آیا برای انتخاب بهترین کلمه کلیدی از ‏keyword planner‏ استفاده کنیم؟

رسانه مدیر وب
قسمت:
0
(0)

آیا برای انتخاب بهترین کلمه کلیدی از ‏keyword planner‏  استفاده کنیم؟

شما می‌توانیداز ابزار keywordtool.io که بصورت پولی خدمات ارائه می‌کند، استفاده کنید. همچنین می‌توانید کلمات را با Google Trends بررسی کنید و  ببینید که trend  کدام کلمات بهتر است. می توانید هنگام سرچ کردن، google suggest  را بررسی کنید و ببینید گوگل کدام کلمه را بالاتر از بقیه کلمات هم ردیف آن، suggest می‌دهد. این سه روشی است که من از آن استفاده می‌کنم.

 

–  آیا می‌توانیم عنوان محصول را کلماتی بگذاریم که طبق آمار google planner اصلا سرچ نمی‌شوند؟

خیلی از موضوعات مهم، طبق آمار google planner  اصلا سرچ نمی‌شوند. شما می‌توانید ویدیوهای معرفی، مقالات معرفی یا مقالات مرتبط با محصول خودتان را در سایت تولید کنید و عنوان آنها را، عنوان‌هایی قرار دهید که سرچ می‌شوند.

مثلا یک مقاله ای بنویسید با نام شکست افراد بدقلق؛ سپس چهار گزینه را مطرح کرده و محصول خودتان را معرفی کنید، به این شکل می‌توانید سئوی خوبی هم کسب کنید. و کاربرها نیز با محتوای محصول شما آشنا می‌شوند.

 

– اتصال فید rss به لیست ایمیل چیست؟

اگر منظور شما این است که هر مطلبی که روی  سایت گذاشتید، به همه ایمیل بشود، باید از سرویس FeedBurner گوگل استفاده کنید.

در FeedBurner، بصورت اتوماتیک وقتی rss شما آپدیت می‌شود، آن مطلب آپدیت شده، برای کاربران هم ارسال خواهد شد.

البته من این سرویس را پیشنهاد نمی‌کنم  و پیشنهاد می کنم که از سرویس های ایمیل مارکتینگ و از پنل های web base استفاده کنید.

 

– چطور می توانم بدون هزینه، یک لوگو برای سایتم طراحی کنم؟

می‌توانید برای شروع، از طرح های لوگوی آماده استفاده کنید.

 

– سایت های خوب برای آپلود رایگان کتاب را بفرمایید؟

دانلود رایگان کتاب را سرچ کنید. چند نتیجه اول، بخش اضافه کردن کتاب را نیز دارند. همچنین می‌توانید آپلود رایگان کتاب را سرچ کنید و از سایت‌هایی که در نتایج اول ظاهر می‌شوند استفاده کنید.

سایت کتابناک ketabnak.com  هم خوب است، اما سایت مورد علاقه من سایت کتاب سبز  ketabesabz.com است. شما می‌توانید داخل این سایت‌ها، کتاب های خودتان را بصورت رایگان یا برای فروش قرار دهید.

 

– در مورد روش‌های تبلیغاتی صحیح توضیح بفرمایید

بنده بهترین راه برای شناساندن و تبلیغات سایت را سئو می‌دانم. تبلیغات در شبکه های اجتماعی هم همیشه جواب می‌دهد. در سایت‌هایی که به کار شما مرتبط هستند، می‌توانید از بنرهای تبلیغاتی هم استفاده کنید. رپورتاژهای خبری یا قرار دادن خبر مربوط به کسب و کاتان در سایت های خبری نیز بسیار مفید است. همچنین اگه بودجه کافی دارید  از ad network استفاده کنید. از شبکه های تبلیغاتی مثل ای نتورک، کلیک یاب و صبا ویژن، جواب خوبی خواهید گرفت.

 

– چطور می‌توانم صفحه فرود مناسب برای یک کمپین بسازم؟

صفحه فرود را می‌توانید با ابزارهایی مثل ویژوال کامبوزر وردپرس بسازید یا بدهید برای شما طراحی کنند، که البته اگر طراحی کنند خیلی بهتر است.

ما برای خودمان landing page generator ساختیم، ولی هنوز جایی برای استفاده عموم نیست. طراحی landing page، هزینه زیادی ندارد و می‌توانید به یک شرکت طراحی سایت بسپارید.

 

– چطور مقالاتی که حذف می‌کنیم را به صفحه اصلی ریدارکت 301 کنیم؟

در سایت rapidtables.com می توانید کد ریدارکت را generate کنید. کد 301 را می توانید برای php یا html یا htaccess ایجاد کنید که پیشنهاد می کنم حتما از htaccess استفاده کنید.

 

آیا معرفی سایت از طریق addurl امکان دارد؟

این ابزار برای submit کردن سایت در گوگل هست، اما بهتر است که در وبمسترتولز هم سایتتان را ثبت کنید.

 

– چرا مدیر وب با مقالات کم رتبه الکسای خوبی دارد؟

تعداد مقاله خیلی مطرح نیست، سایت‌هایی داریم  که سایت‌های معروف در حوزه لینک بیلدینگ دنیا هستند و با 20 مقاله، در تمام کلمات اصلی، صفحه اول هستند. خیلی مهم است که شما مقالات را چطور بنویسید و خیلی مهم است که چقدر شما را لینک می کنند. همچنین  خیلی مهم است که چقدر محتوای شما برای دیگران ارزشمند است و آن مطالب را با هم share  می‌کنند.

گوگل برای اینکه یک سایت را به صفحه اول بیاورد، سیگنال های خیلی زیادی را بررسی می‌کند.

اینکه حالا ما روی کلماتی چون بازار یابی اینترنتی، کسب و کار اینترنتی، فروشگاه اینترنتی و هر چیزی که به کسب و کارمان مربوط هست، تقریبا صفحه اول هستیم، بستگی به محتوایی دارد که تولید می‌ کنیم.

گوگل خیلی به این موضوع اهمیت می‌دهد که محتوایی که شما تولید می‌کنید، چقدر برای دیگران جذاب است. همه سعی ربات های گوگل بر این است که رفتارهای انسانی را شبیه سازی کنند. بنابراین اگر شما وبسایت خود را برای افراد و برای انسان‌ها سئو کنید، خود به خود در گوگل سئو می‌شوید.

مثلا اینکه :عکس زیبا قرار دهید، متن شما خوب باشد، رنگ بندی آن درست باشد و کیفیت بالایی داشته باشد.

این موارد، برای گوگل اهمیت بسیار بالایی دارد و تعداد مقاله اصلا مهم نیست. اگر شما اصول و استراتژی سئو را بدانید، خیلی راحت می‌توانید در صفحات اول باشید و رتبه الکسای تان هم قطعا به خاطر ورودی‌هایی که دارید، بیشتر خواهد شد.

مسئله بعدی این که محتواهای ما حالت سریالی دارد و استراتژی خاصی در content marketing  داریم. ما روزانه، حدود چند هزار ورودی مستقیم داریم. یعنی روزانه هزاران نفر هستند که به modireweb.com وارد می‌شوند و بیشترین ورودی ما دایرکت است، بعد از آن ورودی گوگل و بعد از آن ورودی Referral

الکسای سایت نیز به تعداد افرادی است که به سایت ما مراجعه می‌کنند و می‌خواهند از محتوای سایت ما استفاده کرده و ما را دنبال کنند. اگر استراتژی content marketing و استراتژی سئو بدانید، اولین چیزی که متوجه خواهید شد این است که حجم content  اهمیتی ندارد و استراتژی مناسب باعث رسیدن به رتبه خوب برای مدیروب شده است.

در مورد سیستم جامع ‏customer club ‎‏  توضیح  بفرمایید

Customer club  یا همان باشگاه مشتریان، مجموعه ای از مشتریان یک شرکت هستند که در یک گروه جمع شده و به هم join می‌شوند. و در این میان از امتیازات ویژه ای برخوردار می گردند. هم اکنون قوی‌ترین باشگاه مشتریان، متعلق به بانک ملت است که شما با هر خرید آنلاین، امتیاز دریافت می‌کنید. مثلا در زمان‌های مختلف، مسابقه برگزار می‌کنند و شما رو مدام درگیر می‌کنند. چای گلستان نیز کار مشابهی انجام داده است. شما با استفاده از کارت جایزه، در باشگاه مشتریان ثبت نام می‌کنید و امتیاز خود را بالا می‌برید.

در کل سیستم باشگاه مشتریان، سیستم بسیار خوبی است، و فکر می‌کنم استقبال خیلی خوبی هم از آن شده است. اما علت اینکه در کشور ما به سمت اتوماسیون نمی‌روند، این است که خود شرکت‌ها این کار را انجام نمی دهند. یعنی شاید دانش یا توانایی راه اندازی این کار را نداشته و یا بودجه کافی برای راه اندازی در اختیار ندارند. اگر این سه عامل را داشته باشند، حتما جواب خواهند گرفت.

Customer club موضوع خیلی جذابی است و من فکر نمی‌کنم ارتباطی به فرهنگ غالب کشور یا سیاست‌ها داشته باشد.

باشگاه مشتریان برای یک شرکت تازه تاسیس نیست و برای شرکتی است که دو سه سال از فعالیت آن می‌گذرد، برای شرکتی است که بالای 100 هزار user دارد و با آنها در ارتباط است و return customer برای آنها بسیار مهم است.

در اکثر کسب و کارهایی که return customer مهم است، صحبت Customer club هم به میان می‌آید. شما در Customer club، افراد را درگیر کسب و کار خودتان می‌کنید، به آنها امتیاز می‌دهید، آفر می‌دهید و  پیشنهاد خوب ارائه می‌کنید. به همین علت مشتریان بخاطر امتیاز و رتبه ای که کسب کرده اند، به کسب و کار شما وفادارتر می‌شوند.

این سیستمی است که باید توسط سازمان‌ها اجرا شود، نه توسط زیرساخت کشور یا ارگان خاص دولتی. هر سازمانی می تواند این کار را انجام دهد، مثل رایتل، ایرانسل و یا همراه اول. یعنی اینکه در مکان‌های مختلف گردهمایی برگزار کنند، جایزه‌ و آفرهای خیلی خوب بدهند

همه این موارد در Customer club، وفاداری مشتری را زیاد می‌کند. من فکر می‌کنم در آینده این سیستم، برای هر سازمانی لازم و ضروری است. راه‌اندازی این سیستم، یک استراتژی فروش است، استراتژی وفادار کردن مشتری است و قطعا فیدبک خیلی خوبی هم برای سازمان‌ها خواهد داشت.

این سوال یکی از کاربران است که در «از من بپرس-قسمت هشتم » پرسیده شده‌است. اگر می‌خواهید دیگر سوالات و پاسخ آنها را ببینید روی لینک آن کلیک کنید.

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویدیوهای بیشتر
100-billion-per-month-with-seo1