با استفاده صحیح از ابزار های سئو می توانید به صورت اصولی وب سایت خود را بهینه سازی کنید،در این مطلب به سایت مپ که یکی از ابزار های مهم سئو است خواهیم پرداخت.
نقشه سایت (Sitemap) یک نسخه نشانهگذاری شده از سایت شماست. سایت مپ یک فایل .xml است که شامل آدرس تمامی صفحات ، میزان با اهمیت بودن آنها، لینکهای سایت و آخرین زمان بروز رسانی سایت است که برای معرفی سایت به موتورهای جستجو استفاده میشود.
سایت مپ اهمیت صفحات شما را مشخص میکند. خزندههای گوگل هر کدام معیارهای خودشان را برای تشخیص خوب یا بد بودن صفحات دارند. میتوانید صفحاتی را بهعنوان صفحات مهمتر به گوگل معرفی کنید تا بتوانید روی سئو این صفحات بیشتر کار کنید و از رقیبانتان پیشی بگیرید. مطالب موجود در سایت که قصد بروز رسانی آنها را دارید و یا مطالبی که به تازگی برای سایت خود نوشتهاید با استفاده از نقشه سایت (sitemap) به گوگل معرفی میشوند. هرلحظه که بهروزرسانی انجام میشود خزندههای گوگل به سایت شما میآیند و سایت را بررسی می کنند یا بهاصطلاح صفحات را index می کنند.
خودتان را جای گوگل بزارید فرض کنید سایتی با صفحات بسیار زیادی وجود دارد. اگر سایت مپ نداشته باشد ، ممکن است صفحاتی از دست خزندهها در برود و index نشوند. با استفاده از این نقشهها به موتورهای جستجو مسیر میدهید و تمام صفحات خود را به گوگل معرفی میکنید. هم چنین ممکن است سایت شما نو پا باشد و هنوز لینک سازی داخلی و خارجی درست و کاملی انجام نداده باشید. خزندهها نمیتوانند به صفحاتی که لینک ندارند وارد شوند. مسیری که این خزندهها برای رفتن به صفحات دیگر استفاده میکنند ، لینک ها هستند. با استفاده از نقشه سایت میتوانید آدرس صفحاتی که لینک ندارند را هم به موتورهای جستجوگر بدهید.
نقشه سایت (Sitemap) نباید زیاد سنگین شود. بهتر است بعد از ساخت نقشه آن را فشردهسازی کنید تا فضای بیهوده اشغال شده را از بین ببرید. حجم موردنظر برای این سایت مپ ها نباید بیشتر از 10 مگابایت باشد که این حجم برابر تعداد 5000 لینک یا آدرس است. اگر تعداد صفحات شما بیشتر از این تعداد یا این حجم شد باید از sitemap index file استفاده کنید. با استفاده از فایل ایندکس نقشه سایت میتوانید تا 50000 نقشه سایت در هر سایت مپ ایندکس خود ذخیره کنید.
شما میتوانید با شناسایی این تگها و تغییرات کوچکی در آنها اهمیت صفحاتتان را با توجه به فعالیت رقبا کم و زیاد کنید.
ابزارهای زیادی برای تهیه نقشه سایت (Sitemap) بهصورت آنلاین وجود دارد که بهجز تهیه نقشه سایت امکانات دیگری را نیز به کاربران خود میدهند. از جمله این ابزارها میتوان به سایت XML-sitemaps.com اشاره کرد که سایتی است که بهصورت رایگان و با چند کلیک ساده ، نقشه سایت کاملی به شما میدهد.
ویژگیهای بسیار مفید این سایت شامل :
با پرداخت هزینه برای ارتقای سایت XML-sitemaps.com میتوانید امکانات بسیار بیشتری دریافت کنید تا بهصورت حرفهای از امکانات این سایت استفاده کنید.
وردپرس با نصب افزونه محبوب سئو (YOAST) قابلیت تهیه سایت مپ به صورت اتوماتیک را دارد،بسیاری از کاربران با این افزونه سایت مپ تهیه میکنند و مشکلی نیز برای آنها به پیش نمیآید. اما پرطرفدار ترین افزونه ساخت نقشه سایت در وردپرس Google XML Sitemaps می باشد و ما نیز این افزونه را برای ساخت سایت مپ در وردپرس پیشنهاد می کنیم.
درصورتی که قصد دارید برای سایت وردپرسی خود سایت مپ تهیه کنید می توانید از افزونه Google XML Sitemaps برای ساخت یک نقشه سایت حرفه ای بر روی سیستم وردپرس استفاده کنید.
برای بررسی وضعیت کدهای سایت مپ ابزارهایی وجود دارد که بتوانید در کدها بدون ایجاد خطا تغییراتی انجام دهید.
سایتwww.xml-sitemaps.com گزینه مناسبی برای بررسی وضعیت کدها است که بهراحتی متوجه تگها و وضعیت قرارگیری آنها میشوید.
ابزارهای دیگری نیز برای این کار وجود دارد ازجمله Google Sitemap Validator و XChecker که کار مشابه xml-sitemaps را انجام میدهند و بسیار مفیدند.
اضافه کردن نقشه سایت در وب مستر تولز این امکان را در اختیار شما قرار میدهد که علاوه بر معرفی به گوگل خطاهای نقشه را به شما بازگو کند و این خطاها را رفع کنید.
برای اضافه کردن نقشه سایت به وب مستر تولز مراحل زیر را انجام دهید:
صفحه فرود (Landing page) مناسب می تواند به قطعی شدن فروش کمک کند. چگونگی طراحی درست صفحات لندینگ، نیازمند یک دانش جزئی است که در ادامه توضیح بیشتری در این رابطه خواهیم داد تا بتوانید از این صفحات بیشترین بازدهی را بگیرید.
SMM یا بازاریابی در شبکه های اجتماعی را می توان راه حلی سریع برای برند سازی دانست که با وجود سایتی خوب برای فعالیت می تواند نتیجه مطلوب تری را ایجاد کند. در ادامه به توضیح بیشتری در رابطه با SMM و نکات مهم آن می پردازیم.
در این مقاله به 10 روش برای بهینه سازی و سئو محتوای سایت خواهیم پرداخت که با رعایت آنها میتوانید ترافیک بیشتری را وبلاگ خود ایجاد کنید.
افزایش بازدید سایت و به دنبال آن افزایش رتبه سایت از بزرگترین دغدغههای صاحبان سایتها است. ما در این مقاله از سایت مدیروب مهمترین و اصولیترین راهکارهای کسب موفقیت در این زمینه را به شما یاد میدهیم و نکات باارزشی که به شما در این مسیر کمک میکنند را بازگو میکنیم.
اغلب مردم به اشتباه باور دارند که تهیه یک چک لیست برای سئو دوستانه خیلی کارآمد نیست. برای موتور های جستجو، رعایت قوانین سئو یکی از بهترین راه ها برای تشخیص یک وب سایت خوب است. در این مقاله نکاتی ارزشمند جهت بهبود سئو به شما خواهیم آموخت.
در این مقاله ما به بررسی «سئو» و «بازاریابی محتوا» می پردازیم و میخواهیم بدانیم این دو، در چه زمینههایی با یکدیگر متفاوت یا مرتبط هستند.
تمامی حقوق مادی و معنوی ویدئوهای آموزشی و محصولات متعلق به مدیر وب می باشد ، جهت حمایت از صاحب اثر هزینه ی محصولات را پرداخت نمایید ...
طراحی سایت و سئو توسط گروه تخصصی آرمانیک
این سایتی که معرفی کردید خودش تگ ها رو اضافه کرد اما من طبق تحقیقاتی که داشتم گفته بودن که باعث دابلیکیت محتوا می شود افزودن تگ در سایت مپ ، راهنمایی کنید ممنون میشم.
خیر در 2019 پیشنهاد می کنیم اصلا تگ داخل سایتتون نداشته باشید اگر هم تگی دارید no index no fallow باشد و در سایت مپ هم نباشند و از افزونه google xml sitemap استفاده کنید الان برای ساخت یک سایت مپ روی سایتتون بهتر است
ببخشیبد هزینه سایت XML-sitemaps.com چقدر هست
ایا خودتون هم استفاده میکنید
خرید امکانات این سایت چقدر پیشنهاد میکنید
سلام وقت بخیر پیشنهاد می کنیم از افزونه های سایت مپ استفاده کنید که هم رایگان هستند و هم سایت مپ های داینامیک می سازند یکی از این افزونه ها google xml-sitemaps هست
یک سوال داشتم درباره این موضوع، ممنون میشم پاسخ بدید.
اینکه آیا نقشۀ سایت در خود سایت (زیر منوی اصلی) که برای راحتی کاربر استفاده میشه، از نظر سئو اهمیت داره یا فقط سایت مپی که برای گوگل معرفی میکنیم مهمه؟ البته فکر میکنم خود شما در سایتتون و سایت هایی که طراحی میکنید، لحاظ نمیکنید!
ممنونم