،

5 راه برای تقویت شهرت آنلاین

تقویت شهرت آنلاین
4.5
(2)

آیا اخیرا نام خود را در گوگل جستجو کرده اید؟ امیدواریم این کار را کرده باشید، چرا که مطمئنا دیگران نام شما را در اینترنت جستجو می کنند. شهرت آنلاین به مانند این است که رزومه، کارت ویزیت و مقداری از زندگی شخصی شما در یک عبارت جمع شده باشند.
جای تعجب نیست که با اطلاعات انبوهی که در اینترنت موجود است، شهرت آنلاین ما نقشی اساسی در جستجو برای شغل، گرفتن پروژهای تازه و حتی به دست آوردن اولین قرارهای ملاقات بازی می کند.
یکی از آمارهایی که هرگز کهنه نمی شود این است که 75 درصد بخش های منابع انسانی موظف هستند در اینترنت به دنبال متقاضیان شغل باشند، و در ایالات متحده، 70 درصد از متخصصان منابع انسانی و کارفرمایان بر اساس اطلاعاتی که در اینترنت یافته اند، درخواست استخدام متقاضیان را رد کرده اند.
مخلص کلام این است که مردم بر پایه ظاهری که در نتایج جستجو در اینترنت از خود به نمایش می گذارند کار یا مشتری به دست آورده یا از دست می دهند. اگر شما هم مانند بیشتر مردم باشید و می دانید که شهرت آنلاین شما حائز اهمیت است، فقط مطمئن نیستید برای بهبود آن چه کاری می توانید انجام دهید، یا نمی دانید اولین گام برای انجام این کار چیست، اگر از ظاهر آنلاین خود رضایت ندارید، نگران نباشید! ما در این مقاله پنج گام برای بهبود شهرت آنلاین شما معرفی می کنیم.

 

 

تقویت شهرت آنلاین

 

 

1. ارزیابی انجام دهید و کمی خانه تکانی کنید.

اولین قدم برای بهبود شهرت آنلاین شما ارزیابی موقعیت فعلی است. حضور آنلاین هر شخصی منحصر به فرد است و چیزی که راجع به آن اطلاعی ندارید را نمی توانید بهبود بخشید.
خود را در گوگل جستجو کنید و ببینید در اولین صفحات چه مطالبی نمایش داده می شود. همین کار را با بینگ و یاهو نیز انجام دهید. آیا افراد متعددی با همین نام در نتایج جستجوی شما نشان داده می شوند یا فقط خودتان در این نتایج ظاهر می شوید؟ آیا هیچ صفحه ای هست که اطلاعات مثبتی از شما ارائه کند، یا اینکه همه اطلاعات منفی و غیرمرتبط هستند؟ تصاویر را نیز بررسی کنید و ببینید چه نوع تصویرهایی برای نام شما به نمایش در می آید.
برای پیگیری روند حرکت رو به رشد خود یک حساب در سایت BrandYourself ایجاد کنید. در این سایت، نتایج جستجو را با عناوین مثبت، منفی یا بی اثر علامتگذاری می کنید. با این کار می توانید همینطور که شهرت آنلاین خود را تغییر می دهید، به آسانی پیشرفتتان را پیگیری کنید و به محض اینکه یک مورد منفی در این روند ظاهر شد هشدار دریافت کنید.
سپس برای بررسی سوابق تان در فیسبوک و توییتر از پویشگر اجتماعی (Social Scanner) سایت BrandYourself استفاده کنید و هر موضوعی که به شکل بالقوه مخرب یا بحث برانگیز است را علامتگذاری کنید. این سیستم برای بررسی کلمات، عبارات و کلیدواژه های مخاطره آمیزی که باعث برانگیزاندن مردم می شوند از الگوریتم های یادگیری ماشینی استفاده می کند و به شما اجازه می دهد توییت ها و موارد قابل پذیرش را تایید کرده و مواردی که دوست ندارید را حذف کنید.

 

ارزیابی

 

 

2. دامنه خریداری کنید و در شبکه های اجتماعی برای خود پروفایل بسازید.

هنگامی که کمی خانه تکانی کردید، نوبت به شروع کار می رسد. ابتدا به یک فروشنده دامنه مراجعه کنید و دامنه خود که حاوی نام/کلیدواژه کامل شماست را خریداری کنید. ایده آل این است که دامنه yourname.com یا دامنه ای که شما را حرفه ای نشان دهد خریداری کنید. اگر دامنه .com قبلا تصاحب شده است، می توانید قرار دادن حروف اختصاری نامتان یا افزودن یک خط تیره بین نام و نام خانوادگی خود را امتحان کنید. اگر منابع مالی کافی در اختیار دارید، پیشنهاد می کنیم بقیه دامنه های سطح بالا net .org .ir. و info. را نیز خریداری کنید. اینها دارایی های آنلاین ارزشمندی هستند و قطعا تمایل ندارید کسی آنها را در آینده تصاحب کند.
هدف از این کار این است که وبسایتی داشته باشید که هنگامی که مردم در گوگل نام شما را جستجو می کنند، به عنوان منبع اصلی اطلاعات شما عمل کند. احتمالا اطلاعات زیادی درباره شما از پیش در اینترنت وجود دارد، لذا این فرصتی است تا اختیار ماجرا را در دست بگیرید و بهترین جنبه های خودتان را برجسته نشان دهید.
نمی دانید باید چه چیزهایی راجع به خودتان در سایت قرار دهید؟ این موارد را در نظر بگیرید: یک بیوگرافی؛ تجربه کاری؛ وبلاگ؛ صفحه تماس؛ جوایز و دستاوردها؛ و اگر موارد مرتبطی هم دارید یک صفحه رسانه ای.

 

 

 

داشتن پروفایل و صفحه در رسانه های اجتماعی نیز به همین اندازه اهمیت دارد. این یک راه عالی برای قرارگرفتن در معرض دید مخاطب شماست و احتمالا اینگونه صفحات در نتایج جستجوی شما نیز رتبه بالایی خواهند داشت.
همان راهبرد بالا را در هنگام ثبت حساب های خود در رسانه های اجتماعی نیز مد نظر قرار دهید. تا می توانید نامی نزدیک به اسم خود را انتخاب کنید و درصورتی که امکان پذیر نبود، برای داشتن یک نام کاربری منحصر به فرد از برخی علامت ها (نقطه، خط تیره، زیرخط) استفاده کنید.

پس از این کار، بهینه سازی پروفایل های رسانه اجتماعی تان، برای بیشترین میزان سئو (SEO) را فراموش نکنید.

 

هدف مشخص

 

 

3. اهداف و ارزش های منحصر به فرد (UVP) خود را مشخص کنید.

تنها به دلیل اینکه یک دامنه خریداری کرده اید و چند پروفایل در رسانه های اجتماعی ایجاد کرده اید نتایج جستجوی شما تغییری نخواهد کرد. دو بخش که برای بهبود شهرت آنلاین شما از سایر قسمت ها اهمیت بیشتری دارند فعالیت آنلاین مداوم و جلب توجه و تعامل برای آن فعالیت هستند. اما چطور باید متوجه شوید که باید چه کاری در اینترنت انجام دهید؟ از کجا بفهمید چه کاری از همه موثرتر است؟
پیشنهاد ما این است که ابتدا اهداف خود را مشخص کنید. دلیل تلاش شما برای بهبود بخشیدن به حضور آنلاین تان چیست؟ آیا به دنبال شغل تازه ای هستید یا شاید می خواهید تمرکز مسیر حرفه ای خود را تغییر دهید؟ آیا می خواهید پروژه های بیشتری به سمت خود جذب کنید، یا امیدوار هستید که طی چند سال آینده فعالیت اقتصادی خودتان را آغاز کنید؟ پاسخ شما به این پرسش ها در هدایت تصمیمات تان درباره محتوا و رسانه های اجتماعی بسیار مهم خواهد بود.
پس از آن باید ارزش های منحصر به فرد (unique value proposition:UVP) خود را مشخص کنید. این عبارت یک راه تجملی برای بیان این مفهوم است که شما باید سودی که به مردم ارائه می دهید را مشخص کنید. دقیقا به چه کسی کمک می کنید، چه مساله ای را برای آنها حل می کنید و چه چیزی شما را از سایر افرادی که تلاش می کنند همان مساله را حل کنند متمایز می کند؟
اگر در پاسخ به این سوالات با دشواری مواجه می شوید، بهتر است ابتدا مشخص کنید چرا به کاری که انجام می دهید شور و اشتیاق دارید. از پاسخ به این سوال می توانید مشخص کنید که تمایل دارید به کدام مخاطب بیشتر کمک کنید و چگونه می توانید این کار را از بقیه بهتر انجام دهید.

 

 

 

اهداف و ارزش های منحصر

 

4. یک مسیر مشخص محتوایی و اجتماعی ایجاد کنید.

پس از اینکه اهداف و ارزش های خود را برای هدایت فعالیت های آنلاین خود توسعه دادید، زمان آن فرا خواهد رسید که یک برنامه واقعی برای خود تنظیم کنید. یک راه برای انجام این کار پاسخ به این سوال است: “چطور می توانم همزمان با توسعه برند شخصی، اشتیاق مشتریانم را مضاعف کنم و آنها را تحت تاثیر قرار دهم؟”
یک راه قابل تصور دیگر این است: “هم اکنون مخاطب هدف من درباره من یا محصولم چه اطلاعاتی دارد؟ و هنگامی که به جستجوی من در اینترنت می پردازد چه چیزی باید درباره من یا محصولم بداند که به من کمک کند تا به اهدافم برسم؟”
به عنوان نمونه، مخاطب هدف ما کارآفرینان و متخصصان جوانی هستند که یا اهداف حرفه ای پرحرارتی در ذهن دارند و یا مشتاق هستند که فعالیت اقتصادی خود را آغاز کنند. در بسیاری از موارد این افراد می دانند که باید خودشان را در اینترنت معرفی کنند، اما ارزش و اهمیت آن را کاملا درک نمی کنند ویا نمی دانند اولین قدم را چگونه باید بردارند.
بنابراین محتوایی که ما ارائه می کنیم به پاسخ دادن سوالات اینگونه افراد بر می گردد. اگر دقیقا متوجه شوید مخاطب شما تمایل دارد چه اطلاعاتی درباره شما یا محصولتان کسب کند، در اینصورت در مسیر مناسبی برای کسب توجهی زیاد و افزایش دنبال کنندگان خود قرار خواهید گرفت.

ما در مدیر وب با تولید ویدیوهایی که عنوان آنها سوالات مهم در زمینه کاری خودمان است این کار را انجام می دهیم و همیشه سعی در پاسخ دادن سوالات تخصصی در زمینه بازاریابی اینترنتی داریم، اکنون با جستجوی کلمه کسب و کار اینترنتی در گوگل اولین پیشنهاد را مدیر وب خواهید دید و یکی از دلایل اصلی این موضوع پاسخ دادن سوالات بسیاری در زمینه راه اندازی کسب و کار اینترنتی بوده است.

 

 

مسیر مشخص محتوایی

 

 

5. یک برنامه زمان بندی برای ارسال مطلب ایجاد کنید و بر مبنای همان عمل کنید.

شما اکنون کار دشوار تعیین اهداف و مسیر فعالیت خود را انجام داده اید و اکنون نوبت به تهیه یک برنامه و اجرای دقیق آن است. شما باید مشخص کنید با چه فاصله زمانی می خواهید مطلب منتشر کنید و در رسانه های اجتماعی پست بگذارید. اگر بگویید “هر وقت شد انجامش می دهم” هرگز به آنجایی که باید نخواهید رسید.
ما بر اساس تجربه به شما می گوییم که این نوع فعالیت، درست مثل ملاقات های مهم و جلسات تمرینی باشگاه تان، باید جزئی از برنامه تان قرار بگیرد. لذا مشخص کنید چند بار در روز یا هفته می خواهید مطلب ارسال کنید و بدون هیچ بهانه ای همان روند را حفظ کنید. ما پیشنهاد می کنیم در کمترین حالت حداقل هر ماه یک مطلب تولیدی منتشر کنید و هر هفته در رسانه های اجتماعی فعالیت خود را حفظ کنید.
علاوه بر این، پیشنهاد می کنیم از ابزارهای متعددی که برای نظارت بر شهرت آنلاین، زمان بندی محتوا و رشد دنبال کنندگان شما موجود است استفاده کنید.

 

میانگین امتیاز 4.5 / 5. تعداد آرا: 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *