0
(0)

مطالب سایت خود را چطور در reddit منتشر کنیم؟

سؤال ایشآن‌هم در مورد این است که:

در وبمسترتولز webmaster tools سرعت ایندکس‌ها کم است و لینک مطالب سایتشان را در reddit قرار می‌دهند و گفتند که در reddit مطالب را فارسی بگذاریم یا انگلیسی؟

بهترین حالتی که می‌توانید در reddit مطالبتان را قرار دهید این است که:

لینک مطلب را بگذارید تا خودش بخشی از مطلب را preview کرده و سپس publish کنید.

این حالت، بالاترین سرعت ایندکس را دارد.

اگر می‌خواهید مطلبتان را در reddit منتشر کنید، حتماً به‌صورت فارسی منتشر کنید و نیازی نیست با google tranlate ترجمه کنید.

ما فقط درجاهایی مطلب را tranlate و منتشر می‌کنیم که آن سایت، امکان انتشار مطلب فارسی را به ما نمی‌دهد.

یک سری سایت‌های ثبت مقاله submition article هستند که به ما اجازه نمی‌دهند که مطالبمان را به‌صورت فارسی منتشر کنیم، در این سایت‌ها مطلبمان را ترجمه کرده و بعد منتشر می‌کنیم.

پرسیدند که: آیا متن مقاله را به‌صورت کامل بگذارم یا دو پاراگراف از مطالبمان را قرار دهیم؟

هرجایی که شما مطلب دارید، چه داخل سوشیال مدیا social media، چه سایت‌های وب 2 و چه در سایت‌های خودتان، اگر در پایین همه آن‌ها، کامنت قرار دهند، اثر مثبت دارد.

در مورد اینکه چقدر از مطلب را قرار دهید، حتماً بخشی از مطلب را منتشر کنید و نسخه کامل را هیچ کجا قرار ندهید، مگر اینکه نسخه کامل آن مطلب قبلاً در سایت شما منتشر و ایندکس شده باشد و بعدازآن شما می‌توانید نسخه کامل را درجاهای مختلف هم منتشر کنید.

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

ویدیوهای بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود | ثبت نام
شماره موبایل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد