را دارد. پس اگر به درآمدهای آنچنانی فکر میکنید، بهتر است که بازاریابی خوبی برای محصول خود داشته باشید. ایده گرفتن از پیج یا سایتهای بزرگ و موفق، پشتیبانی مناسب از خدمات سایت، جوابگویی سریع به نیاز مشتریان و استخدام بلاگر برای تولید محتوا جزو نکات ارزشمند برای موفقیت در این شغل اینترنتی است.
فروش محصولات فیزیکی یکی از روشهای جذاب کسب درآمد آنلاین است که حتی بدون سرمایه اولیه نیز امکانپذیر است. این روش به شما اجازه میدهد تا محصولات دستساز، محصولات خانگی، یا حتی محصولات خریداری شده از تامینکنندگان را به فروش برسانید. برای شروع این کسبوکار، میتوانید از پلتفرمهای مختلفی استفاده کنید. در ایران، دیجیکالااز جمله محبوبترین پلتفرمها برای فروش محصولات فیزیکی است. این پلتفرمها به شما امکان میدهند تا محصولات خود را به راحتی لیست کرده و به هزاران مشتری دسترسی پیدا کنید. در سطح جهانی نیز پلتفرمهایی مانند Etsy، Amazon Handmade، و eBay برای فروش محصولات دستساز و منحصر به فرد بسیار پرطرفدار هستند. علاوه بر این، میتوانید از شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و فیسبوک نیز برای معرفی محصولات خود و جذب مشتری استفاده کنید.
29 – فروش محصولات دانلودی
نوع دیگری از محصولات قابل فروش در اینترنت، فایلهای دانلودی و نرم افزاری هستند. این ایده درآمدزایی از اینترنت بیشتر برای افرادی نتیجه میدهد که تخصص و مهارت کافی در یک حوزه را دارند. چون اگر فردی شناخته شده در یک حرفه با مخاطبان زیاد باشید، فایلهای آموزشی شما خریدار خواهند داشت. البته نباید منکر تاثیرگذاری ترفندهای بازاریابی در فروش بیشتر محصول شد.
راهکار بهتر برای درآمدزایی از این کسب و کار اینترنتی، گذراندن دورههای آموزشی است. چون یادگیری حرفهای در اصل ضمانتی برای موفقیت شما در هر کسب و کاری است. به پشتوانه همین آموزشها، کاربران حاضر به خریداری محصولات دانلودی شما خواهند بود. فروش چنین فایلهایی از طریق وب سایت یا پیجهای اینستاگرامی امکان پذیر است.
فروش محصولات دانلودی یکی از روشهای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین است. با تولید و فروش محصولات دیجیتالی مانند کتابهای الکترونیکی، دورههای آموزشی آنلاین، قالبهای گرافیکی، فایلهای صوتی و… میتوانید بدون نیاز به سرمایه اولیه درآمد کسب کنید. برای فروش محصولات دانلودی میتوانید از پلتفرمهای داخلی مانند ایراندانلودز و کافه بازار و پلتفرمهای خارجی مانند Etsy, Gumroad و Digital Products استفاده کنید. همچنین، میتوانید با ایجاد یک وبسایت فروشگاهی اختصاصی، کنترل کاملی بر محصولات و فرایند فروش خود داشته باشید. برای مثال، اگر در زمینه طراحی گرافیک مهارت دارید، میتوانید قالبهای آماده برای وبسایتها را در Etsy به فروش برسانید یا اگر در زمینه آموزش زبان انگلیسی تخصص دارید، دورههای آموزشی آنلاین خود را در Udemy منتشر کنید.
30 – کسب درآمد اینترنتی از فریلنسری
فضای مجازی پر از فرصتهای شغلی متفاوتی است که کارفرمایان ارائه میدهند. در این بین هر کسی میتواند با بررسی پروژههای ارائه شده، هر کدام که متناسب با مهارت او است را برای انجام قبول کند. این دقیقا همان کاری است که فریلنسر انجام میدهد. یعنی قبول انجام پروژه کاری ارائه شده توسط کارفرما با قیمت توافقی و تحویل آن در سررسید تعیین شده. برای پیدا کردن پروژههای فریلنسری در اینترنت هم، باید به سراغ سایتهای فریلنسری رفت.
سایتهای بسیار زیادی در این زمینه وجود دارد که واسط بین فریلنسر و کارفرما است. حضور این سایتها باعث میشود تا نگرانیهای موجود از بابت پرداخت به موقع پول و تحویل پروژه از بین برود. تقریبا چند سالی است که این شیوه از درآمدزایی اینترنت طرفداران زیادی پیدا کرده است. چون برای اکثر کسب و کارهای اینترنتی مانند تولید محتوا، طراحی سایت، تبلیغ و غیره در این سایتها کار وجود دارد.
کسب درآمد از فریلنسری یکی از محبوبترین روشهای کسب درآمد آنلاین است. در این روش، افراد میتوانند مهارتهای خود را در حوزههای مختلفی مانند برنامهنویسی، طراحی گرافیک، ترجمه، تولید محتوا و … به صورت پروژه-محور به کارفرمایان ارائه دهند. برای شروع فریلنسری، میتوانید از پلتفرمهای مختلفی استفاده کنید. در ایران، سایتهایی مانند پونیشا، کارلنسر و ایسام از محبوبترین پلتفرمها برای فریلنسرها هستند. این سایتها به شما امکان میدهند تا با کارفرمایان ایرانی در ارتباط باشید و پروژههای متنوعی را دریافت کنید. در سطح جهانی، پلتفرمهایی مانند آپورک (Upwork)، فریلنسر (Freelancer) و فیورر (Fiverr) از بزرگترین و معتبرترین بازارهای کار فریلنسری هستند. این پلتفرمها به شما امکان میدهند تا با کارفرمایان از سراسر جهان همکاری کرده و درآمد دلاری کسب کنید. با استفاده از این پلتفرمها، میتوانید نمونه کارهای خود را نمایش دهید، پیشنهاد قیمت ارائه دهید و با مشتریان بالقوه ارتباط برقرار کنید.
31 – راه اندازی سایت فریلنسری
در بخش قبلی صحبت از سایتهای واسط بین کارفرما و فریلنسر شد. خب پس چرا یکی از ایدههای درآمدزایی از اینترنت، همین سایتهای فریلنسری نباشد؟ این ایده برای افراد بلند پروازی مناسب است که تخصص لازم در زمینه بازاریابی شبکههای مجازی یا راه اندازی سایت را دارند. البته اگر سرمایه خوبی برای شروع داشته باشید، میتوان صرفا ایده خود را ارائه داده و افرادی را برای انجام چنین کاری استخدام کنید.
زیرساختهای مورد نیاز برای راه اندازی سایتهای فریلنسری بسیار زیاد هستند. چون مالک چنین سایتی در اصل یک واسطه بین کارفرما و فریلنسر است. پس باید به فکر درگاه پرداخت بانکی، اخذ نماد اعتماد الکترونیکی، سامانه پشتیبان از شکایت مخاطبان و رفع دعاوی بین آنها باشد. ولی خب اگر طبق برنامه و اصولی پیش برید، درصد پورسانتی که از این سایت گیر شما میآید بسیار زیاد و قابل توجه است.
راه اندازی سایت فریلنسری، فرصتی عالی برای کسب درآمد بدون نیاز به سرمایه اولیه است. در این روش، شما به عنوان یک واسطه بین کارفرمایان و فریلنسرها عمل میکنید و از هر معاملهای که انجام میشود، کمیسیون دریافت میکنید. برای شروع، میتوانید از پلتفرمهای فریلنسری موجود مانند ایرانتالنت و پارسکدر در ایران و Upwork، Fiverr و Freelancer در سطح جهانی استفاده کنید. این پلتفرمها با فراهم کردن امکان ایجاد پروفایل، جستجوی پروژه و مدیریت قراردادها، به شما کمک میکنند تا کسبوکار فریلنسری خود را به راحتی راهاندازی کنید. همچنین میتوانید با ایجاد یک سایت فریلنسری اختصاصی، برند خود را بسازید و خدمات متنوعتری را ارائه دهید.
32 – راه اندازی فروشگاه اینترنتی
داشتن فروشگاه اینترنتی کمی سخت است و ممکن است نسبت به سایر روشها هزینه بیشتری داشته باشد، اما اگر در این مسیر موفق عمل کنید، مطمئناً میتوانید یک منبع کسب درآمد پایدار با درآمد بالا برای خود ایجاد کنید. فروشگاه اینترنتی ممکن است شامل فروش محصولات الکترونیکی، محصولات غذایی، محصولات تزیینی یا حتی محصولات دانلودی باشد. برای این کار باید ابتدا یک فروشگاه اینترنتی طراحی کنید یا قالب یک فروشگاه را بخرید. با ثبت دامنه و خرید هاست برای این فروشگاه، رسماً فعالیت شما شروع میشود و باید محصولات و خدمات خود را در فروشگاه قرار دهید. هر چه موفقیت شما در بالا بردن فروشگاه در رتبه بندی موتورهای جستجو بیشتر باشد، مطمئناً ترافیک بیشتری به کسبوکار خود جذب خواهید کرد و مشتریهای شما نیز بیشتر خواهد بود. باید قبل از راه اندازی فروشگاه اینترنتی، در مورد مراحل مختلف آن امکان سنجی انجام دهید و به سراغ کالاهایی بروید که افراد بیشتری در اینترنت به دنبال آنها هستند. حتی اگر دانشجو هستید، میتوانید جزوات خود یا سایر دوستان را در قالب فایلهای دانلودی بفروشید.
مزیت این نوع از کسب و کار این است که پس از گذشت مدت زمان گفته شده و به درآمد رسیدن، دیگر به صرف هزینه خاصی نیاز ندارید. چون با استفاده از درآمد فروشگاه خود میتوانید هزینههای جاری مورد نیاز خود را تامین کرده و سود قابل توجهی را نیز بدست آورید.
راه اندازی فروشگاه اینترنتی یکی دیگر از روشهای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین بدون نیاز به سرمایه اولیه است. پلتفرمهای متنوعی مانند ایرانجیب، دیجیکالا (برای فروشندگان)، شاپفا و مایکت در ایران و Shopify، WooCommerce، Etsy و Amazon در سطح جهانی به شما امکان میدهند بدون نیاز به دانش فنی، فروشگاه آنلاین خود را راهاندازی کنید. این پلتفرمها ابزارهای قدرتمندی برای مدیریت محصولات، پرداختها، ارسال سفارشات و بازاریابی ارائه میدهند. با استفاده از این پلتفرمها میتوانید محصولات فیزیکی، دیجیتال یا خدمات خود را به فروش برسانید.
33 – داستان نویسی
برخی از افراد یک استعداد ذاتی در نوشتن دارند. یعنی کافی است یه خودکار و کاغذ گیرشون بیاد تا رویاپردازی خود را شروع کرده و با واژگان جادو کنند. این افراد از نوشتن و خط خطی کردن کاغذهای دم دستی خود لذت برده و موضوعات مختلف رو تبدیل به داستان میکنند. اما جالب است بدانید که میتوان از همین دست نوشتههای ساده خود به درآمدزایی رسید.
چون برخی از سایتها هستند که در زمینه فروش رمان و داستان فعالیت دارند. مدیران چنین سایتهایی به دنبال افرادی هستند که توانایی داستان نویسی داشته باشد. داستانهایی که برای ساعتها کاربران سایت را به خود درگیر کرده و نرخ کلیک سایت را افزایش دهد. در ازای نوشتن این داستانها هم یک دستمزدی برای نویسنده در نظر میگیرند. درآمد این کار هم بستگی به میزان تبحر شما در داستان نویسی و قوی بودن موضوع دارد.
داستاننویسی تنها یک هنر نیست، بلکه میتواند به یک منبع درآمد پایدار نیز تبدیل شود. با پیشرفت تکنولوژی، پلتفرمهای بسیاری برای انتشار و فروش آثار داستانی ایجاد شدهاند. شما میتوانید داستانهای کوتاه، رمانها، فیلمنامه و حتی پادکستهای داستانی خود را در این پلتفرمها به فروش برسانید یا با انتشار رایگان آنها، مخاطبان خود را افزایش داده و از طریق تبلیغات یا فروش محصولات جانبی کسب درآمد کنید. نمونههایی از پلتفرمهای ایرانی برای داستاننویسان عبارتند از: طوطا، فیدیبو، کتابراه و کتابناک. در سطح جهانی نیز پلتفرمهایی مانند: Amazon Kindle Direct Publishing (KDP)، Wattpad، و Smashwords فرصتهای بینظیری را برای نویسندگان فراهم کردهاند. علاوه بر این، میتوانید با استفاده از پلتفرمهای تولید محتوا مانند Medium و Substack، وبلاگ شخصی خود را ایجاد کرده و داستانهایتان را به صورت سریالی منتشر کنید.
34 – عکاسی و فیلمبرداری
اینترنت و جذابیتهای آن اجازه درآمدزایی به تمامی افراد با تخصصهای مختلف را میدهد. مثلا افراد علاقمند به عکاسی و فیلمبرداری هستند، میتوانند کارهای خود را به سایتهای اینترنتی بفروشند. یا در ازای گرفتن عکسهای حرفه ای از محصولات یک فروشگاه اینترنتی، از آنها پول بگیرید. حتی برخی از مدیران در کنار عکس، نیاز به فیلمبرداری هم دارند.
چون کیفیت یک فیلم ضبط شده توسط فیلمبردار حرفهای به مراتب بهتر از ویدیوهای ضبط شده عادی است. جهت دید، زاویه نورپردازی، کیفیت تصویربرداری و تدوین از نکات مهم در هنگام فیلمبرداری و عکاسی هستند. شاید هم یک پروژه کاری به پست شما خورد و بخواهند تا عکس هایی از طبیعت و آثار باستانی برایشان بگیرید.
عکاسی و فیلمبرداری، دو هنر ارزشمندی هستند که نه تنها به شما اجازه میدهند خلاقیت خود را بروز دهید، بلکه میتوانند به یک منبع درآمد پایدار نیز تبدیل شوند. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش تقاضا برای محتواهای بصری، فرصتهای کسب درآمد در این حوزه به شدت افزایش یافته است. برای شروع این حرفه، به تجهیزات حرفهای و سرمایه اولیه زیادی نیاز ندارید. یک گوشی هوشمند با دوربین باکیفیت و کمی خلاقیت، میتواند آغازگر یک مسیر حرفهای موفق باشد.
ابزارها و پلتفرمهای مورد نیاز:
ابزارهای ویرایش: نرمافزارهای ویرایش عکس و فیلم مانند Adobe Lightroom، Adobe Premiere Pro و اپلیکیشنهای موبایلی همچون Snapseed و VSCO برای بهبود کیفیت کارهای شما ضروری هستند.
پلتفرمهای اشتراکگذاری: اینستاگرام، پینترست، یوتیوب و آپارات از جمله محبوبترین پلتفرمها برای نمایش آثار شما و جذب مشتری هستند.
مارکتپلیسهای آنلاین: سایتهایی مانند Shutterstock، iStockphoto و همچنین پلتفرمهای ایرانی مانند ایران پیپر، برای فروش عکسها و فیلمهای شما وجود دارند.
شبکههای اجتماعی: لینکدین و اینستاگرام نیز میتوانند برای شبکهسازی و پیدا کردن مشتریان مفید باشند.
35 – طراحی ربات تلگرام
یکی از جدیدترین تکنولوژیهای معرفی شده در فضای مجازی، هوش مصنوعی است. هوش مصنوعی به رباتها این امکان را میدهد تا کارهایی را انجام دهند که تا قبل از این توسط انسان انجام میشد. البته ما تجربه استفاده از رباتها را در تلگرام داشته ایم. تلگرام به کاربران خود این اجازه را میدهد تا رباتی متناسب با نیاز خود طراحی کنند. اما انجام این کار نیاز به تخصص داشته و کار هر کسی نیست.
پس اگر شما تجربه انجام چنین کاری را دارید، میتوان از آن به درآمدهای چشمگیر رسید. چون حتی با وجود فیلتر شدن تلگرام در ایران، هنوز کاربران زیادی هستند که در این شبکه اجتماعی حضور داشته و از آن برای ارتباط با مشتری استفاده میکنند. پس فروشگاههای بزرگ به دنبال افرادی خواهند بود که برای آنها ربات تلگرامی طراحی کند. سایتهای فریلنسری بهترین مکان برای فروش چنین خدماتی است.
طراحی ربات تلگرام یکی از راههای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین است. با استفاده از پلتفرمهای قدرتمندی مانند BotFather و @BotFather، میتوانید رباتهای متنوعی برای کسبوکارها و افراد ایجاد کنید. برای مثال، میتوانید رباتهایی برای پاسخگویی به سوالات متداول، فروش محصولات، ارائه خدمات پشتیبانی مشتری، انجام بازیها و سرگرمیها و حتی ایجاد کانالهای ارتباطی تعاملی طراحی کنید. برای شروع، میتوانید از آموزشهای رایگان و پولی موجود در سایتهای ایرانی مانند مکتبخونه، فرادرس و همچنین پلتفرمهای خارجی مانند Udemy و Coursera استفاده کنید. همچنین، میتوانید از ابزارهای آنلاین و کتابخانههای نرمافزاری متنباز برای تسریع در فرآیند توسعه ربات خود بهرهمند شوید.
36 – مشاوره کسب و کار
فرض کنید که قصد شروع یک کسب و کار را داشته و هیچ تجربه در این زمینه ندارید. در اغلب موارد هم پرس و جو شما از فعالین بازار و افراد با سابقه در آن صنف هم بی نتیجه میماند. چون یا از روی حسادت و یا بنا به دلایلی دیگر، حاضر نیستند تا تجربه چند ساله خود را با شما به اشتراک بگذارند. در چنین شرایطی باید به مشاورین کسب و کار موجود در فضای مجازی مراجعه کرد. چون این افراد تجربه سال ها کار کردن در صنف های مختلف را داشته و راهنمای مناسبی برای شما هستند.
پس از هر صنف یا حرفهای که هستید، میتوانید تجربه خود را با دیگران به اشتراک گذاشته و از آن درآمدزایی کنید. بازار چنین درآمدی نامحدود بوده و بستگی به قدرت بازاریابی شما دارد. ارائه مشاوره در زمینه راه اندازی کسب و کارهای سنتی، خرید و فروش ارزهای دیجیتال، ترید و سرمایه گذاری در بورس یا دیگر بازارهای مالی جزو مواردی هستند که مردم حاضرند برای آن پول بپردازند.
مشاوره کسبوکار به عنوان یکی از راههای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین، به شما این امکان را میدهد تا با استفاده از تخصص و تجربه خود، به کسبوکارهای کوچک و بزرگ در جهت بهبود عملکردشان کمک کنید. برای شروع این کار، میتوانید از پلتفرمهای آنلاین مانند ایرانتالنت و کارلنسر برای یافتن مشتریان استفاده کنید. همچنین، میتوانید با ایجاد یک وبسایت شخصی یا پروفایل در لینکدین، خدمات مشاورهای خود را به نمایش بگذارید. در سطح جهانی، پلتفرمهایی مانند Upwork و Fiverr فرصتهای بسیار خوبی را برای مشاوران کسبوکار فراهم میکنند. برای ارائه مشاوره تخصصیتر، میتوانید در حوزههای خاصی مانند بازاریابی دیجیتال، مدیریت پروژه، یا استراتژی کسبوکار، دورههای آموزشی آنلاین را بگذرانید و گواهینامههای معتبر کسب کنید.
37 – مربی ورزشی آنلاین
مشغلههای زندگی به قدری زیاد است که حتی علاقمندان به نرمش هم، وقت کافی برای شرکت در کلاسهای ورزشی را ندارند. معمولا این افراد از کوچکترین فرصتهای روزانه استفاده کرده و فعالیتهای ورزشی خود را در منزل یا محل کار انجام میدهند. ولی انجام ورزش بدون برنامه، کار درستی نیست. چون باید از یک مربی ورزشی بخواهیم تا با در نظر گرفتن سن و شرایط بدنی، برنامهای برای ما تعیین کند.
این موضوع باعث شده تا مربیان ورزشی امکان درآمدزایی از اینترنت را داشته باشند. چون بدون در نظر گرفتن فاصله زمانی، برای دانش آموختگان خود برنامه ورزشی طراحی کرده و بر عملکرد آن.ها نظارت دارند. این امکان نه تنها برای افراد سالم، بلکه برای بیمارانی که قادر به جابجایی نیستند هم مناسب است. انجام این شغل اینترنتی نیازی به سرمایه نداشته و درآمد آن بر اساس میزان تخصص شما تعیین می شود.
مربیگری ورزشی آنلاین یکی از محبوبترین راههای کسب درآمد در دنیای دیجیتال است. با گسترش اینترنت و افزایش علاقه مردم به تناسب اندام، تقاضا برای مربیان ورزشی آنلاین به شدت رشد کرده است. شما میتوانید با استفاده از پلتفرمهای مختلفی مانند فیتامین، مربی من (در ایران) و Trainerize، FitPro، Trainheroic (در سطح جهانی) به عنوان مربی ورزشی فعالیت کنید. این پلتفرمها امکان ایجاد برنامههای تمرینی شخصیسازی شده، برگزاری کلاسهای آنلاین، و ارتباط مستقیم با مشتریان را فراهم میکنند. همچنین میتوانید از شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و یوتیوب برای جذب مشتری و ارائه محتواهای آموزشی استفاده کنید. برای مثال، بسیاری از مربیان موفق با ایجاد چالشهای ورزشی، آموزش تکنیکهای مختلف ورزشی، و ارائه برنامههای غذایی سالم در اینستاگرام به مخاطبان خود میرسند.
38 – خرید و فروش دامینهای رند ( خرید و فروش دامنه)
دامنه و آدرس سایتهای اینترنتی منحصر بفرد هستند. یعنی در تمام فضای اینترنت با گستردگی زیادی که دارد، نمیتوان دو سایت با دامنه و آدرس یکسان پیدا کرد. به همین خاطر افرادی هستند تا با خریداری دامنههای رند، از آن درآمدزایی می کنند. مثلا با پرداخت هزینهای مشخص، یک دامنه رند را برای خود رزرو میکنند. سپس این دامنه را به صاحبین کسب و کار یا شرکتهای معتبری میفروشند که به دنبال چنین آدرسهای رندی هستند.
درآمد این کار بسیار بیشتر از اغلب کسب و کارهای اینترنتی است که در این مطلب معرفی کردیم. فقط باید دامنههای رند و پرطرفدار را شناسایی کرده و بازاریابی مناسبی برای آن انجام دهید.
خرید و فروش دامنه یکی از راههای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین بدون نیاز به سرمایه اولیه است. شما میتوانید با شناسایی دامنههای مرتبط با کسبوکارها یا موضوعات داغ، آنها را با قیمت مناسب خریداری کرده و با افزایش ارزش آنها در آینده، به فروش برسانید. برای این کار میتوانید از پلتفرمهای داخلی مانند ایران نیک و ایران سرور و پلتفرمهای خارجی مانند GoDaddy، Namecheap و Godaddy Auctions استفاده کنید. همچنین، سایتهای Flippa و Afternic نیز به عنوان بازارهای تخصصی خرید و فروش دامنه شناخته میشوند. با بررسی روندهای بازار، استفاده از ابزارهای تحلیل دامنه و شناخت اصول سئوی دامنه، میتوانید در این حوزه موفقتر عمل کنید.
39 – تبلیغ نویسی
نوعی دیگر از تولید محتوای متنی، تبلیغ نویسی است که در آن مهارت، توجه و تمرکز فرد روی تولید محتوای یک صفحه محصول قرار میگیرد. برای مثال نوشتن متنی در رابطه با گوشی آیفون 13 که علاوه بر اشاره به ویژگیهای محصول، کاربر را به خرید آن ترغیب کند. مطابق اصول، دستمزد تبلیغ نویسان بیشتر از تولید کنندههای محتوا است.
فقط باید اشاره کنیم که تبلیغ نویسی را به عنوان شغل اصلی خود انتخاب نکنید؛ چون تبلیغ نویسهای حرفهای همیشه پروژهای برای انجام دادن دارند و تازه کارها بهتر است در کنار تبلیغ نویسی، به شغل تولید محتوا نیز مشغول باشند تا در نبود کار تبلیغ نویسی، از بازار شلوغ تولید محتوا استفاده کنند. در واقع انجام تولید محتوای تبلیغی به آموزش نیاز دارد که لازم به گذراندن دورههای خاص است.
تبلیغ نویسی یکی از مهارتهایی است که به شما اجازه میدهد تا محصولات یا خدمات خود را به بهترین شکل ممکن به مخاطبان معرفی کنید. با کمی خلاقیت و دانش از اصول تبلیغات، میتوانید تبلیغاتی مؤثر و گیرا بنویسید که نتیجه آن افزایش فروش و جذب مشتریان جدید باشد.
اما چگونه میتوان بدون نیاز به سرمایه، در این حوزه فعالیت کرد؟
پلتفرمهای فریلنسری: سایتهایی مانند پونیشا، ایرانتالنت و فرادرس، فرصتهای بسیاری را برای تبلیغنویسان فراهم میکنند. شما میتوانید در این پلتفرمها پروفایل خود را ایجاد کرده و با ارائه نمونه کارهایتان، به دنبال پروژههای تبلیغنویسی باشید.
شبکههای اجتماعی: اینستاگرام، تلگرام و لینکدین پلتفرمهای قدرتمندی برای تبلیغ محصولات و خدمات هستند. شما میتوانید با ایجاد یک پیج حرفهای در این شبکهها، نمونه کارهای خود را به نمایش بگذارید و مشتریان بالقوه را جذب کنید.
وبلاگها و سایتهای شخصی: ایجاد یک وبلاگ یا سایت شخصی، فضایی رایگان برای نمایش مهارتهای تبلیغنویسی شماست. با نوشتن مقالات و تولید محتواهای تبلیغاتی، میتوانید به عنوان یک متخصص در این حوزه شناخته شوید.
40 – تامین امنیت سایت و شبکههای اجتماعی
همانطور که میدانید گاهی اوقات در دنیای واقعی دزدها، فروشگاهها را تهدید میکنند، در دنیای آنلاین نیز هکرها همیشه در کمین وب سایتها و شبکههای اجتماعی هستند. آنها از طریق هک کردن سایتها، از صاحبان سایتها اخاذی میکنند. در این شرایط است که مدیران از متخصصان امنیت درخواست کمک میکنند. این افراد به دلیل دانش زیادی که در مسائل امنیتی دنیای آنلاین دارند، وب سایت و شبکههای اجتماعی شما را از خطرهای مختلف حفظ میکنند.
در صورتی میخواهید به عنوان یک متخصص امنیت فعالیت کنید، در ابتدا باید با مسائل ساده و پایهای مانند آموزش امنیت اینستاگرام کار خود را شروع کرده و با گذشت زمان در این فضا رشد کنید.
حفاظت از دادهها و اطلاعات در دنیای دیجیتال به اندازه داراییهای فیزیکی اهمیت دارد. برای اطمینان از امنیت سایت و شبکههای اجتماعی خود، میتوانید از ابزارها و پلتفرمهای مختلفی بهرهبرداری کنید. برخی از این ابزارها شامل فایروالها، سیستمهای تشخیص نفوذ، و رمزنگاری دادهها هستند. همچنین، استفاده از رمزهای عبور قوی و منحصر به فرد برای هر حساب کاربری و بهروزرسانی مداوم نرمافزارها، از جمله اقدامات پیشگیرانه مهم محسوب میشوند.
41 – یوتیوبر شدن
شاید افرادی را در اینستاگرام دیده باشید که با تولید محتوای جذاب، سرگرمی، آموزشی و غیره توانستهاند مخاطبان زیادی به دست آورند و سپس با استفاده از تبلیغات، درآمد زیادی کسب کنید. یوتیوب هم که یک وب سایت ویدیو محور است، این شرایط را برای مخاطبان به وجود آورده است یا حتی شرایط جالبتر! در واقع یوتیوب به کاربران خود اجازه میدهد با انتشار محتوای ویدیویی مخاطبان زیادی را جذب کنند.
پس از ساخت اکانت در یوتیوب، هنگامی که به یک میزان بازدید و دنبال کننده ثابت رسیدید، یوتیوب تبلیغات مورد نظر خود را در ابتدا و میان محتوای شما نمایش میدهد و مقداری از درآمد خود را از راه تبلیغات به شکل دلاری به شما میدهد. در صورتی توانایی اجرای این کار را داشته باشید، به یک کسب و کار اینترنتی پردرآمد میرسید. این کسب و کار اینترنتی در جهان طرفداران زیادی دارد.
یوتیوب یکی از بزرگترین پلتفرمهای اشتراک ویدیو در جهان است که امکان کسب درآمد از طریق تبلیغات، اسپانسرشیپ، فروش محصولات و خدمات و عضویت کانال را فراهم میکند. برای شروع کار به عنوان یک یوتیوبر، تنها به یک ایده جذاب، یک دوربین (حتی دوربین گوشی موبایل) و یک حساب گوگل نیاز دارید. اما برای حرفهای شدن و رسیدن به درآمد پایدار، استفاده از ابزارها و پلتفرمهای مناسب بسیار مهم است.
ابزارها و پلتفرمهای ایرانی: برخی از ابزارهای ویرایش ویدیو مانند ویواکات و برنامههای موبایلی مانند اینشات میتوانند برای شروع کار مفید باشند. همچنین، میتوانید از پلتفرمهای ایرانی مانند آپارات برای آپلود ویدیوهای خود استفاده کنید.
ابزارها و پلتفرمهای خارجی: برای ویرایش حرفهایتر ویدیوها، میتوانید از نرمافزارهایی مانند Adobe Premiere Pro و Final Cut Pro استفاده کنید. همچنین، برای تحلیل عملکرد کانال و تعامل با مخاطبان، میتوانید از ابزارهایی مانند TubeBuddy و Social Blade بهره ببرید. علاوه بر یوتیوب، پلتفرمهای دیگری مانند Twitch و TikTok نیز فرصتهای خوبی برای ایجاد محتوا و کسب درآمد فراهم میکنند.
42 – کسب و کار اینترنتی املاک
همانطور که میدانید دفتر مشاور املاک حدود نیم تا یک درصد از یک معامله را دریافت میکنند. این یعنی حدود ۱۰ میلیون در قبال هر یک میلیارد تومان! گاهی اوقات نیز مشاوران املاک حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد از سود فروش را به فردی میدهند که توانسته برای ملک خریدار پیدا کند. انجام این کار فرد را به یک درآمد عالی میساند.
اگر به سایت شیپور یا دیوار نگاه کرده باشید، آگهیهای املاک را میبینید که در چند روز ثبت شده و به سرعت به فروش میسد و آگهی از سایت حذف میشود. چرا درصدی از این سود به شما نرسد؟ کافیست با یک مشاور املاک مذاکره کنید و پس از یادگیری اصول نوشتن متنهای جذاب برای فروش املاک، به خرید و فروش ملکهایی که مشاور املاک در اختیار شما قرار میدهد، اقدام کنید. انجام این کار شما را به صاحب یک کسب و کار آنلاین در منزل تبدیل میکند.
کسبوکار اینترنتی املاک یکی از حوزههای جذاب و پررونق برای کسب درآمد آنلاین است. با استفاده از پلتفرمها و ابزارهای متنوع، میتوانید بدون نیاز به سرمایه اولیه، بهعنوان مشاور املاک آنلاین فعالیت کنید. مثالهایی از این پلتفرمها در ایران عبارتاند از: دیوار، شیپور، زامیت و ایسام. این پلتفرمها امکان درج آگهی املاک، جستجوی ملک مورد نظر توسط مشتریان و ارتباط مستقیم با آنها را فراهم میکنند. در سطح جهانی نیز پلتفرمهایی مانند: Zillow، Realtor.com و Trulia بسیار محبوب هستند. این پلتفرمها علاوه بر امکان درج آگهی، ابزارهای پیشرفتهای برای تحلیل بازار مسکن، تخمین قیمت ملک و مدیریت مشتریان در اختیار مشاوران املاک قرار میدهند. با استفاده از این پلتفرمها، میتوانید به عنوان یک مشاور املاک آنلاین، خدمات متنوعی از جمله مشاوره خرید و فروش ملک، اجاره ملک، ارزیابی ملک و حتی مدیریت املاک را به مشتریان خود ارائه دهید.
43 – فروش تور سفر
یکی از بهترین کانالها برای فروش تور سفر، استفاده از شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام است. برای شروع این کار باید به تولید محتواهای جذاب بپردازید و در رابطه با زیباییهای کشور، جذابیت کشورهای خارجی و غیره برای مخاطبان خود اطلاعاتی را ارائه دهید. با این کار میتوانید تعداد زیادی مخاطب را به پیج خود جذب کرده و سپس در فروش تور به کاربران، با یک شرکت تور مسافربری همکاری کنید.
یکی از جذابترین روشهای کسب درآمد آنلاین، فروش تور سفر است. با توجه به رشد روزافزون صنعت گردشگری، تقاضا برای تورهای سفری متنوع و سفارشیسازی شده نیز افزایش یافته است. برای شروع این کسبوکار، نیازی به سرمایه اولیه زیادی ندارید. کافی است با پلتفرمها و ابزارهای آنلاین آشنا شوید. در ایران، سایتهایی مانند فلای تودی، آلتوریسم و سپهر سیر امکان ایجاد آژانس آنلاین و فروش تور را فراهم میکنند. همچنین، پلتفرمهای خارجی مانند TripAdvisor، Booking.com و Expedia نیز فرصتهای گستردهای را برای فروش تورهای بینالمللی در اختیار شما قرار میدهند. با ایجاد یک وبسایت یا صفحه اینستاگرام جذاب و ارائه خدمات مشاورهای حرفهای، میتوانید به سرعت در این بازار رقابتی جایگاه خود را پیدا کنید.
44 – فروش قالب وردپرس
اغلب برنامه نویسان که با کد نویسی قالبهای وردپرسی آشنا هستند، به جای دریافت پروژه از کارفرما برای طراحی سایت اختصاصی، ترجیح میدهند قالبهای وردپرسی مختلفی طراحی کرده و در مارکتهای فروش قالب، آنها را به صورت همیشگی به فروش برسانند. در واقع ممکن است یک متخصص با ساخت یک وبسایت اختصاصی، حدود 15 میلیون تومان دستمزد بگیرد. این در حالیست که این متخصص با طراحی یک قالب و فروش آن در سایتهایی مانند ژاکت، برای همیشه از فروش آن به درآمد برسد.
فروش قالب وردپرس، یکی دیگر از راههای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین است. با طراحی قالبهای زیبا و کاربردی برای وردپرس، میتوانید از طریق فروشگاههای ایرانی مانند ژاکت قالبهای خود را به فروش برسانید. برای طراحی قالبهای حرفهای، به دانش HTML، CSS و PHP نیاز خواهید داشت. همچنین، آشنایی با چارچوبهای قالبسازی وردپرس مانند Bootstrap و Underscores میتواند بسیار مفید باشد. افزون بر این، میتوانید با ایجاد یک وبسایت شخصی یا فروشگاهی، قالبهای خود را به صورت مستقیم به مشتریان عرضه کنید.
45 – سرمایه گذاری در بورس
یکی دیگر از کسب و کارهای اینترنتی که امروزه سود زیادی را برای صاحبان سهام به همراه داشته، سرمایه گذاری در بورس است. بورس در یکی دو سال گذشته بازدهی بیشتری داشته اما گاهی اوقات وضعیت سینوسی پیدا کرده و باعث ترس سرمایه گذاران شده است.
اما بورس هر کشور بخش اصلی اقتصاد هر کشور محسوب شده و در بدترین حالت اقتصادی نیز باید سود سالانه 10 الی 30 درصد را به سرمایه داران تحویل دهد. علاوه بر این، اگر با اصول سرمایه گذاری آشنا شوید، مطمئنا سود بیشتری کسب خواهید کرد.
سرمایه گذاری در بورس یکی از روشهای پرطرفدار کسب درآمد است که با حداقل سرمایه قابل انجام است. با این حال، این بازار نوسانات زیادی دارد و نیازمند دانش و تجربه کافی است. برای شروع، میتوانید با استفاده از کارگزاریهای آنلاین ایرانی مانند مفید، آگاه و کارگزاری فارابی اقدام به افتتاح حساب نمایید. این کارگزاریها ابزارها و پلتفرمهای متنوعی را برای تحلیل بازار، خرید و فروش سهام در اختیار شما قرار میدهند. توجه داشته باشید که سرمایهگذاری در بورس ریسک دارد و قبل از هرگونه تصمیمگیری، حتماً با افراد متخصص مشورت کنید.
46 – بازاریابی اینترنتی
بازیابی اینترنتی را میتوان یک مجموعه بزرگ از مشاغل مختلفی مثل سئو، تولید محتوا، ایمیل مارکتینگ، تبلیغات و غیره دانست که هر کدام از آنها میتوانند به عنوان یک کسب و کار اینترنتی پردرآمد محسوب شوند. اما گروهی از افراد به انجام تخصصی یک شاخه از آن علاقه نداشته و دوست دارند به طور کلی بازاریابی اینترنتی را یاد گرفته و در خانه مدیریت چند سایت را به عهده بگیرند. اگر شما هم به صرف وقت زیادی علاقه ندارید و به دنبال رسیدن به درآمد سریع هستید، بهتر است این شغل را انتخاب کنید.
بازاریابی اینترنتی دنیای گستردهای از فرصتها را برای کسب درآمد بدون نیاز به سرمایه اولیه فراهم میکند. از طریق پلتفرمهای متنوعی مانند اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب و تیکتاک میتوانید به عنوان یک اینفلوئنسر، تولیدکننده محتوا یا فروشنده محصولات دیگران فعالیت کنید. همچنین، میتوانید با استفاده از ابزارهای بازاریابی محتوایی مانند وبلاگنویسی و تولید پادکست، مخاطبان خود را جذب کرده و به آنها محصولات یا خدمات مورد نظرتان را معرفی کنید. برای مثال، میتوانید با ایجاد یک کانال یوتیوب آموزشی در زمینه آشپزی، محصولات مرتبط با آشپزی را به مخاطبان خود معرفی کنید یا با تولید محتوا در زمینه مد و زیبایی، محصولات برندهای مختلف را تبلیغ کنید. پلتفرمهای ایرانی مانند آپارات و روبیکا نیز فرصتهای مشابهی را برای تولید محتوا و کسب درآمد فراهم میکنند.
47 – تولید محتوای متفاوت و دریافت حق عضویت
گاهی اوقات برخی از سایتها اقدام به تولید محتوا یا مقالههایی میکنند که بسیار ارزشمند بوده و با مقالات متنی عادی سایر سایتها متفاوت است. در نتیجه کاربر برای دسترسی به این مقالات و ویدیوها لازم است هزینههایی را به صورت ماهیانه پرداخت کند. پس اگر شما هم تصور میکنید در یک زمینه تخصص تولید محتوای ارزشمندی را دارید، احتمالا این ایده کسب درآمد از اینترنت برای شما مناسب خواهد بود.
تولید محتوای متفاوت و دریافت حق عضویت میتواند به روشهای متنوعی انجام شود. برای مثال، میتوانید یک وبسایت آموزشی راهاندازی کرده و دورههای تخصصی در زمینه مورد علاقه خود ارائه دهید. همچنین، میتوانید یک کانال یوتیوب ایجاد کرده و محتواهای ویدیویی باکیفیت تولید کنید و از طریق پلتفرم Patreon از مخاطبان خود حمایت مالی دریافت کنید. در حوزه پادکست نیز میتوانید با استفاده از پلتفرمهایی مانند Castbox و ناملیک به تولید محتوا پرداخته و از طریق فروش اشتراک درآمد کسب کنید. برای ایجاد محتوای متنی جذاب، میتوانید از پلتفرمهای بلاگنویسی مانند وردپرس و میزبانی وب استفاده کنید. نمونههای موفق ایرانی در این زمینه شامل وبسایتهای آموزشی مانند فرادرس و فرادرسمستر و همچنین پلتفرمهای پادکست مانند ناملیک و پادکستبازار میشود.
48 – رزومه نویسی
یکی از مواردی که امروزه باعث میشود افراد شغلهای زیادی را از دست ندهند، نوشتن و ارسال رزومههای نامناسب و غیر جذاب است. پس شما میتوانید با گذراندن چند کلاس و دورههای آموزش رزومه نویسی، در این زمینه مشغول به کار شوید و در قبال نوشتن رزومههای مناسب و جذاب، از افراد پول دریافت کنید. شاید رزومه نویسی به عنوان یک کسب و کار اینترنتی هنوز به درستی جا نیوفتاده، اما اگر بتوانید به کمک شبکههای اجتماعی برندسازی کنید، مطمئنا در زمان کوتاهی مشتریهای زیادی جذب خواهید کرد.
رزومهنویسی برای دیگران، یکی از مهارتهای پرطرفداری است که نیاز به سرمایه اولیه ندارد. با داشتن مهارتهای قوی در نوشتن و شناخت از بازار کار، میتوانید به عنوان یک رزومهنویس حرفهای فعالیت کنید. برای شروع، میتوانید از پلتفرمهای فریلنسری ایرانی مانند پونیشا، کارلنسر و ایسام و همچنین پلتفرمهای خارجی مانند آپورک، فریلنسر و فیورر استفاده کنید.
49 – بلاگری
یکی دیگر از ایدههای کسب و کار اینترنتی پولساز، بلاگری است که به زمان زیادی نیاز دارد. در واقع شما میتوانید در زمینه و حیطههای مختلفی به شکل یک بلاگر فعالیت کنید و محتواهای جذابی را در یوتیوب یا اینستاگرام منتشر کنید. برای مثال فردی در حوزه آرایش و زیبایی بلاگر میشود و در این زمینه موضوعاتی را منتشر میکند. یا برخی در زمینه آشپزی مخاطب را به خود جذب میکنند.
در نهایت باید بگوییم که هدف از بلاگری، جذب مخاطب و کسب درآمد از تبلیغات یا فروش محصولات و خدمات مختلف است. فقط همانطور که اشاره کردیم، به درآمد رسیدن از این طریق کمی زمانبر است اما احتمالا بهتر از ما میدانید که به موفقیت رسیدن با استفاده از این روش، درآمدهای زیادی را با خود به همراه دارد.
بلاگری در اینستاگرام یکی از محبوبترین روشهای کسب درآمد آنلاین است. اما چگونه میتوان یک پیج موفق در اینستاگرام ساخت و از آن درآمد کسب کرد؟ در این بخش به معرفی پلتفرمها و ابزارهای کاربردی برای ساخت و رشد پیج میپردازیم. برای مثال، میتوانید از ابزارهایی مانند Canva برای طراحی پستهای جذاب، Insight برای تحلیل عملکرد پیج و برنامههای ویرایش ویدیو برای تولید محتواهای جذاب استفاده کنید.
50 – بازاریابی پورسانتی
امروزه در فضای کسب و کار ایرانی، شرکتهای زیادی وجود دارند که در ازای جذب مشتری و کارمند، حاضرند به شما پورسانت بدهند. پس اگر این توانایی را دارید که به صورت آنلاین یا حتی حضوری کار بازاریابی مذاکره انجام دهید، در سایتهای آگهی رایگان مانند دیوار به دنبال این کسب و کارها باشید و بعد از بررسی پورسانت و شرایط شغلی آنها، فعالیت خود را آغاز کنید. به عنوان مثال برای شروع میتوانید به سراغ شرکتهایی مانند تپسی، اسنپ و الوپیک بروید.
یکی از محبوبترین روشهای کسب درآمد آنلاین است. در این روش، شما به عنوان یک بازاریاب، محصولات یا خدمات یک شرکت دیگر را تبلیغ میکنید و درصدی از فروش حاصل از معرفی شما را به عنوان پورسانت دریافت میکنید. برای شروع این کار، به یک وبسایت، وبلاگ یا حتی یک صفحه در شبکههای اجتماعی نیاز دارید تا محصولات را معرفی کنید. اما کدام محصولات؟ از محصولات دیجیتال مانند دورههای آموزشی آنلاین، نرمافزارها، کتابهای الکترونیکی گرفته تا محصولات فیزیکی مانند لباس، لوازم الکترونیکی و حتی خدمات مختلف، همه و همه میتوانند در این روش بازاریابی شوند.
51 – همکاری در فروش دورههای آموزشی
تعدادی سایت وجود دارد که حاضرند در زمینه فروش دورههای آموزشی خود با شما همکاری کنند. با استفاده از این طرح، کسانی که بتوانند در این زمینه فروش دورهها کاربران زیادی را جذب کنند، پورسانت زیادی دریافت خواهند کرد. برای شروع به کار، به یک سایت یا حتی پیج اینستاگرامی نیاز دارید که بتوانید آموزشهای رایگان را در اختیار مخاطبان قرار دهید و سپس از این طریق، کاربر را به دورههای مورد نظر جذب کرده و آنها را به خرید دوره ترغیب کنید.
اصولا فروش دوره برای تولید کننده آن هزینه خاصی ندارد، پس عملا تمام هزینههای دریافتی آن سود خالص خواهد بود و پورسانت قابل توجهی به بازاریابان داده میشود.
همکاری در فروش دورههای آموزشی یکی از محبوبترین روشهای کسب درآمد آنلاین بدون نیاز به سرمایه است. شما میتوانید با معرفی دورههای آموزشی مختلف به مخاطبان خود و دریافت کمیسیون از فروش هر دوره، درآمد کسب کنید. برای شروع این کار، میتوانید با پلتفرمهای آموزشی داخلی مانند ایرانلرن، مکتبخونه و فرادرس و همچنین پلتفرمهای خارجی مانند Udemy، Coursera و Skillshare همکاری کنید. این پلتفرمها ابزارها و امکانات مختلفی را برای معرفی دورهها، ایجاد لینکهای ارجاع و پیگیری عملکردتان در اختیار شما قرار میدهند. همچنین، میتوانید با جستجو در گوگل و شبکههای اجتماعی، دورههای آموزشی جذابی را پیدا کرده و با سازندگان آنها به صورت مستقیم همکاری کنید.
52 – کتاب فروشی نیچ بزنید
همانطور که میدانید در وب فارسی تعداد زیادی کتاب فروشی آنلاین وجود دارد. اما این ایده چندان جالب نیست. ولی ایدهای که میخواهبم به آن بپردازیم، راه اندازی یک کتابفروشی آنلاین تخصصی است! برای مثال شما چند کتاب فروشی آنلاین میشناسید که مرجع فروش کتابهای حوزه آشپزی است و همه افراد علاقهمند به این زمینه، به این سایت مراجعه میکنند؟ یا مثلا یک سایت تنها به فروش کتابهای حوزه بازاریابی اینترنتی مشغول باشد؟
نه! در ایران سایتهای تخصصی فروش کتاب بسیار کم هستند و این یعنی یک فرصت عالی برای ساخت برندی متفاوت در میان علاقه مندان به یک حوزه خاص! پس شما میتوانید با راه اندازی سایت فروش کتابهای آشپزی یا بازاریابی، شروع به کار کنید.کتاب فروشی نیچ، روشی جذاب برای کسب درآمد از علاقهمندیهای خاص است. با تمرکز بر یک موضوع یا ژانر خاص، میتوانید به جمعی از مخاطبان هدفمند دسترسی پیدا کنید. برای مثال، علاقهمندان به ادبیات فانتزی، کتابهای روانشناسی مثبتاندیش، یا رمانهای تاریخی، همگی بازارهای هدف مشخصی هستند. برای شروع این کسبوکار، میتوانید از پلتفرمهای داخلی مانند طاقچه و فیدیبو و همچنین پلتفرمهای خارجی مانند Amazon Kindle Direct Publishing (KDP) و Barnes & Noble استفاده کنید. علاوه بر این، ایجاد یک وبسایت شخصی یا استفاده از شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام برای معرفی کتابها و ارتباط با مخاطبان، راهکارهای موثری هستند.
53 – فروش آنلاین فیلم
هنگامی که صحبت از سایت فروش فیلم میشود، شاید تعدادی از شما بگویید با وجود سایت فیلیمو، چه کسی سراغ سایتهای دیگر میرود؟ این باور کاملا اشتباه است. زیرا مخاطبان فیلیمو با مخاطبان سایتهای فروش فیلم کاملا متفاوت هستند. پس اگر در زمینه طراحی سایت و سئو مهارت داشته و بودجه کافی برای شروع به کار دارید، از بابت تامین محصول و همینطور درآمد خیالتان راحت باشد. زمان زیادی طول نمیکشد که به سود زیادی میرسید.
فروش آنلاین فیلم، یکی از روشهای پرطرفدار کسب درآمد اینترنتی است که نیاز به سرمایه اولیه زیادی ندارد. با استفاده از پلتفرمهای اشتراکگذاری ویدیو مانند یوتیوب، آپارات و نماشا میتوانید فیلمهای خود را به صورت رایگان یا پولی منتشر کنید. همچنین، میتوانید از پلتفرمهای تخصصی فروش فیلم مانند Vimeo On Demand استفاده کنید. برای جذب مخاطب بیشتر، میتوانید از شبکههای اجتماعی و سئو استفاده کنید. برای مثال، میتوانید یک کانال یوتیوب ایجاد کرده و با تولید محتوای جذاب و مرتبط، مخاطبان خود را افزایش دهید. سپس، با استفاده از ابزارهای تحلیل داده، رفتار مخاطبان خود را بررسی کرده و محتوای خود را بهینه کنید.
54 – آموزش فرزند داری برای پدران و مادران
بدون شک تا حالا حتما پی بردهاید که تا چه حد والدین ایرانی برای تربیت کودکان با مشکل رو به رو هستند. البته باید به این نکته اشاره کنیم که مشکل تنها پدر مادرها نیستند؛ زیرا هیچ نهادی تا به حال برای آموزش والدین در کشور اقدام نکرده است. پس در چنین شرایطی، وجود یک سایت تخصصی در زمینه آموزش والدین برای رفتار با فرزندان، میتواند یک ایده عالی باشد. اما چطور میتوانید افراد را آموزش دهید؟ برای انجام این کار اگر تخصص کافی را داشته باشید که خیلی عالی است.
اگر هم چنین شرایطی را ندارید، میتوانید با یک متخصص در این زمینه همکاری کنید. در صورتی که این شرایط برای شما مهیا نیست، میتوانید به سراغ دورهها یا ویدیوهای انگلیسی زبان موجود در سایتهای معتبر مانند یودمی رفته و ترجمه آنها یا زیرنویس شان را به زبان فارسی در اختیار کاربران قرار دهید.
آموزش فرزندداری، کلید موفقیت در تربیت نسل آینده است. والدین با شرکت در دورههای آموزشی تخصصی و بهرهگیری از راهنمایی متخصصان، میتوانند مهارتهای تربیتی خود را ارتقا داده و ارتباط مؤثرتری با فرزندانشان برقرار کنند. دورههای آنلاین و حضوری متنوعی در زمینههای مختلف فرزندداری برگزار میشود. والدین میتوانند با توجه به نیازهای خود و سن فرزندانشان، دوره مناسب را انتخاب کنند. برای کسب اطلاعات دقیق و بهروز در زمینه فرزندداری، توصیه میشود از منابع معتبر مانند کتابها، مقالات علمی، وبسایتهای تخصصی و مشاوران کودک استفاده شود.
ایجاد یک سایت سرگرمی کودکان، فرصتی طلایی برای کسب درآمد آنلاین است. با تولید محتواهای جذاب، آموزشی و سرگرمکننده مانند بازیهای آنلاین، داستانهای کودکانه، کارتونهای دوبله شده و فعالیتهای تعاملی، میتوانید مخاطبان زیادی را جذب کنید. سپس با نمایش تبلیغات، فروش محصولات مرتبط با کودکان (مانند اسباببازی، کتاب و لباس) و یا حتی ارائه خدمات آموزشی آنلاین، کسب درآمد کنید. برای ساخت چنین سایتی، پلتفرمهای متنوعی مانند وردپرس (WordPress)، Wix و Squarespace در دسترس هستند. همچنین میتوانید از مارکت پلیسهای ایرانی مانند کافه بازار و بازار برای انتشار اپلیکیشنهای موبایلی استفاده کنید. در سطح جهانی نیز پلتفرمهایی مانند App Store و Google Play برای انتشار اپلیکیشنها و بازیهای موبایلی کودکان بسیار محبوب هستند.
55 – سایت سرگرمی کودکان
امروزه یکی از دغدغههای اصلی والدین ایرانی این است که فرزندشان در فضای آنلاین قرار است به چه محتواهایی دسترسی داشته باشد؟ اما با توجه به اینکه اصلا یک مرجع جذاب برای کودکان و نوجوانان وجود ندارد، شاید ایده راه اندازی یک وب سایت سرگرمی مخصوص کودکان و نوجوانان به بتواند به جذب مخاطبان کمک کرده و از راه تبلیغات به درآمد زیادی دست پیدا کنید.
شما باید تا حدودی با روحیه کودکان آشنا باشید و از گذاشتن بازیها و محتواهای ساده و نه چندان جذاب خودداری کنید. شما میتوانید محتواهایی را که در فضای مجازی وجود دارد، از نظر جنسی بودن و بار خشونت آن بررسی کنید و پس از فیلتر کردن آنها، محتواها را در اختیار مخاطبان قرار دهید.
ایجاد یک سایت سرگرمی کودکان، فرصتی طلایی برای کسب درآمد آنلاین است. با تولید محتواهای جذاب، آموزشی و سرگرمکننده مانند بازیهای آنلاین، داستانهای کودکانه، کارتونهای دوبله شده و فعالیتهای تعاملی، میتوانید مخاطبان زیادی را جذب کنید. سپس با نمایش تبلیغات، فروش محصولات مرتبط با کودکان (مانند اسباببازی، کتاب و لباس) و یا حتی ارائه خدمات آموزشی آنلاین، کسب درآمد کنید. برای ساخت چنین سایتی، پلتفرمهای متنوعی مانند وردپرس (WordPress)، Wix و Squarespace در دسترس هستند. همچنین میتوانید از مارکت پلیسهای ایرانی مانند کافه بازار و بازار برای انتشار اپلیکیشنهای موبایلی استفاده کنید. در سطح جهانی نیز پلتفرمهایی مانند App Store و Google Play برای انتشار اپلیکیشنها و بازیهای موبایلی کودکان بسیار محبوب هستند.
56 – مشاوره تخصصی در زمینه کودک و نوجوان
خوب است بدانید که زمینههای مشاوره و آموزش از درآمد خوبی برخوردار هستند. برای مثال یک مشاوره 1 ساعته با متخصص در هر حوزه خاص، ممکن است بین 300 هزار الی 2 میلیون تومان برای افراد هزینه داشته باشد. در صورتی که در یک زمینه خاص تخصص داشته باشد، میتوانید در این زمینه به برگزاری جلسات مشاوره اقدام کنید و به درآمد زیادی برسید. این ایده یک بیزینس آنلاین است و به اجاره مکان برای ایجاد مطب نیازی نیست.
علاوه بر ارائه مشاوره حضوری، امروزه مشاوران کودک و نوجوان میتوانند از طریق پلتفرمهای آنلاین، خدمات تخصصی خود را به طیف وسیعی از خانوادهها ارائه دهند. این پلتفرمها امکان برگزاری جلسات آنلاین، مشاوره گروهی و دسترسی به منابع آموزشی متنوع را فراهم میکنند. سایتهای ایرانی مانند مدیوم، آپارات و اینستاگرام میتوانند برای ایجاد یک برند شخصی و ارائه محتوای رایگان در زمینه مشاوره کودک مفید باشند. همچنین، پلتفرمهای بینالمللی مانند تید، یوتیوب و اسکایپ نیز امکانات گستردهتری را برای برگزاری وبینارها و جلسات مشاوره آنلاین در اختیار مشاوران قرار میدهند. ابزارهای تخصصی مانند گوگل داکز، اسلایدشیر و میتو برای طراحی و ارائه مطالب آموزشی و تعاملی بسیار کاربردی هستند. با استفاده از این ابزارها، مشاوران میتوانند به صورت حرفهای و مؤثر به والدین و نوجوانان کمک کنند تا با چالشهای رشد و تعلیم و تربیت بهتر کنار بیایند.
57 – واسطه گری بین تولید کننده مواد غذایی و خریدار
بخشی از درآمدهای هر تجارت و کسب و کاری، به دلالان اختصاص دارد. البته میتوان گفت که این افراد، صاحب بخش عمدهای از درآمد معاملات هستند. مثلا بعضا دیده شده که سود یک دلال میوه در میدان تره بار، بیشتر از کشاورزی شده که ماهها برای به ثمر رسیدن محصول خود زحمت کشیده است. این واسطه گری و دلالی را میتوان در بستر اینترنت هم انجام داد! مثلا فرض کنید که شما یا یک تاجر ساکن در دبی رفیق هستید. از طرفی دیگر یک شخص بازاری به دنبال خرید کالایی خارجی برای مغازه خود است.
در این بین شما میتوانید بین فرد بازاری و تاجر ساکن دبی واسطه گری کرده و درصدی از معامله را به عنوان پورسانت برای خود بردارید. این کار جزو پردرآمدترین شغلهای اینترنتی است که نیاز به قدرت مذاکره بالا دارد. چون باید هر دو طرف معامله را راضی نگه دارید تا معامله جوش بخورد. اگر چنین آشنایی در دبی یا کشورهای خارجی دارید، این ایده کسب و کار میتواند برای شما جذاب و وسوسه انگیز باشد.
واسطهگری بین تولیدکننده مواد غذایی و خریدار یکی از روشهای جذاب کسب درآمد آنلاین است که با حذف واسطههای سنتی، امکان دسترسی مستقیم مصرفکننده به محصولات تازه و باکیفیت را فراهم میکند. شما میتوانید با ایجاد یک پلتفرم آنلاین یا اپلیکیشن، تولیدکنندگان محلی و کوچک را به مصرفکنندگان متصل کرده و از این طریق درآمد کسب کنید.
برای پیادهسازی این ایده، میتوانید از پلتفرمها و ابزارهای زیر استفاده کنید:
پلتفرمهای ایرانی: بازارچه، باسلام، اسنپ مارکت، تپسی مارکت و… . این پلتفرمها امکان ایجاد فروشگاه آنلاین برای تولیدکنندگان را فراهم کرده و به شما کمک میکنند تا مشتریان خود را پیدا کنید.
58 – تبلیغات اینستاگرام
یکی از ایدههای کسب و کار آنلاین که تا حدودی به تخصص خاصی نیاز دارد و فعالیت در آن شما را به درآمد زیادی میرساند، تبلیغ در اینستاگرام است. شما باید یک پیج راه اندازی کنید و با جذب فالوورهای واقعی، به تبلیغات در اینستاگرام اقدام کنید. در واقع شما در پیج خود اقدام به تبلیغ یک برند خاص کرده و صاحب برند، بودجه کافی را برای تبلیغ در اختیار شما قرار میدهد. در نهایت یک هزینه یا کمیسیون بابت خدماتتان، به شما تعلق میگیرد. مراجعه این شرکتها به شما برای انجام تبلیغ، برای آنها بسیار به صرفه خواهد بود.
تبلیغات اینستاگرام یکی از قدرتمندترین ابزارهای بازاریابی آنلاین است که بدون نیاز به سرمایه اولیه قابل اجراست. با ایجاد یک پیج جذاب و تولید محتوای ارزشمند، میتوانید به سرعت مخاطبان خود را افزایش داده و محصولات یا خدمات خود را به آنها معرفی کنید. همچنین، میتوانید از اینفلوئنسر مارکتینگ و همکاری با سایر پیجها برای افزایش دیده شدن برند خود استفاده کنید. برای مثال، میتوانید با پیجهای مرتبط با حوزه فعالیت خود همکاری کرده و محصولات خود را به مخاطبان آنها معرفی کنید.
59 – فروش کتابهای نایاب
اکثر کسب و کارهای سنتی موجود در بازار، قابلیت تبدیل به شغل اینترنتی را دارند. یکی از این شغلهای جذاب، خرید و فروش کتابهای نایاب است. چون برخی از کتابهای قدیمی حکم طلا را دارند و افرادی پیدا میشود که در به در به دنبال خرید چنین کتابهایی هستند. این افراد حاضرند برای کامل کردن کتابخانه و یا داشتن بعضی از کتابهای قدیمی، چند صد هزار یا میلیون خرج کنند.
البته جذابیت این کار در ورژن مجازی بیشتر از سنتی است. چون حتی امکان فروش کتابهای ناموجود و در دسترس هم در این روش وجود دارد. مثلا خود شما کتاب نایاب مورد نظر را ندارید؛ ولی میدانید که کجا میتوان آن را پیدا کرد. پس آگهی فروش آن را در سایت یا پیج خود قرار داده و هر وقت مشتری داشت، آن را تهیه و ارسال می کنید. این یعنی کسب درآمد، بدون خواب سرمایه.
فروش کتابهای نایاب یکی از روشهای جذاب کسب درآمد آنلاین است. با کمی جستجو در میان کتابهای قدیمی و نایاب کتابخانه شخصی یا اطرافیان، میتوانید به گنجینهای ارزشمند دست پیدا کنید. برای فروش این کتابها، میتوانید از پلتفرمهای آنلاین مانند دیوار و ایسام در ایران و eBay و Amazon در سطح جهانی استفاده کنید. همچنین، عضویت در گروههای تخصصی کتاب و کتابخوانی در شبکههای اجتماعی میتواند به شما در پیدا کردن مشتریان خاص کمک کند. توجه داشته باشید که برای فروش کتابهای نایاب، داشتن اطلاعات دقیق درباره نویسنده، ناشر، سال چاپ و وضعیت کتاب بسیار مهم است. همچنین، عکسهای باکیفیت از کتاب میتواند به افزایش جذابیت آگهی شما کمک کند.
60 – وبلاگ نویسی
یکی دیگر از شغلهای اینترنتی، وبلاگ نویسی است که میتوانید آن را به عنوان شغل اول یا دوم خود انتخاب کنید. در این کسب و کار، پس از راه اندازی یک وب سایت، باید به تولید محتوا و مقاله در آن اقدام کنید. محتواهای نوشته شده میتوانند موضوعات متفاوتی داشته باشند، اما بهترین کار انتخاب یک زمینه تخصصی است تا پس از مدتی در آن به یک برند تبدیل شوید.
برای مثال میتوانید در زمینههای عمومی از سلامتی تا کسب درآمد بنویسید یا وارد حیطه آموزش کسب و کار اینترنتی شده و در این زمینه به تولید محتوا اقدام کنید. پس از آنکه مدت زمان مناسبی از تولید محتوای سایت شما گذشت و بازدید خوبی دریافت کردید، میتوانید حتی به دریافت تبلیغات نیز اقدام کنید. فقط دقت داشته باشید که درآمد از این کسب و کار هم به صبر و بردباری نیاز دارد و نباید ناامید شوید.
وبلاگ نویسی نه تنها یک سرگرمی جذاب، بلکه یک کسبوکار پرسود نیز هست. با ایجاد یک وبلاگ شخصی یا تخصصی، میتوانید مخاطبان خود را پیدا کرده و از طریق روشهای مختلفی مانند تبلیغات، فروش محصولات یا خدمات، همکاری با برندها و فروش محصولات دیجیتال کسب درآمد کنید. برای شروع وبلاگ نویسی، به ابزار و پلتفرمهای متنوعی نیاز خواهید داشت. برخی از محبوبترین پلتفرمهای وبلاگ نویسی ایرانی مانند پرشین بلاگ، میهن بلاگ و بلاگفا هستند که امکانات مناسبی را برای شروع کار در اختیار شما قرار میدهند. در سطح جهانی نیز پلتفرمهایی مانند وردپرس، میدیم و بلوگر بسیار پرطرفدار هستند. همچنین، برای طراحی جذاب وبلاگ خود میتوانید از قالبها و افزونههای آماده استفاده کنید. برای مثال، میتوانید با استفاده از قالبهای وردپرس و افزونههای تجارت الکترونیک، وبلاگ خود را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل کرده و محصولات خود را به فروش برسانید.
61 – سرمایه گذاری در بیت کوین
بهترین کسب و کار اینترنتی برای افراد ریسک پذیر سرمایه دار، ورود به بازار ارزهای دیجیتال است. بیت کوین به عنوان اولین و بزرگترین پرچمدار هزاران ارز دیجیتال، تبدیل به فرصتی برای سرمایه گذاری شده است. جذابیت این کار نه تنها برای افراد حقیقی، بلکه برای شرکتهای بزرگ بین المللی هم است. چون بی شک آینده جهان در اختیار اینترنت و ارزهایی همچون بیت کوین خواهد بود. پس شاید بهتر باشد که با خرید و سرمایه گذاری در آن، به فکر کسب سود باشیم.
روش بعدی برای درآمدزایی از این کار، نوسان گیری است. البته این کار نیاز به تخصص و تجربه لازم در بازارهای مالی دارد. چون بازار ارزهای دیجیتال نیز به مانند دیگر بازارهای مالی با ریسک مخصوص به خود همراه است. پس نباید به خیال کسب سود، احتمال متضرر شدن را نادیده گرفت. کسب دانش لازم و آشنایی با ماهیت بازارهای مالی، بهترین روش برای درآمدزایی از بیت کوین است.
سرمایه گذاری در بیت کوین یکی از روشهای پرطرفدار کسب درآمد از اینترنت است. با خرید بیتکوین از صرافیهای معتبر مانند والکس، نوبیتکس یا صرافیهای خارجی مانند Binance، Coinbase و نگهداری آن در کیف پولهای دیجیتال، میتوانید از افزایش قیمت این ارز دیجیتال سود ببرید. همچنین، با استفاده از پلتفرمهای ترید میتوانید به خرید و فروش کوتاهمدت بیتکوین بپردازید و از نوسانات قیمتی سود کسب کنید. با این حال، سرمایهگذاری در بازار ارزهای دیجیتال بسیار پر ریسک است و قبل از هرگونه سرمایهگذاری، مطالعه دقیق و مشورت با کارشناسان توصیه میشود.
62 – استریمر شدن
استریمر به کسی گقته میشود که محتوای خود را به صورت آنلاین پخش کرده و با مخاطبانش به اشتراک بگذارد. شناختهترین نوع استریمر، مربوط به بازیهای کامپیوتری است. یعنی افرادی هستند که بازیهای کامپیوتری انجام داده و چنین جریانی را به صورت آنلاین با فالورهای خود به اشتراک میگذارند. درآمدهای این کار بسیار بیشتر از آن چیزی است که شما تصور میکنید. چون یک استریمر معروف میتواند با انجام تبلیغ یک بازی یا برند در حین بازی، درآمدهای خوبی کسب کند.
مثلا یک استریمر معروف میتواند حتی با قرار دادن یک نوشیدنی از برندهای مطرح، به درآمد برسد. این تنها گوشهای از جذابیت های درآمدزایی این شغل است. ولی خب برای استریمر شدن به کلی کامپیوتر و تجهیزات الکترونیکی با کیفیت نیاز دارید. البته در کنار سرمایه مادی، باید علاقه و پشتکار لازم برای این کار را داشته باشید. شبکههای اجتماعی هم در این به شما کمک میکنند تا خود را به علاقمندان این کار معرفی کنید.
استریمر شدن به معنای پخش زنده فعالیتهای خود در پلتفرمهای مختلف مانند توییچ، یوتیوب و روبیکا است. با انتخاب بازی، هنر، موسیقی یا هر فعالیت جذاب دیگری، میتوانید جامعهای از دنبالکنندگان خود را بسازید. برای شروع، به یک کامپیوتر مناسب، میکروفون، وبکم و اینترنت پرسرعت نیاز دارید. همچنین، تعامل با مخاطبان، تولید محتوای منظم و استفاده از ابزارهای ویرایش ویدیو میتواند به رشد کانال شما کمک کند. برای مثال، استریمرهای ایرانی بسیاری با پخش بازیهای رایانهای، آموزشهای موسیقی و یا حتی آشپزی به درآمدهای قابل توجهی رسیدهاند.
63. فعالیت در سایتهای کلیکی
اگر به دنبال یک روش کسب درآمد از اینترنت بدون کمترین دردسر ممکن و یا نیاز به مهارت ویژه هستید، حتماً سایتهای کلیکی را دنبال کنید. این سایتها به عنوان واسطه شرکتهای مختلف عمل میکنند و وظیفه آنها ایجاد بازدید برای وبسایتهای مختلف است. شما به عنوان یک کارمند اینترنتی نیازی به آشنایی با تخصص خاصی ندارید و فقط با استفاده از یک کامپیوتر و یک خط اینترنت میتوانید در طول روز درآمدی ثابت برای خود ایجاد کنید. روش کار این سایتها بدین صورت است که شما یک حساب کاربری برای خود ایجاد میکنید و در ازای کلیک کردن بر روی برخی سایتهای خاص و دیدن تبلیغات آنها، مبلغی بابت آن دریافت میکنید. میزان درآمد شما در این روش با میزان کلیک شما برروی تبلیغات مختلف و دیدن آگهیهای تبلیغاتی آنها در ارتباط است.
فعالیت در سایتهای کلیکی یکی دیگر از روشهای کسب درآمد آنلاین است که نیاز به سرمایهگذاری اولیه ندارد. در این روش، کاربران با کلیک روی تبلیغات موجود در سایتها، پاداش دریافت میکنند. برای شروع این کار، میتوانید از پلتفرمهای ایرانی مانند آدینو، تبلیغاتی و خارجی مانند AdSense، PTC Clicks و NeoBux استفاده کنید. این پلتفرمها با ارائه تبلیغات متنوع، امکان کسب درآمد را برای کاربران فراهم مینمایند.
64. طراحی ربات برای تلگرام یا اینستاگرام
فضای اینترنت برای کسانی که خلاق باشند، پر از درآمد و پول است و اگر کسی در حوزه مربوط به آن متخصص باشد، مطمئنا بیشتر موفق خواهد بود. در بالا به دو راهکار کسب درآمد از تلگرام و کسب درآمد از اینستاگرام اشاره کردیم. شاید ندانید! اما امروزه برخی از افراد رباتهایی طراحی کردهاند که امکان افزایش اعضای کانالهای تلگرام و فالوور های اینستاگرام را فراهم میکنند. اگر به این حوزه علاقه دارید، سعی کنید که اصول اولیه و مقدماتی آنها را یاد بگیرید و به راحتی با استفاده از این رباتها به کسب درآمد بپردازید. یک ربات اینستاگرام میتواند به مانند یک کاربر عمل کند و در جذب فالوور، لایک کردن مطالب و فالو کردن افراد مختلف تأثیر داشته باشد.
طراحی ربات برای تلگرام یا اینستاگرام، یکی از روشهای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین است که نیاز به سرمایه اولیه زیادی ندارد. با استفاده از پلتفرمها و ابزارهای متنوعی که در دسترس هستند، میتوانید رباتهایی با کارکردهای مختلف ایجاد کنید و آنها را به کسبوکارها یا افراد عادی بفروشید. برای مثال، میتوانید رباتهای پاسخگویی خودکار به مشتریان، رباتهای فروشگاهی، رباتهای آموزشی یا رباتهای سرگرمی بسازید.
65. ارائه خدمات مشاوره به صورت اینترنتی
این روش برای کسانی که در یک زمینه خاص تخصص دارند بسیار مناسب و ایده آل است. رشتههایی مانند روانشناسی، مشاورههای دینی، مشاورههای ازدواج و خانواده، مشاوره در زمینه رژیمهای غذایی و مشاوره در حوزه ورزش در این بخش، شما را به درآمد کافی خواهد رساند. حتی اگر خود شما در این زمینهها تخصص ندارید، میتوانید یک سایت طراحی کنید و زمینه بالا رفتن آن در موتورهای جستجو را فراهم کنید و جلسههای مشاوره را با استخدام یک متخصص حرفهای برگزار کنید.
ارائه خدمات مشاوره به صورت اینترنتی یکی از راههای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین است. با توجه به گستردگی حوزههای مشاوره، از کسبوکار تا روانشناسی، فرصتهای بسیاری برای مشاوران وجود دارد تا به صورت آنلاین به افراد کمک کنند. برای شروع این کار، میتوانید از پلتفرمهای مختلفی استفاده کنید. با راه اندازی یک پیج اینستاگرام میتوانید خدمات خود را معرفی کنید.
66. آموزش آشپزی به شکل مجازی
با توجه به اینکه خود من یکی از مشتریان پروپاقرص یکی از آشپزخانههای مجازی هستم، پیشنهاد میکنم که برای کسب درآمد از طریق اینترنت به سراغ این راهکار بروید. برای کسانی که به آشپزی علاقه دارند، طراحی یک سایت آشپزی بین 200 تا 500 هزار تومان هزینه دارد و نوشتن مطالب آن نیز کار سختی نیست. سعی کنید فیلمها و مطالب مربوط به آموزش آشپزی را در این سایتها قرار دهید و به جذب مخاطب برای آن بپردازید. اگر در زمینه بهینه سازی و سئو آشپزخانه مجازی خود موفق عمل کنید، مطمئن باشید که به زودی مشتریان زیادی برای غذاهای شما تماس خواهند گرفت.
آموزش آشپزی مجازی به عنوان یکی از محبوبترین راههای کسب درآمد آنلاین، فرصتی عالی برای آشپزهای حرفهای و آماتور فراهم کرده است. پلتفرمهای متنوعی مانند آپارات، یوتیوب، اینستاگرام و تیکتاک در ایران و پلتفرمهای بینالمللی همچون پاتریون، اسکیپ و ماسترکلاس به عنوان ابزارهای اصلی برای ارائه این آموزشها به کار میروند. آشپزها میتوانند با ایجاد کانالهای اختصاصی، تولید محتوای جذاب و تعامل با مخاطبان، به درآمد پایدار دست پیدا کنند. همچنین، امکان برگزاری کلاسهای آنلاین زنده و فروش محصولات مرتبط با آشپزی مانند کتابهای الکترونیکی، دورههای آموزشی جامع و محصولات غذایی سفارشی، از دیگر راههای کسب درآمد در این حوزه است.
67. ایجاد پایگاه داده
زمانی که اسم پایگاه داده آورده میشود، بسیاری از ما از اسم و عنوان آن میترسیم، اما به خاطر داشته باشید که شما نیز برای کسب درآمد از اینترنت میتوانید یک پایگاه داده کوچک و یا حتی بزرگ ایجاد کنید. امروزه میبینید که بسیاری از وبسایتها و وبلاگها در زمینه فروش مقالههای علمی و ترجمه شده، فعالیت میکنند و حتی نمونههای مختلفی از پایاننامههای دانشگاههای مختلف را میفروشند. برای کسب درآمد از این روش، با کلیه دوستان خود در تمام شهرهای ایران مکاتبه کنید و سعی کنید که دادههای علمی آنها را گرد آوری کنید. در گام بعدی به سراغ یک طراح سایت بروید و یک قالب آماده خیلی ساده بخرید. با این کار، به راحتی میتوانید از طریق تلفن و راه کارهای دیگر نسبت به فروش این محصولات اقدام کنید.
ایجاد پایگاه داده به عنوان یک مهارت فنی، میتواند در حوزههای مختلفی از کسبوکارهای آنلاین درآمدزایی کند. شما میتوانید با ایجاد پایگاههای داده برای کسبوکارهای کوچک و بزرگ، به آنها در سازماندهی و مدیریت بهتر اطلاعات کمک کنید. ابزارها و پلتفرمهای متنوعی برای ایجاد و مدیریت پایگاه داده وجود دارند که از جمله آنها میتوان به MySQL, PostgreSQL و MongoDB اشاره کرد. همچنین، پلتفرمهای ابری مانند Amazon Web Services (AWS)، Google Cloud Platform (GCP) و Microsoft Azure امکان ایجاد و مدیریت پایگاههای داده را به صورت مقیاسپذیر و با هزینه مناسب فراهم میکنند. برای پیدا کردن پروژههای مرتبط با ایجاد پایگاه داده، میتوانید در پلتفرمهای فریلنسینگ ایرانی مانند ایرانتالنت و پارسکدر و خارجی مانند Upwork و Freelancer جستجو کنید.
68. مشارکت در فروش
برخی از شرکتهای بزرگ بینالمللی مانند آمازون و ای بی و همچنین برخی شرکتهای داخلی مانند دیجی کالا از این روش برای بالابردن آمار فروش خود استفاده میکنند. این روش برای کسانی که به دنبال شغل دوم هستند یا در زمینه بازاریابی تبحر ویژهای دارند، بسیار مناسب است. در این روش، شما به عنوان یکی از فروشندگان این شرکتها وظیفه فروش محصولات را برعهده دارید و به صورت کمیسیون چند درصد از میزان فروش خود را بر میدارید. برای رونق دادن به این روش میتوانید در شبکههای اجتماعی مختلف مانند اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک و حتی توییتر به فعالیت بپردازید و به جذب مشتری برای کسب و کار خود بپردازید. این روش نیاز به تخصص خاصی ندارد و فقط باید بتوانید افراد بیشتری به صفحات اجتماعی خود جذب کنید تا از آنها مشتریهای بالقوه بسازید و محصولات خود را به آنها بفروشید.
در حال حاضر نیز شیوه همکاری در فروش در مدیروب راه اندازی شده است و چنانچه میخواهید درباره آن و نحوه کسب درآمد از آن بیشتر بدانید میتوانید به این صفحه بروید.
69. فعالیت به عنوان کارمند خانگی
برخی از شرکتها برای کاهش هزینههای جاری خود و همچنین به دلیل نبود فضای کافی، به دنبال کارمندهای غیر حضوری و کارمند خانگی هستند که تمامی فعالیتهای آنها را در منزل انجام داده و از حقوق و مزایای یک کارمند برخوردار میشود. تعداد این شرکتها کم است و پیدا کردن آنها کمی سخت است، اما اگر بتوانید یک مورد از این شرکتها را بیابید، هم میتوانید در محیط منزل خود با خیال راحت به انجام کار بپردازید و هم از سایر روشهای کسب درآمد از طریق اینترنت استفاده کنید. به عنوان مثال شما میتوانید به عنوان منشی تلفنی یک شرکت یا مسئول دفتر یک مدیر شرکت فعالیت کنید و به طور همزمان به عنوان فریلنسر در زمینه تایپ و ترجمه نیز به کسب درآمد بپردازید.فعالیت به عنوان کارمند خانگی، یکی از محبوبترین روشهای کسب درآمد آنلاین است. در این روش، شما میتوانید از خانه و بدون نیاز به حضور فیزیکی در یک دفتر کار، به انجام وظایف مختلفی بپردازید. برای مثال، میتوانید به عنوان تایپیست، مترجم، ویراستار، طراح گرافیک، برنامهنویس، یا حتی مدیر شبکههای اجتماعی فعالیت کنید. برای یافتن چنین فرصتهای شغلی، میتوانید از پلتفرمهای آنلاین ایرانی مانند ایران استخدام, کارلنسر و پونیشا و همچنین پلتفرمهای خارجی مانند Upwork, Fiverr، و Freelancer استفاده کنید. این پلتفرمها به شما امکان میدهند تا با کارفرمایان مختلف در سراسر جهان ارتباط برقرار کرده و پروژههای متنوعی را انجام دهید. همچنین، بسیاری از شرکتهای بزرگ نیز به صورت دورکاری نیرو استخدام میکنند که میتوانید با جستجو در سایتهای کاریابی آنها، فرصتهای شغلی مناسب را پیدا کنید.
70. تهیه فیلمهای آموزشی و فروش آنها
این روش نسبت به سایر روشهای کسب درآمد از اینترنت، نیاز به یک نرمافزار مخصوص نیز دارد که برای ضبط فیلمهای آموزشی مورد استفاده قرار میگیرند. فرض بگیریم که شما در زمینه کار با نرم افزار فتوشاپ، کار با سیستم هایی مانند وردپرس و جوملا، کار با نرم افزارهای طراحی سایت و مواردی از این قبیل آشنایی دارید و میتوانید فرایند آموزش آنها را به صورت مجازی و به کمک فیلمهای آموزشی انجام دهید. این بهترین فرصت برای شماست که از نحوه آموزش هر کدام از این نرم افزارها فیلم برداری کنید و برخی از کلیپهای آنها را در شبکههای اجتماعی یا در سایتهایی مانند یوتیوب و آپارات قرار دهید. حتی میتوانید بر روی طراحی یک سایت حرفهای سرمایه گذاری کنید و از این طریق محصولات خود را بفروشید.
تهیه فیلمهای آموزشی و فروش آنها یکی از راههای پرطرفدار کسب درآمد آنلاین است. با توجه به تنوع بالای مهارتها و علاقهمندی افراد، میتوانید در زمینههای مختلفی مانند برنامهنویسی، طراحی گرافیک، زبانهای خارجی، موسیقی، آشپزی و… اقدام به تولید محتوای آموزشی کنید. برای فروش این محصولات، میتوانید از پلتفرمهای داخلی مانند ایرانلرن، مکتبخونه و فیدیبو و همچنین پلتفرمهای خارجی مانند Udemy، Skillshare و Coursera استفاده کنید. علاوه بر این، ایجاد یک وبسایت شخصی یا کانال یوتیوب نیز میتواند به شما کمک کند تا مخاطبان خود را پیدا کرده و محصولات خود را به صورت مستقیم به آنها بفروشید. ابزارهای متنوعی مانند Camtasia، Adobe Premiere Pro و Screencast-O-Matic نیز برای ضبط و ویرایش فیلمهای آموزشی در دسترس هستند.
هر مهارت، یک شغل اینترنتی
قابلیتهای اینترنت به قدری زیاد است که میتوان هر شغل یا مهارتی را تبدیل به کسب و کار اینترنتی کرد. اتفاقا بهترین ایده برای درآمدزایی از اینترنت هم، تمرکز بر روی مهارتی است که از قبل دارید. پس اگر کسب و کارهای اینترنتی معرفی شده در این مطلب شما را سردرگم کرده، به فکر اینترنتی کردن شغل خود باشید.
مثلا اگر یک آشپز حرفهای هستید، یک پیج اینستاگرامی ایجاد کرده و به فکر جذب مشتری باشید. جتی به مرور زمان هم میتوانید از سرویسهای موتوری برای ارسال غذا به مشتریان استفاده کنید. یا مثلا یک پیشنهاد مناسب برای یک نجار حرفهای، قرار دادن نمونههای کار خود در شبکههای مجازی و بازاریابی برای آن است. پس به طور کلی، میتوان تمامی مهارتها را به کسب و کار اینترنتی تبدیل کرد.
چند اشتباه بزرگ در کسب و کارهای اینترنتی
راهکارهای مختلفی برای کسب درآمد از اینترنت وجود دارد که با توجه به دسترسی شما به تکنولوژیهای مختلف میتوانید هر کدام از آنها را استفاده کنید. چیزی که در این بین اهمیت پیدا میکند این است که مسیر خود را به درستی انتخاب کنید و در مسیر خود با تجربه پیروزیها و شکستهای مختلف، به یک فرد باتجربه تبدیل شوید. ما با توجه به سابقه خود در زمینه کسب و کارهای اینترنتی، چند اشتباه بزرگ در مسیر کسب درآمد از طریق اینترنت را پیدا کردهایم که عبارتند از:
– ره صد ساله در یک شب!
در بند اول این متن اشاره کردیم که دو طیف از افراد جامعه به سمت کسب درآمد از طریق اینترنت میروند که دسته اول افراد تنبل و دسته دوم افراد فعال در حوزه دیجیتال هستند. یکی از مشکلاتی که دسته اول با آن دست و پنجه نرم میکنند این است که میخواهند راه صد ساله را در یک شب طی کنند. خبر بد در این زمینه این است که چنین موضوعی به هیچ وجه امکان پذیر نیست و فضای کسب و کار آنلاین به مشاغل و مهارت متناسب با آن نیاز دارد تا بتوانید به موفقیت برسید.
– کسب درآمد از اینترنت کار هر کسی نیست!
شاید پس از چند روز یا حتی چند ماه فعالیت در تلگرام، اینستاگرام یا در وبلاگ خود به این نتیجه رسیده باشید که کسب درآمد از اینترنت کار هر کسی نیست. اولاً باید زمان کافی به کار خود اختصاص دهید و روشهای مختلف را امتحان کنید تا بتوانید مسیرهای موفقیت را پیدا کنید. ممکن است در زمینه تولید چاقو حرفهای باشید، یا شاید یک تایپیست حرفهای باشید، اما چون از کسبوکار آنلاین میترسید، فرصت فروش و ارائه آنلاین آن را از دست میدهید. نهایتاً مجبور هستید که یک یا چند هفته را به آموزش اصول اولیه اختصاص دهید و سپس همزمان با عرضه محصولات و خدمات خود، گامهای بعدی را بردارید.
– باید از شغل قبلی خود استعفا بدم!
این اشتباه بیشتر مخصوص کسانی است که خود شاغل هستند و به ظرفیت بالقوه اینترنت برای کسب پول پی بردهاند. معمولاً این افراد به دلیل هیجان اولیه خود سعی میکنند که از شغل اول خود استعفا داده و تمرکز خود را بر روی کسبوکار آنلاین قرار دهند. موفقیت در این صورت بسیار کم است و به ریسک آن نمیارزد. پیشنهاد ما در این زمینه این است که شغل قبلی خود را ادامه دهید و بخشی از زمان روزانه را به فعالیت در حوزه مجازی اختصاص دهید. پس از مدتی که در کار خود حرفهای شدید و به این نتیجه رسیدید که با تخصیص زمان بیشتر میتوانید درآمد بالاتری داشته باشید، آن وقت به سراغ استعفا از شغل قبلی خود بروید و تمام تمرکز خود را بر روی کسب درآمد از اینترنت قرار دهید.
– کسب درآمد از طریق اینترنت کار افراد تنبل است!
دلیل تاکید بیش از حد ما بر روی مسئله افراد تنبل این است که ترجیح میدهند که از فضا یا از محیط خود تکان نخورده و به راحتی پول زیادی به دست بیاورند. عملاً به خاطر داشته باشید که کسب پول از طریق اینترنت چندان راحت نیست و لازم است که زمان زیادی به این کار اختصاص دهید. در ضمن اگر افراد تنبل بخواهند در این حوزه فعالیت داشته باشند، اگر چه از لحاظ فیزیکی زحمت زیادی متحمل نمیشوند، اما مجبور خواهند بود که بخش مهمی از تمرکز روحی و روانی خود را به این حوزه اختصاص دهند و مجبور میشوند که بحثهای جدید و پیشرفتهتری را فرا بگیرند.
– اینترنت نیاز به تخصص خاصی ندارد!
برای بسیاری از افراد اینترنت و فضای مجازی به رفتن به گوگل و سرچ کردن چند کلمه ساده خلاصه میشود، یا ممکن است برخی از آنها تصور کنند که با تشکیل یک کانال تلگرام یا یک صفحه اینستاگرام میتوانند به راحتی در آن فعالیت داشته باشند و اعضای زیادی جذب کنند. کسب درآمد و جذب مشتری با هم ارتباط تنگاتنگی دارند و فرد باید تخصص کافی در بازاریابی و تبلیغات داشته باشد. بله! شاید شما تولید کننده عروسک یا حتی چاقوهای تزئینی باشید، اما این دلیل نمیشود که محصولات خود را به راحتی در یک کانال بفروشید. حتی ممکن است مجبور شوید که یک دیجیتال مارکتر یا بازاریاب دیجیتالی استخدام کنید تا بتوانند به نمایندگی از شما با مشتریان و مخاطبان احتمالی در ارتباط باشد. پس اگر تخصصی در استفاده از اینترنت ندارید، حداقل باید یک حرفهای در کنار خود داشته باشید.
6 نکته برای موفقیت در کسب درآمد اینترنتی
با توجه به مطالبی که در مورد اشتباهات رایج در کسبوکارهای اینترنتی ذکر شد، تا حدود زیادی میتوانید حدس بزنید که چه برنامههایی موفقیت در این مسیر را تضمین میکند. کسب درآمد از طریق اینترنت و فضای آنلاین تا حدود زیادی به تجربه و داشتن دانش کافی وابسته است؛ به طوری که به هر اندازه نسبت به این مسیر دیدگاه بهتر و روشنتری داشته باشید، موفقیت شما قطعیتر و با احتمال بالاتری انجام میگیرد. برای موفقیت در این مسیر، توصیه میکنیم که حتماً چند مورد زیر را به خاطر داشته باشید:
1. حتماً از قبل برنامه ریزی کنید
فراموش نکنید که هر مسیری چه به صورت واقعی و چه به صورت آنلاین نیاز به برنامهریزی و هدفگذاری دارد. وقتی که شما قصد کسب درآمد از اینترنت را دارید و یکی از روشهای ذکر شده در بندهای قبلی را انتخاب میکنید، باید یک نقشه راه داشته باشید و گامهای بعدی خود را طبق این نقشه بردارید. به هیچ وجه سخت نیست! یک برگه سفید بردارید و در آن کارهایی که میخواهید انجام دهید و الزاماتی که لازم است برای آن فراهم کنید یادداشت کنید و سعی کنید به صورت گامبهگام همراه با این دستورالعمل حرکت کنید.
2. دانش کافی و به روز داشته باشید
به هیچ وجه این تصور را نداشته باشید که بدون داشتن دانش کافی و به روز میتوانید در یک مسیر موفق عمل کنید. در زندگی هر هدفی داشته باشید، نیاز به شناخت و دانش دارید. از طرف دیگر، فضای مجازی و دنیای آنلاین به سرعت در حال حرکت است و از تکنولوژیهای پیشرفته بهره میبرد. شاید شما یک خدمات عالی با کیفیت ایدهآل یا یک محصول فراگیر داشته باشید، اما اگر دانش کافی برای نشان دادن آن به مخاطبان خود را فرا نگیرید، زنجیره فروش شما ناقص خواهد بود و مجبور میشوید که به سراغ راهکارهای نامناسب و هزینهبر بروید. پس همیشه سعی کنید که حتی اگر به درآمد کافی از اینترنت رسیدید، فرایند کسب دانش خود را مختل نکنید و همیشه به دنبال راهکارهای جدید و منحصر به فرد بگردید.
3. با فضای رقابتی در دیجیتال مارکتینگ آشنا باشید
وقتی که هدف اصلی شما کسب درآمد از اینترنت است، شاید این تصور برای شما به وجود بیاید که به طور کامل از فضای رقابتی دنیای واقعی خارج میشوید. اما به خاطر داشته باشید که فضای رقابتی در دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی دیجیتال بسیار شدید است و شما با رقبای بسیار قوی و خطرناکی مواجه هستید. احتمالاً با واژههای سئو و بهینه سازی وب سایت، تبلیغات کلیکی، تبلیغات اینترنتی، بنر تبلیغاتی و مواردی از این قبیل آشنا هستید، پس باید سعی کنید که در هر کدام از این حوزهها به اندازه کافی قوی شوید و کمک کنید که کسبوکار آنلاین شما در این مسیر روند مناسب و عادی خود را طی کند. اگر در هر کدام از این مراحل از خود ضعف نشان دهید، مطمئن باشید که در این رقابت کم خواهید آورد. در وهله اول شما باید موتورهای جستجوی اینترنت را ترغیب کنید که کسبوکار شما را نشان دهند و در گام دوم سعی کنید مخاطبان و مشتریان را به سمت کسبوکار خود بکشانید.
4. دستهبندی کنید
یکی از ویژگیهای فروشگاههای بزرگ در دنیای واقعی این است که محصولات خود را دستهبندی میکنند. این میتواند یک استراتژی خوب برای شما در فرایند کسب درآمد از اینترنت باشد. شما قرار نیست که همه محصولات خود را به صورت یک دسته به فروش برسانید و از طرفی قرار نیست که همه مشتریان خود را در یک دسته کلی قرار دهید. چه هدف شما کسب درآمد از تلگرام یا اینستاگرام باشد، و چه اینکه بخواهید از ابزارهایی مانند وبلاگ نویسی استفاده کنید، باید این نکته را به خاطر داشته باشید که مطالب و خدمات خود را برای طیفهای خاصی از مشتریان آماده کنید و همیشه مشتریان و مخاطبان خود را نسبت به محصولات جدید تشنه نگه دارید.
5. خلاق و جذاب باشید
این مورد را ترجیحاً با ذکر یک مثال توضیح میدهم، یک فروشگاه اینترنتی ساختهاید، محصولات خود را در آن قرار میدهید، به سراغ سئو و بهینه سازی وب سایت خود میروید، از تبلیغات کلیکی و ابزارهایی مانند گوگل ادوردز استفاده میکنید و تا جای ممکن بک لینک میخرید. به نظر شما چند نفر از رقبای شما از همین روند استفاده میکنند؟ خوشبختانه یا متاسفانه فضای اینترنت فراگیر است و یک بحث آموزشی توسط بیشتر مخاطبان آن دریافت میشود. پس اگر بخواهید روال عادی و تکراری را در کسبوکار آنلاین خود دنبال کنید، مطمئن باشید که مشکلات شما بسیار زیاد است. یک نکته مهم در کسب درآمد از طریق اینترنت این است که به سراغ سبک و روش خود بروید. شما هم میتوانید از اصول اولیه پیروی کنید و هم به اندازه کافی خلاقیت داشته باشید. سخت نیست!
فقط باید امتحان کنید؛
به سراغ راهکارهای جدید بروید؛
برای مخاطبان خود خلاقیت ایجاد کنید؛
بحثهای چالشی ایجاد کنید؛
مخاطبان را در بحث و در محصولات خود درگیر کنید؛
جایزه بدهید؛
حتی خود و کسب و کار خود را به چالش بکشید.
تمامی این روشها به شما کمک میکند که کسبوکار خود را به اندازه کافی خلاق نشان دهید و جذابیت گمشده آن را برگردانید.
6. بررسی کنید، آنالیز کنید و نتیجه بگیرید
بهتر است چند سؤال کوچک و کوتاه در این مرحله پاسخ داده شود:
تا چه اندازه با ابزار گوگل وبمستر آشنا هستید؟
گوگل آنالیتیکس را میشناسید؟
تاکنون با الکسا کار کردهاید؟
آنالیز محلی و زمانی بر روی وب سایت خود داشتهاید؟
نرخ تعامل (Engagement Rate) را در مورد فیس بوک یا در مورد اینستاگرام میشناسید؟
در مورد تعداد فالوورها یا اعضای کانال یا گروه در تلگرام و اینستاگرام چیزی میدانید؟
هدف از طرح این چند سؤال کوتاه این بود که با روشهای مختلف آنالیز کسب و کار آنلاین خود تا چه اندازه آشنایی دارید و میتوانید از آنها برای بررسی پروژه خود استفاده کنید. یک توصیه در انتهای این مطلب که میتواند به شما کمک کند این است که روشهای مختلف بررسی و آنالیز کسب و کار آنلاین خود را بشناسید و از آنها استفاده کنید تا روند کسب درآمد از اینترنت برای شما آسانتر باشد. اگر در هر کدام از این مراحل دچار مشکل هستید، مطالب متعددی در مورد آموزش و نحوه استفاده از این ابزارها در وب سایت مدیر وب قرار داده شده است که توصیه میکنم حتماً آنها را مطالعه کنید.
نکته آخر
در این مطلب نهایت تلاش خود را به کار گرفتیم که روشهای مختلف کسب درآمد از اینترنت را به صورت جزئی بیان کنیم و ابزارهای لازم را در هر حوزه معرفی کنیم. شما ممکن است مسیر خود را در استفاده از اینستاگرام بیابید، از یک وبلاگ استفاده کنید یا در فرایند فروش یک فروشگاه آنلاین مشارکت داشته باشید. فقط به خاطر داشته باشید که باید زمان کافی به برنامه خود اختصاص دهید و روشهای مختلف را امتحان کنید تا بتوانید موفقترین مسیر ممکن را برای خود پیدا کنید. اگر باز هم ابهام دارید، با کارشناسان ما در گروه مدیر وب در تماس باشید تا شما را راهنمایی کنند.
میانگین امتیاز 4.6 / 5. تعداد آرا: 363
23 دیدگاه برای “کسب درآمد از اینترنت با 70 راه پولساز و بدون نیاز به سرمایه”
من خودم به شخصه هیچ وقت فکر نمیکردم که بتونم از فضای مجازی کسب درآمد داشته باشم ولی به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم آموزش دیدم و الان درآمد من بعنوان ادمین اینستاگرام ماهی 5میلیونه بنظرم فضای مجازی منبع درآمدی خوبیه و نباید فقط به عنوان یک سرگرمی اون رو دید.
من چطور باید پول دربیارم اون هم ازانتر نت شوکه شدم ولی اگر راهی دارد بدون هیچ هزینه ای لطفاراهنمایی مان کنید ممنونم
Very good
Thank you very much
سلام علیکم جناب من همه راه کار ها را خواندم ولی نمیدانم چطور شرکت انستگرام برایم پول مفرستد از طریق چه میفرست.آیا حساب بانکی میخواهد ؟فالو ها بایدبه چند برسد که صاحب درآمد شوی؟ممنون
من یه سایت های وردپرسی زیادی راه اندازی کردم. کسب و کار اینترنتی واقعا نیاز به صرف زمان و آموزش روزانه داره.
دروغه اگه بگم بعد از 3-4 سال کار توی بحث طراحی سایت و سدو همه چیز رو یاد گرفتم. واقعیت اینه از هر رشته کد بعدا یه مشکلی میزنه بیرون و اینقدر باید ذهن قوی داشته باشین که هم بدونید کدوم کد مشکل داره هم بتونید راه حل اصولی براش داشته باشین.
بعد از کلی طراحی های مختلف الان خودم برای درآمد زایی سایت کیف زنانه رو راه اندازی کردم.
با تمام وجود امیدوارم تو این وضعیت اقتصادی همه کسانی که واقعا زحمت میکشن به درآمد خوبی برسن.
آرزوی موفقت برای همه شما دارم.
از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید بسیار سپاسگزاریم
موفق باشید
دلم می خواهد این کسب کار یاد بگیرم اما چون هر چه می گردم کلاس بدون پول و رایگان گیر نمی آورم چون همه می گن این قدر هزینه اش هست خوب از کجا معلوم میشه که من این پول دادم که ندارم بدم بعد بشه با اون دانش یا اطلاعاتی که شما در اختیار من می گذارید پود بتوانم بدست بیاورم به نظرم هر چیزی در این جا ممکن است پوچ باشد نمی دانم کاش یه چیزی بود که ما هم می توانستیم بعد درآمد بدست آوردن پولتان یعنی همان پول آموزش را بدهیم در من این است که هزینه آموزش را ندارم دلم هم می خواهد یاد بگیرم برام جالب است و نیاز هم دارم …
سلام وقت بخیر
می تونید از دوره های رایگانی مثل راه اندازی کسب و کار اینترنتی در ۲۹ دقیقه و آموزش سئو در ۲۹ دقیقه برای شروع استفاده کنید در حال حاضر تعداد زیادی از افراد با استفاده از دوره های رایگان کار خود رو آغاز کرده و به درآمد نیز رسیده اند این به همت شما بستگی داره که چطور بتونید این مراحل را طی کنید
موفق باشید
درد این روز های من نداشتن دانشی است که با بتوانم پول بدست بیاورم همون پول هم ندارم کاش میشد و بعد آموختن و پول دست آوردن پول آموزش را بدهم …
سلام وقت بخیر
می تونید از دوره های رایگان برای شروع استفاده کنید در حال حاضر تعداد زیادی از افراد با استفاده از دوره های رایگان کار خود رو آغاز کرده و به درآمد نیز رسیده اند
موفق باشید
سلام وقتتون بخیر
توضیحات خوبی بود. کل سایتتون رو نگشتم. اما کاش برای هربخش جداگانه توضیحات مفصل داشته باشید.
سپاس فراوان
سلام وقت بخیر
از همراهی شما بسیار سپاسگزاریم. در بخش مقالات می تونید تفکیک موضوعات رو مشاهده کنید
سلام . میشه لطفا بگید آموزش رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی در ۲۹ دقیقه، کجاست؟
این مطلبو پیدا نکردم!
سلام وقت بخیر
می تونید در لینک زیر دوره رو مشاهده کنید
https://modireweb.com/product/open/
سلام من جدید هستم میخواهم کسب و کار اینترنتی شروع کنم متشکرم
سلام وقت بخیر
مطالب سایت رو دنبال کنید می تونید با انجام بخشی از مطالب سایت یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید
موفق باشید
سلام وقت بخیر من هم میخواهم درآمد آنلاین داشته باشم ازکجا باید شروع کنم میشه راهنمایی کنید ؟
سلام وقت بخیر
می تونید برای شروع طبق اطلاعاتی که دارید مطالب سایت رو دنبال کنید اگر به دنبال راه اندازی سایت و فروش آنلاین هستید دوره راه اندازی کسب و کار آنلاین در 29 دقیقه و برای سئو دوره آموزش سئو در 29 دقیقه برای شروع مناسب هست و سپس در دوره های پیشرفته تر شرکت کنید
با سلام آیا به غیر از مشارکت فروش در دی جی کالا سایت دیگه ای هم هست ؟
سلام وقت بخیر
بله هم در ایران سایت های دیگری هست و هم در سطح جهانی با یک سرچ ساده می تونید این سایت ها رو پیدا کنید.
سلام وقتتون خوش.
عالی بود. مخصوصا ویدیویی که گذاشتید.
از اینکه براتون مفید و کاربردی بوده بسیار خوشحالیم
موفق باشید